Sjajna generacija, biće ovdje još mnogo ćupova
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koji je kralj Amar, kontam neće Zeba igrat, čuva ga, kad ulazi ZZ u 60' toj
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Probali su to Tica i kompanija, vjerovatno znas ko je na kraju na*ebo.tm84 je napisao/la:pa majka mu stara... skupite se u ubijte boga u tom malom delalicu... j.ebem mu mater...
FKŽ !
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Ima li kakav izvjestaj ? nesto, da vidim golove ? 
- The Maniacs '87
- Kontakt:
AboveTheLaw je napisao/la:Ima li kakav izvjestaj ? nesto, da vidim golove ?
Evo sad imas na vogosci
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
[quote="adoni"]
[/quot
Neznam sta reci prepun sam emocija hvala igracima, strucnom stabu a posebno nasem brki tvorcu velikog Zelje .ŠAMPIONI
[/quotNeznam sta reci prepun sam emocija hvala igracima, strucnom stabu a posebno nasem brki tvorcu velikog Zelje .ŠAMPIONI
Zadnja izmjena: BLU SKY, dana/u 09 maj 2012, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Osvojenih 67 bodova mislim da je to rekord u premijer ligi niko nije toliko osvojo ?? A jos ima 3 kola do kraja,ima da podebljamo podobro rekord 
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u 09 maj 2012, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Nemam brate VogeThe Maniacs '87 je napisao/la:AboveTheLaw je napisao/la:Ima li kakav izvjestaj ? nesto, da vidim golove ?
Evo sad imas na vogosci
Brate to je svadja ocigledno na relaciji Delalic-Tica jer po komentarima mogu primjetiti da su se njihove grupe sukobile , a to se vuce jos otkad je Delalic pucao na Ticu i tome nikad nece biti kraja ... to je jednostavno obracun kriminalaca koji se vodi nazalost preko ledja TM87
>>No body likes us but we dont care<<
CESTITKE NA TITULI ALI I NAJPRIJE NA POSTENOM RADU I ORGANIZACIJI KLUBA NA KOJOJ VAM MI MOSTARCI MOZEMO SAMO ZAVIDITI,MARKETINGU,POSJETI NA STADIONU ,NAVIJACIMA I SVEMU DRUGOM U CEMO STE DALEKO ODSKAKALI OD ODSTATKA LIGE...
SVAKA CAST ZELJEZNICARU!
SVAKA CAST ZELJEZNICARU!
sampioni
,pravite cirkuz jer je murija ulaskon napravila pometnju znaci za sve istinske zeljovce 1 scena momak iz udruzenja ponijelo ga popeo se da vodi navijanje ostali krenuli da mu sugerisu da je prekrsio javni dogovor i da to prepusti momcima koji su trenutno tu i navija se neorganizovano ,2 scena navijac sarajeva medzu nasim sa kacketom pri cemu je prepoznat i pocela je trka za njim ,pojedinci prozvani nisu bili na utakmici veceras 
Titula ovjerena za sve ostalo sta me briga 
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
mozda nisu oni, ne boj se ti imaju oni ljude iza sebe.Cuspajz je napisao/la:sampioni,pravite cirkuz jer je murija ulaskon napravila pometnju znaci za sve istinske zeljovce 1 scena momak iz udruzenja ponijelo ga popeo se da vodi navijanje ostali krenuli da mu sugerisu da je prekrsio javni dogovor i da to prepusti momcima koji su trenutno tu i navija se neorganizovano ,2 scena navijac sarajeva medzu nasim sa kacketom pri cemu je prepoznat i pocela je trka za njim ,pojedinci prozvani nisu bili na utakmici veceras
FKŽ !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Cestitke na tituli ! Trenutno u BiH jacih nema i sretno u Evropi
A sto se juga tice,nekad ste se nama smijali,a sad vam je isto.Nek vam je Bog na pomoci

A sto se juga tice,nekad ste se nama smijali,a sad vam je isto.Nek vam je Bog na pomoci
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Cuspajz je napisao/la:sampioni,pravite cirkuz jer je murija ulaskon napravila pometnju znaci za sve istinske zeljovce 1 scena momak iz udruzenja ponijelo ga popeo se da vodi navijanje ostali krenuli da mu sugerisu da je prekrsio javni dogovor i da to prepusti momcima koji su trenutno tu i navija se neorganizovano ,2 scena navijac sarajeva medzu nasim sa kacketom pri cemu je prepoznat i pocela je trka za njim ,pojedinci prozvani nisu bili na utakmici veceras
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- KB-TM87
- Kontakt:
hućićihućići
Željezničar - kult glavnog grada
Čestitke na apsolutno zasluženo osvojenoj tituli,sretno u Europi 
- The Maniacs '87
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Cuspajz je napisao/la:sampioni,pravite cirkuz jer je murija ulaskon napravila pometnju znaci za sve istinske zeljovce 1 scena momak iz udruzenja ponijelo ga popeo se da vodi navijanje ostali krenuli da mu sugerisu da je prekrsio javni dogovor i da to prepusti momcima koji su trenutno tu i navija se neorganizovano ,2 scena navijac sarajeva medzu nasim sa kacketom pri cemu je prepoznat i pocela je trka za njim ,pojedinci prozvani nisu bili na utakmici veceras
![]()
![]()
![]()
Alo komsinice ne znas sta se desilo napusti forum
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- spielführer_21
- Kontakt:
Hvala! Samo mi taj potpis malo sumnjivbekicamir je napisao/la:CESTITKE NA TITULI ALI I NAJPRIJE NA POSTENOM RADU I ORGANIZACIJI KLUBA NA KOJOJ VAM MI MOSTARCI MOZEMO SAMO ZAVIDITI,MARKETINGU,POSJETI NA STADIONU ,NAVIJACIMA I SVEMU DRUGOM U CEMO STE DALEKO ODSKAKALI OD ODSTATKA LIGE...
SVAKA CAST ZELJEZNICARU!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Hvala na iskrenim cestitkama i zeljama.bekicamir je napisao/la:CESTITKE NA TITULI ALI I NAJPRIJE NA POSTENOM RADU I ORGANIZACIJI KLUBA NA KOJOJ VAM MI MOSTARCI MOZEMO SAMO ZAVIDITI,MARKETINGU,POSJETI NA STADIONU ,NAVIJACIMA I SVEMU DRUGOM U CEMO STE DALEKO ODSKAKALI OD ODSTATKA LIGE...
SVAKA CAST ZELJEZNICARU!
Da se i vi konsolidujete pa da nam liga bude jos jaca!
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
nije tacnodamirfile je napisao/la:Osvojenih 67 bodova mislim da je to rekord u premijer ligi niko nije toliko osvojo ?? A jos ima 3 kola do kraja,ima da podebljamo podobro rekord
zeljeznicar drzi najveci broj mogucih osvojenih bodova jos iz sezone 2000/2001 sa 91 komada
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.