Ovi bjelci znaju da proigraju i kasnije , divi M Gasola , ja sam mislio od nejga nikad nista , drvo , a postao bolji od brata koji je bio pojam evropske kosarke.
Pa Hedo T. mislim igrao je on nesta u Sacramentu i San Antoniu ali onako , pa sa +30 god odigra onako dobre 2 sezone za Orlando gdje im je bio i play i cluch suter i all-round a ko bi rekao ipak na EP onako prosjecan, doduse i Stojakovic je u svojoj repci bio 3-4 opcija , ali to je sad druga prica i on je proigrao one sezone kada se Webber povrjedio , a ja sam mislio do tada da covjek samo zna biti u cosku i pucat otvorene suteve , a onda da ipak ima i drugih poteza , tako sto Novaku nikad nije data prava sansa nemora znaciti da nece biti i sljedece 2-3 sezone boom senzacija , pa pogledaj i Andersona iz Orlanda kako se pojavi sa onako mizernim ugovorom, ali eto pratio sam Love-a u UCLA bio je zvjezda ali krupan onako nije z centara los sut znao se boriti i pucat horog , kontao bit ce ispodprosjecan NBA igrac (mozda malo bolji npr. od Morisona) , kad ono covjek smrsa i nevjerovatno popravi sut i dobi osjecaj za skok helem postade 2 PF lige sto mislim niko nije ocekivao
Helem NY moraju da trade-aju Amare-a i da ostave Carmela na 4 i da poptisu Novaka na 3 a da Amare-a dobiju bilo sta osim Boozera ili sl. da ga trade-aju u neki tim koji je nije hopa ali negde pri dnu koji nema all star igraca pa da imaju nekog ali da mogu ponudit i neki draft pick