LAVOVI PLAVI, HVALA VAM!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Kod mene ništa nema, treba li instalirati nešto?zlaya_tm87 je napisao/la:Ko hoce da gleda snimak, ima na ovi streamu, kanal 3 (ono gdje inace gledamo tekme)
Ne treba nista, sacekaj da isteknu one 60 sekundi, onda klik na remind me later i mora otvorit, al prvo klik na kanal 3spielführer_21 je napisao/la:Kod mene ništa nema, treba li instalirati nešto?zlaya_tm87 je napisao/la:Ko hoce da gleda snimak, ima na ovi streamu, kanal 3 (ono gdje inace gledamo tekme)
trebas promjenit preglednikspielführer_21 je napisao/la:Kod mene ništa nema, treba li instalirati nešto?zlaya_tm87 je napisao/la:Ko hoce da gleda snimak, ima na ovi streamu, kanal 3 (ono gdje inace gledamo tekme)
bolje mu dati ugovor pema kojem bi on bio trener koliko hoce, slicno kao Fergusonutech je napisao/la:Amaru ne dozvoliti odlazak iz kluba narednih 20 godinabarem
Treba nama Iskok ili Zapad da se gradi pod hitno, da ne gubimo gledanost zbog KRETENA, koju smo svakako izgubili zbog istih. Da se normalna raja moze skloniti. Majke mi ceka se samo mrtva glava, isto Grobari poslati. FUJ.reks je napisao/la:Momci na terenu sjajni,dugo ce Miljackom vode proteci dok neko ne ponovi ovakvu sezonu.Ustvari mozda me isti ti momci demantuju sljedecu sezonu.Bilo je puno dobrih stvari.Prvo pjesma Grbavica,mislim na ono drugo emitovanje,cijeli stadion pjeva.Zatim aplauz Vladi Capljicu.Dobra i hrabra Slavija,pokusali su ali ovom Zelji tesko se moze parirati.Golovi na vrijeme i svaki je prica za sebe.Od veceras smo bogatiji za sjajno i iskreno izdanje nase sjeverne tribine.RESPEKT.O tribini onoj drugoj ni mukajet,ne pada mi na pamet da kvarim radost zbog rapsodije na terenu.Zao mi je samo onih oceva koji su sa djecom dosli na jug .Valjda je sada jasno zasto nam treba zakon o sportu .Imam osjecaj da bi mogli vise u evropi ovaj put,Kraj i definitivna potvrda titule i sjajna pjesma sa sjeverne tribine.
BRAVO MOMCI.
[youtube][/youtube]AYAN je napisao/la:Ne mogu da spavam od Radosti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.