Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

MoR
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la MoR » 08 maj 2012, 22:07

VolimLiverpool je napisao/la:
MoR je napisao/la:

Da, ali evo ovaj tvoj se diči miki maus kupom :mrgreen: Uostalom shvatam vas, red je da uživate, jer ovakvo nešto se rijetko događa, sezona bez trofeja za United. Ne mogu ni zamisliti koliko su čekali da iskoriste ovaj isfucani fazon sa trofejima sa slike :mrgreen:
Vidiš koliko se praviš ili glup ili ćorav.
Da da,to je Miki Maus kup ,ali da ga je tvoj United osvojio ,to bi bio veoma važan trofej koji je spasio sezonu (baš kao kod nas).
Zašto ti kažem da se praviš glup ili ćorav,pa Rizo je fino rekao da ima i United na toj slici sa trofejom Community Shielda.Al' frajer si ,nema šta.Samo nastavi.
Čekaj je li ti meni hoćeš reći da bi miki maus spasio Unitedu sezonu? :mrgreen: Daj molim te nemoj da se zaje.bavamo ovdje :lol: Koga boli krasan kuratz za miki maus? Tim trofejima se mogu zadovoljiti mali klubovi, ili klubovi koji ne osvajaju decenijama trofeje, iskreno ne očekujem ni od skauzera da budu zadovoljni osvajanjem istog, a kamoli od simpatizera Uniteda :o

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 maj 2012, 12:30

Henderson je napisao/la:Nije City drag Liverpoolu tek onako moj Evra, nego zbog polufinala Carling Cupa, zbog Bellamyija
Da zbog toga je drag skauzerima City :mrgreen: Gledaj, šupljake valjaj nekome drugom :mrgreen: Drag bi skauzerima i crni cigan bio samo da United ne uzima trofeje ...

I da, "Volim Liverpool"ovih 90% unitedovaca na temi Chelsea :lol:[/quote]

Evo ti Mor jedan očit primjer razlike između navijača Cityija i Uniteda:

slika

Trebali ti neko jasnije objašnjenje?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Semir Tuce
Kontakt:

Post Postao/la Semir Tuce » 09 maj 2012, 12:58

a ko je sinoć pjevo pjesme o Munichu? Jel burazeru?

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 maj 2012, 13:16

Semir Tuce je napisao/la:a ko je sinoć pjevo pjesme o Munichu? Jel burazeru?
Što slika bez padobrana? :oops:

Kop je skandirao koja će vam ovo biti titula u Minhenu, aludirajući na to da Chelsea nema titule LP a finale se, željom UEFE, igra u Minhenu. Nema to nikakve veze sa onim što ti misliš.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 09 maj 2012, 13:37

Henderson je napisao/la: Evo ti Mor jedan očit primjer razlike između navijača Cityija i Uniteda:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 2147_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Čega objašenjenje? Da ima ljudi gov.nara u svakom gradu bez obzira na boje kluba? Ili želiš reći da su svi unitedovci takvi? Kakve su ovo besmislene površne generalizacije? Ili da ja tebe priupitam, rivalski navijači (ili bolje rečeno pojedinci) ne vrijeđaju United na najbolnijim osnovama?

I za kraj, zbog čega lažno moralizovanje :oops:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 maj 2012, 20:50

Ima ovdje posla za @Monologa :mrgreen:

Posto nisam bio u prilici ranije to uraditi, jer sam imao (a i imacu) vaznijih obaveza u zivotu, od gledanja tekmi i kuckanja po forumima :mrgreen: , cestitam sada @Tevezitu na sasvim zasluzeno osvojenoj tituli ;) (ako pobjede QPR, u sto ne sumnjam ni sekunde :mrgreen: )

Mora se priznati i biti realan te reci da ste zasuzili ovu titulu, ako ni zbog cega drugog, onda zbog cinjenice da ste nas dobili dva puta u ligi ove sezone, sto je svakako jedan od razloga zbog kojih ste i zasluzili ovu titulu ;)

Ocekujem odlican ljetni prijelazni rok i puno jaci United sljedece sezone kao konkurenciju vjerovatno i jos boljem Cityu (naravno bez Edina, koji zasluzuje da bude starter u nekom od EU giganata, da li je to Juve, Milan, Inter, Bayern nebitno je, samo da Big Ed bude starter, sto je ocigledno u Cityu nemoguce :( ) , i naravno da sada oba tima iz Manchestera odu barem do finala LP :mrgreen: 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 09 maj 2012, 22:02

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ima ovdje posla za @Monologa :mrgreen:

Posto nisam bio u prilici ranije to uraditi, jer sam imao (a i imacu) vaznijih obaveza u zivotu, od gledanja tekmi i kuckanja po forumima :mrgreen: , cestitam sada @Tevezitu na sasvim zasluzeno osvojenoj tituli ;) (ako pobjede QPR, u sto ne sumnjam ni sekunde :mrgreen: )

Mora se priznati i biti realan te reci da ste zasuzili ovu titulu, ako ni zbog cega drugog, onda zbog cinjenice da ste nas dobili dva puta u ligi ove sezone, sto je svakako jedan od razloga zbog kojih ste i zasluzili ovu titulu ;)

Ocekujem odlican ljetni prijelazni rok i puno jaci United sljedece sezone kao konkurenciju vjerovatno i jos boljem Cityu (naravno bez Edina, koji zasluzuje da bude starter u nekom od EU giganata, da li je to Juve, Milan, Inter, Bayern nebitno je, samo da Big Ed bude starter, sto je ocigledno u Cityu nemoguce :( ) , i naravno da sada oba tima iz Manchestera odu barem do finala LP :mrgreen: 8-)
U nedjelju tamo oko 19.00. h cu da ti se zahvalim na cestitci.Jer i ja ono vama cestitao pa nis od toga ne bi.Mislim da ce u narednim godinama ovaj rivalitet postati jos veci pa bit ce prilike za slavlje i na jednoj i na drugoj strani.A ne bi skodilo ni jedno finale LP. :)
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 maj 2012, 16:53

Henderson je napisao/la:

Hvala ti @Rizo sto si svrstao mene, Cartmana, Rooneya88, Majestica, Narina, Sir Matta, Valenciu i ostalih 380 miliona navijaca ovog kluba u istu vrecu sa ovim bolesnikom, debilom i necovjekom koji je napisao ovaj uvredljivi grafit i sto imas tako pozitivno misljenje o nama (gore pobrojanim) :cry: ;)

Mi (gore pobrojani) izgleda kao da nismo nikad dosli na vas pdf i izrazili saucesce i zal za izgubljenim zivotima :cry: u ovoj velikoj tragediji i pozelili da se to nikad vise ne ponovi nikome ;) vec na osnovu tvog posta ispada da smo se nasladjivali i uzivali u patnji drugoga :cry: :cry: sto apsolutno nije tacno ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2012, 17:09

Rio, pusti tog trolla. Taj isti Henderson je citirao ovdje Daily Star jednom. Isti Daily Star koji je pisao isto sto i The Sun nakon tog dogadjaja. Toliko o njemu i poznavanju svog kluba i historije istog.

A navijaci Liverpoola ove sezone vise navijaju za City, nego one svoje jadove. Boje se da 19-18 postane 20-18 vec ove sezone. Ipak cemo malo pricekat izgleda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 maj 2012, 17:20

A u City-u vječna sapunica.

Sada su se 10 minuta trener Mancini i Balotteli raspraljvali oko nenavedene teme u medijima, i navodno je Mancini pobjedio na kraju...

Valjda su se raspravljali ko će od njih prvi napustiti klub...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 10 maj 2012, 17:32

Ne znam zašto se uvijek dotičete tako osjetljivih tema kao sto su Hillsborough tragedija ili Munich air disaster.

To sto katkad neko s jedne ili druge strane objavi neki uvredljiv grafit je znak njegovog bolesnog uma i ne treba sve generalizirat.

Ko god na takav nacin pokusava nekoga uvrijedit ili isprovocirat je umobolna i za mene glupa osoba.

Jeste li razgovarali s nekim ko je bio 96 na stadionu i prezivio to :roll: ,a da ne spominjem tragediju i Minhen 58-e ...o tome ste kao i i ja gledali i slusali samo na Tv i ne mozete se povodom toga osjecati kao sto se osjecaju gradjani Liverpoola ili Manchestera,to su osjetljive teme i njima nije mjesto na jednom sportskom forumu.

Ako vec zelite da se svadjate nadjite nesto drugo.

Sorry za off.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 10 maj 2012, 17:43

*p!p!t@* je napisao/la:A u City-u vječna sapunica.

Sada su se 10 minuta trener Mancini i Balotteli raspraljvali oko nenavedene teme u medijima, i navodno je Mancini pobjedio na kraju...

Valjda su se raspravljali ko će od njih prvi napustiti klub...
Zadnja recenica :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 maj 2012, 17:51

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:

Hvala ti @Rizo sto si svrstao mene, Cartmana, Rooneya88, Majestica, Narina, Sir Matta, Valenciu i ostalih 380 miliona navijaca ovog kluba u istu vrecu sa ovim bolesnikom, debilom i necovjekom koji je napisao ovaj uvredljivi grafit i sto imas tako pozitivno misljenje o nama (gore pobrojanim) :cry: ;)

Mi (gore pobrojani) izgleda kao da nismo nikad dosli na vas pdf i izrazili saucesce i zal za izgubljenim zivotima :cry: u ovoj velikoj tragediji i pozelili da se to nikad vise ne ponovi nikome ;) vec na osnovu tvog posta ispada da smo se nasladjivali i uzivali u patnji drugoga :cry: :cry: sto apsolutno nije tacno ;)
Navijača Rio, navijača. Mi smo simpatizeri pored malih ekrana i na forumu a navijači su oni što šaraju grafite po Manchesteru i Liverpoolu, kao i oni što skandiraju svašta po tribinama.
Cartmane Bašum sagosum.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 maj 2012, 17:56

Henderson je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:

Navijača Rio, navijača. Mi smo simpatizeri pored malih ekrana i na forumu a navijači su oni što šaraju grafite po Manchesteru i Liverpoolu, kao i oni što skandiraju svašta po tribinama.
Cartmane Bašum sagosum.
Ja bih prije svrstao nas pored malih ekrana i sa foruma u navijace, a te sto saraju svakakve grafite, niposto ne bih svrstavao u navijace, oni se ne mogu svrtati ni u ljude cak, oni su ona najniza vrsta koja postoji, obicni bolesnici, patoloska kategorija, cak su i neke zivotinje na vecem stepenu razvoja i sa vise mozga i razuma od njih ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

emir_

Post Postao/la emir_ » 10 maj 2012, 23:23

odlična stvar, Sky namjerava snimiti ovo za nedjelju! Now We gotta win the PREMIER LEAGUE!!!

[youtube][/youtube]

http://www.youtube.com/watch?feature=&v=MZO8qN-SG4o
4-IN-A-ROW

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 11 maj 2012, 00:04

emir_ je napisao/la:odlična stvar, Sky namjerava snimiti ovo za nedjelju! Now We gotta win the PREMIER LEAGUE!!!

[youtube][/youtube]

ma kakvi odlicna, stvar je fenomenalna! :!: :!: :!:
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 11 maj 2012, 00:18

emir_ je napisao/la:odlična stvar, Sky namjerava snimiti ovo za nedjelju! Now We gotta win the PREMIER LEAGUE!!!

[youtube][/youtube]

Ja sam vec cuo danas kada su objavili na oficijelnoj stranici Manchester Cityja na FB ali mislio sam da objavim nakon nedjelje kada sve bude gotovo.Ali strasan tekst a i fino je to i otpjevao Colin Rudd.Postoje informacije da bi ovo Oasis mogao otpjevati ali vidit cemo da li ce od toga sta bit.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 11 maj 2012, 10:37

Nigel De Jong, Edin Džeko, Kolo Toure, Stefan Savić i Adam Johnson će ovog ljeta napustiti Građane kako bi se stvorila mjesta za dolazak novih igrača. Osim ove petorke, iz Cityja odlaze i Emmanuel Adebayor, Wayne Bridge i Roque Santa Cruz, navode britanski mediji.

City ovog ljeta želi potrošiti 100 miliona funti i dovesti neka nova pojačanja, jer vlasnici kluba, navodno, nisu zadovoljni samo titulom prvaka Engleske. U evropskim takmičenjima žele parirati španskom dvojcu, Real Madridu i Barceloni.

Tih 100 miliona funti će, navodno, potrošiti na dovođenje Arsenalovog napadača Robina van Persija, Tottenhamovog Garetha Balea i Edena Hazarda iz Lillea.

Od ostalih, na Etihad bi mogli doći i dvojica igrača Napolija, Edinson Cavani i Ezequiel L
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

emir_

Post Postao/la emir_ » 11 maj 2012, 10:41

RedDevilS je napisao/la:Nigel De Jong, Edin Džeko, Kolo Toure, Stefan Savić i Adam Johnson će ovog ljeta napustiti Građane kako bi se stvorila mjesta za dolazak novih igrača. Osim ove petorke, iz Cityja odlaze i Emmanuel Adebayor, Wayne Bridge i Roque Santa Cruz, navode britanski mediji.

City ovog ljeta želi potrošiti 100 miliona funti i dovesti neka nova pojačanja, jer vlasnici kluba, navodno, nisu zadovoljni samo titulom prvaka Engleske. U evropskim takmičenjima žele parirati španskom dvojcu, Real Madridu i Barceloni.

Tih 100 miliona funti će, navodno, potrošiti na dovođenje Arsenalovog napadača Robina van Persija, Tottenhamovog Garetha Balea i Edena Hazarda iz Lillea.

Od ostalih, na Etihad bi mogli doći i dvojica igrača Napolija, Edinson Cavani i Ezequiel L
treba imati na umu da i u engleskoj ima nešto slično sportsport.ba pa se bave glupostima. nema šanse da De Jong napusti City, a tako isto mislim za Edina!
4-IN-A-ROW

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 11 maj 2012, 10:43

RedDevilS je napisao/la:
Pa bolje bi im bilo kad bi zeljeli parirati Bayernu i Chelzi :D

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.