LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Haj ba sta vi znate, Kobe ce sutat koliko hoce, kad objasni Durant neke stvari u polufinalu zapada i onom jamesu smijesnom u finalu bit ce druga prica.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Cuj Kobe kriv...nekom' pamet i nije jaca strana
Ako cemo statisticki:
43 poena,44 % iz igre(tim 39%)...6 skokova,5 asistencija.
58 poena Denvera u reketu
Mrtvi McGee nadigrao Bynuma
Barnes uzeo vise suteva i od Gasola i od Bynuma...toliko o Brownu
Pau i Drew su bili tek cetvrta i peta opcija u napadu.
Treba ovo zatvoriti u Denveru...u skakom slucaju ne vjerujem da mogu izgubiti 3 u nizu od ove ekipe.
Ako cemo statisticki:
58 poena Denvera u reketu
Barnes uzeo vise suteva i od Gasola i od Bynuma...toliko o Brownu
Treba ovo zatvoriti u Denveru...u skakom slucaju ne vjerujem da mogu izgubiti 3 u nizu od ove ekipe.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Meni fakat nisu ponekad jasni , kada hoce i kada su u utakmici 40+ min mogu pobjediti svakoga, jednostavno ponekad imaju totalne brisane prostore u odbrani , a u napada bezidejnost , i kada lopta opet dodje u ruke Bryant-a na -8 sec do kraja sta drugo moze da uradi nego da puca ?
Koliko Kobe ima šuteva u ovoj seriji,jel preš'o 150?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
samo sinoc je trecina tog broja pala skoro 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ma ko smo mi da krivimo Kobea za poraz
ali ipak ne razumijem zasto malo vise ne ukljucuje Bynama i Gasola u igru,to je uvijek kljuc uspijeha za Lakerse 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Djaba mu kad je zijanio tekmu, 3 zadnja suta 3 puta choke...adnan24 je napisao/la:Cuj Kobe kriv...nekom' pamet i nije jaca strana![]()
Ako cemo statisticki:
.
@KkBosna
Eo i tvoj jaran Skip Bayless krivi Kobija, jeli i on box analiticar?
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 09 maj 2012, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- Donnie Darko
- Kontakt:
On je idiot. Mislim, nevezano za ovu raspravu.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ima neku pametnu, zavisno od rasprave (moraju uzet stranu ipak je to show, i obicno Stephen A. Smith uzme stranu sto vecina naroda misli), no, KKBosna se oslanjo na njegovo misljenje u vezi lakta MWP-aDonnie Darko je napisao/la:On je idiot. Mislim, nevezano za ovu raspravu.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Skip..
ha ja sam mislio da je govorio za Kobia
A Skip pogodi dosta stvari,nekad pretjeruje i sa Jamesom i Tebowom ali zbog toga ljudi gledaju.
a i gotivi Spurse
Barkley je rekao da bi Nugetsi mogli uzet seriju kod 1:3, a lud je on.
uglavnom ako prodju(a trebali bi) svjetski miran covjek od prve utakmice je na Durantu,odmoran.
A Skip pogodi dosta stvari,nekad pretjeruje i sa Jamesom i Tebowom ali zbog toga ljudi gledaju.
a i gotivi Spurse
uglavnom ako prodju(a trebali bi) svjetski miran covjek od prve utakmice je na Durantu,odmoran.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma eo gledam first take, Stephen A. Smith krivi Bynuma, iz razloga sto ga je McGee nadigro, a Skip krivi Kobija jer nije dao nikom loptu i promasio zadnja 3 suta.Raul_64 je napisao/la:Skip..
a i gotivi Spurse
Kobe chokeZeljovac_1921 je napisao/la:
Djaba mu kad je zijanio tekmu, 3 zadnja suta 3 puta choke...
Roger Federer the greatest of all time!
Zeljovac_1921 je napisao/la:Djaba mu kad je zijanio tekmu, 3 zadnja suta 3 puta choke...adnan24 je napisao/la:Cuj Kobe kriv...nekom' pamet i nije jaca strana![]()
Ako cemo statisticki:
.
Pa da si gledao vidio bi da ih je sam i doveo do tih sansi...izgubili bi 15 razlike da nije "poludio" u 4/4.
Al' ne znam ni sto ovo pisem...hejteri ce da hejtuju...vazda bilo.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Samo mi nije jasno ovo :
J. Hill igrao samo 12 min
mislim jeste fulao par zicera ali baynum je izgledao tako nezaniterosovano da je morao igrati vise .
Ali igrati Bryanta 43 min u 1 rundi playoff-a je stvarno
Bez obzira na 4/4 Kobe je isto lose odigrao 3/4 , ali zatvaranje reketa i tkz. help defance nije uopste postajalo
Mislim desavali su se ovakve crne rupe i pod Phill-om kad smo bili shampioni pogotovo ona serija sa Houstonom ali neznam , kao teorije ide se na 7 tekmi jer se dobija vise para jer mladjem krembilu od vlasnika treba para , mada sumnjam u to one lopte su iscurile iz obruca obje
J. Hill igrao samo 12 min
Ali igrati Bryanta 43 min u 1 rundi playoff-a je stvarno
Bez obzira na 4/4 Kobe je isto lose odigrao 3/4 , ali zatvaranje reketa i tkz. help defance nije uopste postajalo
Mislim desavali su se ovakve crne rupe i pod Phill-om kad smo bili shampioni pogotovo ona serija sa Houstonom ali neznam , kao teorije ide se na 7 tekmi jer se dobija vise para jer mladjem krembilu od vlasnika treba para , mada sumnjam u to one lopte su iscurile iz obruca obje
Citam forum i vidi da je vecina navijaca ponosna i da im je drago zbog poraza, jer kako kazu to znaci da ce MWP igrati i prvu utakmicu protiv Thundera.
Sve mi je jasno, ali da navijaci mogu uzivati u porazu svog kluba, e to ne mogu shvatiti.
Iskreno ja bi volio da ispadnemo protiv Nuggetsa, jer ukoliko prodjemo dalje samo produzavamo agoniju koja traje cijele sezone i da se konacno krene u remont ekipe.
(Da odmah razjasnim. Ako ce nase ispadanje protiv Denvera ekipi donijeti dugorocan uspjeh onda sam za isto, ali nisam kao navijaci sa foruma koji se raduju porazu i tako srozavaju ugled kluba samo da bi se vratio jedan igrac.)
@ Kobe Bryant
istina je da sam kritikovao Buss-a, ali tu teoriju koju si ti naveo ne znam kako da opisem....pa vise bi sam on i Lakersi dobili prolaskom u 1/2 zapadne konferencije, a po toj teoriji niko ne moze garantovati da ce dobiti 7 utakmicu u seriji.
Iskreno ja bi volio da ispadnemo protiv Nuggetsa, jer ukoliko prodjemo dalje samo produzavamo agoniju koja traje cijele sezone i da se konacno krene u remont ekipe.
(Da odmah razjasnim. Ako ce nase ispadanje protiv Denvera ekipi donijeti dugorocan uspjeh onda sam za isto, ali nisam kao navijaci sa foruma koji se raduju porazu i tako srozavaju ugled kluba samo da bi se vratio jedan igrac.)
@ Kobe Bryant
istina je da sam kritikovao Buss-a, ali tu teoriju koju si ti naveo ne znam kako da opisem....pa vise bi sam on i Lakersi dobili prolaskom u 1/2 zapadne konferencije, a po toj teoriji niko ne moze garantovati da ce dobiti 7 utakmicu u seriji.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ovim samo pokazujes svoju (ne)kulturu. Ali sta ces, nije tastatura za svakoga. Ima i neobrazovanog kadra.LenBias je napisao/la:ja nisam ni sekunde fan doticnog, uputi se prvo u materiju il nastavi da sutis u svom krticnjaku, hvala
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
krticnjak je nagradjen trajnim banom. dosta je vise njegovog vrijedjanja. ako ga ko primijeti pod drugim nickom neka javi.neno#4 je napisao/la:Ovim samo pokazujes svoju (ne)kulturu. Ali sta ces, nije tastatura za svakoga. Ima i neobrazovanog kadra.LenBias je napisao/la:ja nisam ni sekunde fan doticnog, uputi se prvo u materiju il nastavi da sutis u svom krticnjaku, hvala
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Bryant je zbog stomacnih problema propustio jutrosnji trening i njegov vecerasnji nastup je pod znakom pitanja. Dakle polahko ali sigurno se moramo pripremati za 7 utakmicu u kojoj cemo najvjerovatnije biti poslati na godisnji odmor.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Veceras ce biti drugaciji pristup nego u prvom mecu, ubjedjen sam u to. Nasi su valjda kontali da su se ovi vec predali nakon 3-1 ali ocito nisu. Veceras ocekujem jednu rutinsku pobjedu.
E Kobe svaka ti cast sto imas snage i pod takvim zdravstvenim stanjem da se boris i gines dok Endi i Pau kuliraju. Hajd' sto ne pogadjaju nista u napadu, nego su u odbrani promaha. Ljudi imaju prestrasan procenat za tri poena, i opet je samo 9 razlike, iako su im priznali krajnje sumnjiv kos na kraju.
Mislim da je doslo vrijeme da se rastanemo sa Pau - om, koliko god ja njega gotivio, ono sto pruza je presmijesno za novce koje prima.
Mislim da je doslo vrijeme da se rastanemo sa Pau - om, koliko god ja njega gotivio, ono sto pruza je presmijesno za novce koje prima.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.