Koji ti je ..... o čemu ti jarane....bilalinho2 je napisao/la:cuj hala cccccccccccccccccNail for Real je napisao/la:O ,madridisto welcomeSantiago_Bernabeuo je napisao/la:Idemo KRALJEVI HALA MADRID
PRIMERA D.2009/10 REAL MADRID C.F
LIGA PRVAKA 2009/10 REAL MADRID C.F
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- bilalinho2
- Kontakt:
Idemo KRALJEVI HALA MADRID
LIGA PRVAKA 2009/10 REAL MADRID C.F[/quote][/quote][/quote]
pa hala ili wc ili kupatilo lol

LIGA PRVAKA 2009/10 REAL MADRID C.F[/quote][/quote][/quote]
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
- Nail for Real
- Kontakt:
Kako sam se najezio kad sam pogledao video o Realovoj 30-toj tituli,u holivudskom stilu jaci video skoro gledao nisam
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
[/quote][/quote]bilalinho2 je napisao/la:Idemo KRALJEVI HALA MADRID
pa znam da si na to mislio.....al tajming ti je loš.....
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 12 sep 2009, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
ima li prenosa na hayatu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
Ima!!! 20:00...tax je napisao/la:ima li prenosa na hayatu
- bilalinho2
- Kontakt:
[/quote]Raul_64 je napisao/la:bilalinho2 je napisao/la:Idemo KRALJEVI HALA MADRID
pa znam da si na to mislio.....al tajming ti je loš.....[/quote]
ma znam sta znaci hala madrid nego malo zezam lol
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
- Nail for Real
- Kontakt:
ovaj je jos bolji
jeza da te uhvati
Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 12 sep 2009, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
hvalaRaul_64 je napisao/la:Ima!!! 20:00...tax je napisao/la:ima li prenosa na hayatu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Ovaj video preporučujem WolweineNail for Real je napisao/la:Kako sam se najezio kad sam pogledao video o Realovoj 30-toj tituli,u holivudskom stilu jaci video skoro gledao nisam
Sastav za vaceras protiv Espanjola po MARC-i, AS-u je:Casillas,Arbeloa,Garay,Albiol,Marcelo,Xabi,Grenero,Guti,Kaka,Higuain,Benzema....
zbog umora Pellegrini je na klupi ostavio C.Ronalda,Lass,,a jos na klupi ce biti,Raul,Drnethe,R.van Nistrlloy,M.Diera,Dudek,Mectedeler..
zbog umora Pellegrini je na klupi ostavio C.Ronalda,Lass,,a jos na klupi ce biti,Raul,Drnethe,R.van Nistrlloy,M.Diera,Dudek,Mectedeler..
opet odbrana svicarski sir. de pogledajte na sta vam lici odbrana. ako budete imali srece primice te samo 2 gola veceras.fabio je napisao/la:Sastav za vaceras protiv Espanjola po MARC-i, AS-u je:Casillas,Arbeloa,Garay,Albiol,Marcelo,Xabi,Grenero,Guti,Kaka,Higuain,Benzema....
Najava: Espanyol - Real Madrid
Real Madrid će večeras u drugom kolu La Lige igrati na gostovanju protiv Espanyola na novoizgrađenom katalonskom stadionu Cornellŕ-El Prat koji će kako mediji pišu biti ispunjen do posljednjeg mjesta...
Sastavi klubova: Mauricio Pochettino, trener Espanyola, nije htio otkriti da li će De la Pena večeras početi utakmicu od prve minute, no Marca i AS su objavili moguće sastave oba kluba. Tako se je prema njihovoj najavi na golu Espanyola našao Kameni, dok su na mjesto bekova smjestili Roncagliu i Garciu, a stoperski tandem prema njima bi trebali činiti Forlin i Pareja. S formacijom 4-2-3-1, Pochettino će najvjerovatnije na mjesto defanzivnih veznjaka staviti Moisesa i Verdua, dok će trojac ispred njih činiti Nakamura i Garcia kao krilni napadači te Alonso kao ofanzivni veznjak. Jedini istureni napadač će biti Raul Tamudo. Pochettino bi na klupi trebao imati neke od slijedećih igrača: Alvarez, De la Pena, Chica, Marquez, Pillud, Coro, Callejon, Marques i Sahar. S druge strane, Manuel Pellegrini će najvjerovatnije krenuti s izmjenjenim sastavom. Bez Ramosa, Gaga i van der Vaarta, Real Madrid će večeras s formacijom 4-2-3-1 najvjerovatnije krenuti sa slijedećim igračima: Casillas na golu, Arbeloa i Marcelo na mjestu bekova, Albiol i Metzelder kao dva stopera, Xabi Alonso i Jose Maria Guti, koji će večeras najvjerovatnije početi utakmicu umjesto Lassa zbog odluke trenera Pellegrinija, će igrati na mjestu defanzivnih veznjaka, dok će Karim Benzema i Ricardo Kaka zaigrati na pozicijama krilnih napadača, a ofanzivnog veznjaka bi trebao igrati Esteban Granero koji će se najvjerovatnije rotirati zajedno s Kakom. Jedini istureni napadač prema najavama Marce i AS-a bi trebao biti Gonzalo Higuain. Cristiano Ronaldo i Raul Gonzalez bi od početka trebali utakmicu gledati s klupe.
Sudac utakmice je Alfonso Perez Burrull
Real Madrid će večeras u drugom kolu La Lige igrati na gostovanju protiv Espanyola na novoizgrađenom katalonskom stadionu Cornellŕ-El Prat koji će kako mediji pišu biti ispunjen do posljednjeg mjesta...
Sastavi klubova: Mauricio Pochettino, trener Espanyola, nije htio otkriti da li će De la Pena večeras početi utakmicu od prve minute, no Marca i AS su objavili moguće sastave oba kluba. Tako se je prema njihovoj najavi na golu Espanyola našao Kameni, dok su na mjesto bekova smjestili Roncagliu i Garciu, a stoperski tandem prema njima bi trebali činiti Forlin i Pareja. S formacijom 4-2-3-1, Pochettino će najvjerovatnije na mjesto defanzivnih veznjaka staviti Moisesa i Verdua, dok će trojac ispred njih činiti Nakamura i Garcia kao krilni napadači te Alonso kao ofanzivni veznjak. Jedini istureni napadač će biti Raul Tamudo. Pochettino bi na klupi trebao imati neke od slijedećih igrača: Alvarez, De la Pena, Chica, Marquez, Pillud, Coro, Callejon, Marques i Sahar. S druge strane, Manuel Pellegrini će najvjerovatnije krenuti s izmjenjenim sastavom. Bez Ramosa, Gaga i van der Vaarta, Real Madrid će večeras s formacijom 4-2-3-1 najvjerovatnije krenuti sa slijedećim igračima: Casillas na golu, Arbeloa i Marcelo na mjestu bekova, Albiol i Metzelder kao dva stopera, Xabi Alonso i Jose Maria Guti, koji će večeras najvjerovatnije početi utakmicu umjesto Lassa zbog odluke trenera Pellegrinija, će igrati na mjestu defanzivnih veznjaka, dok će Karim Benzema i Ricardo Kaka zaigrati na pozicijama krilnih napadača, a ofanzivnog veznjaka bi trebao igrati Esteban Granero koji će se najvjerovatnije rotirati zajedno s Kakom. Jedini istureni napadač prema najavama Marce i AS-a bi trebao biti Gonzalo Higuain. Cristiano Ronaldo i Raul Gonzalez bi od početka trebali utakmicu gledati s klupe.
Sudac utakmice je Alfonso Perez Burrull
- Nail for Real
- Kontakt:
Link neko da postavi,bio bih zahvalan 
da li neko molim vas ima link ove utakmice
bio bih mu veoma zahvalan
vrlo rado bi gledao utakmicu a nemam mogucnost soim da se neko smiluje pa postavi link
toliko
hvala unapred
bio bih mu veoma zahvalan
vrlo rado bi gledao utakmicu a nemam mogucnost soim da se neko smiluje pa postavi link
toliko
hvala unapred
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!
sta je ovo u P.M ovi hayatovci se ne mogu da ukljuce u utakmicu je.bem i sve 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
J*** ti Beyonce i Hayat....naviko sam da kasne...al J*** Hayat...daj link? brzoJameS je napisao/la:sta je ovo u P.M ovi hayatovci se ne mogu da ukljuce u utakmicu je.bem i sve
Kad ga nakamura zavali!!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.