High je napisao/la:Skoro ce moci igrati pola sata najvise.Veceras se nadam pobjedi.Ekipa odmorena,svjeza.I da napokon pobijedimo u utakmici a da ne primimo gol.
dovoljno mu je pola sata da zabije gol

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
High je napisao/la:Skoro ce moci igrati pola sata najvise.Veceras se nadam pobjedi.Ekipa odmorena,svjeza.I da napokon pobijedimo u utakmici a da ne primimo gol.
Slazem se s tobom u potpunosti.Bilo gdje i bilo skim samo na pobjedu.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCSirfan41 je napisao/la:tesko je bilo i u ovim tekmama, ali da se razumijemo FK SARAJEVO, gradski klub najveceg grada u BiH, protiv SVAKOGA idemo na pobjedu, svaki poraz, pa cak i remi su kiks, protiv bilo koga u BiHpape je napisao/la:Teško u trbinju
dovoljno mu je samo da udje i da zabije golMirza_Hordas je napisao/la:dovoljno mu je pola sata da zabije gol
Hej irfane kapakirfan41 je napisao/la:fino sam strumfovima rekao da uzivaju dok mogu odnosno dok igramo u evropi, sad su hebali jeza u ledja.
kad nema macka, misevi kolo vode, ali macak se tivra
nime_tm87 je napisao/la:Hej irfane kapakirfan41 je napisao/la:fino sam strumfovima rekao da uzivaju dok mogu odnosno dok igramo u evropi, sad su hebali jeza u ledja.
irfan41 je napisao/la:fino sam strumfovima rekao da uzivaju dok mogu odnosno dok igramo u evropi, sad su hebali jeza u ledja.
ole ZELJO ole je napisao/la:irfan41 je napisao/la:fino sam strumfovima rekao da uzivaju dok mogu odnosno dok igramo u evropi, sad su hebali jeza u ledja.
HAHAHpobjedili Travnik kod KUCE i pobjedili laktase kod KUCE heheh
![]()
tresu se svi u PL od straha
pozzz
fakat si nemoguć idiot, kako ti ne dosadi da se stalno prepucavaš, vidiš da uvijek ti prvi spominješ želju i manijakeirfan41 je napisao/la:ole ZELJO ole je napisao/la:irfan41 je napisao/la:fino sam strumfovima rekao da uzivaju dok mogu odnosno dok igramo u evropi, sad su hebali jeza u ledja.
![]()
pozzz
trebali bi, jer smo izbacili spartaka, helsingborga, i za dlaku ispali od cluja, bolje da sami skinete gace i cekate sarajevo
fakat si nemoguć idiot, kako ti ne dosadi da se stalno prepucavaš, vidiš da uvijek ti prvi spominješ želju i manijaketuborg je napisao/la:ole ZELJO ole je napisao/la:irfan41 je napisao/la:fino sam strumfovima rekao da uzivaju dok mogu odnosno dok igramo u evropi, sad su hebali jeza u ledja.
![]()
pozzz
trebali bi, jer smo izbacili spartaka, helsingborga, i za dlaku ispali od cluja, bolje da sami skinete gace i cekate sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, nedimmmm1337, Serha, ubipara i 40 gostiju.