FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

KB-TM87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la KB-TM87 » 10 maj 2012, 09:19

Svaka čast za posjetu, dabogda još veća bila :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 maj 2012, 09:53

Hej ba svaka čast svim Tuzlacima, kakva samo posjeta. Strašno. Volio bih da ostanete u ligi više nego Čelik i stvarno se od srca nadam da ćete izdržat. Da sam bolji s prokletim parama vjerujte da bih iducu utakmicu došao na Tušanj da je ispratim zajedno sa vama. Pozdrav braći iz Zenice :)

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 10 maj 2012, 10:29

Sloboda je u teškoj situaciji i najvjerovatnije da vam trebaju još dvije pobjede.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 10 maj 2012, 11:05

Bistrik je napisao/la:Sloboda je u teškoj situaciji i najvjerovatnije da vam trebaju još dvije pobjede.
Nema veze, bice aBd 3 :)

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 10 maj 2012, 11:29

Sretno Slobodi i fukarama u nastavku,da nam ostanete u ovoj ligi ;)
❶❾❽❽

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 10 maj 2012, 11:30

Svaka cast na pobjedi i dabogda ostali u PL! :P
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 10 maj 2012, 11:52

slani grad je napisao/la:kakav je ovo bolestan grad to je nevjerovatno :lol: :lol: ...znaci..srijeda,pet po podne..Sloboda najvjerovatnije ispada iz lige i dolazi joj mrtvi Celik a Sloboda bez igre i rasdpadnutim rukovodstvom...na Tusnju 6000 ljudi :shock: :shock: :o :o ..kasnim na tekmu 5 minuta...ulazim na stadion...KRCATO SVE...COVJEK NA COVJEKU :o :shock: :shock: ....kad sam vidio onu masu,najezio sam se,j.e.b.o.t.e
sto se tice tekme...mi smijesni..celik los....prelos....nisu mislim igrali punom snagom al je logicno..i u jacim ligama klubovi koji igraju za nista mlate praznu slamu po terenu..zasluzena pobjeda al nema sanse da se sa ovom igorm i ovim igracima dobije ova nesretna gabela dole
E pa hoćeš da ti kažem čega je bilo najviše, najviše je bilo MALOUMNIKA !!!

Kada sam na poluvremenu vidio da pišaju po onom zidu kraj wc-a, na oči mnogobrojnih pripadnica ljepšeg spola koja se hodale prilazom ili bile na vrhu. Mene je bilo sramota. Sramota onih ljudi iz Zenice koji su došli. Sramota one cijele porodice koja je došla, i kada taj čovjek koji je poveo svoju djecu počne pjevati Saša Grgić mada ni ne zna o kome se radi, i on kada sa svojom djecom izađe mora vidjeti onaj prizor. Pa da je to jedan čovjek radio pa ajde nego najmanje 100-200 možda i više.

Zašto je mene sramota !? Znate onaj osjećaj kada se stidite umjesto nekog drugog !? U takvim trenucima čovjek poželi fontanu na centru Tušnja. :evil:

Dobro sam se zamislio da li ću više dolaziti dok se totalno ekipa ne premjesti na Sjever. Nisam htio to priznati ali MENTALITET 0 %, ne grupe nego većeg broja pojedinaca sa ostatka tribine.

Možete me pljuvat koliko god hoćete. Možda ovo nije za foruma ali mi je pun **** vašeg oduševljenja kako je bilo 4 000 ljudi, bolje 100 ljudi nego 500 000 onakvih. :evil:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 10 maj 2012, 12:25

I ono **** matera i slično protivničkim igračma od alkosa i klošara sa A tribine mi se gadi isto :roll:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 10 maj 2012, 14:09

Kao i ebavanje mujkicu sa c tribine protiv borca,nakon toliko godina sto nas je cojk izvlacio i borio see,zar je to sad zasluzio?!
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 10 maj 2012, 14:22

dokle god takvi izazivaju smijanje i podrsku od ostatka,uvijek ce trudit da budu u centru paznje i ko ce sta bolje opsovat,to je tako godinama,nije to problem od jucer...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 10 maj 2012, 14:25

pa nismo mi njemci jbo ga led, to je oduvjek tako na nasim stadionima i bice, manite se kvazi kulture i pozorisne atmosfere, kamo srece da nam je to najveci problem

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 10 maj 2012, 14:28

VolimTz je napisao/la:
slani grad je napisao/la:kakav je ovo bolestan grad to je nevjerovatno :lol: :lol: ...znaci..srijeda,pet po podne..Sloboda najvjerovatnije ispada iz lige i dolazi joj mrtvi Celik a Sloboda bez igre i rasdpadnutim rukovodstvom...na Tusnju 6000 ljudi :shock: :shock: :o :o ..kasnim na tekmu 5 minuta...ulazim na stadion...KRCATO SVE...COVJEK NA COVJEKU :o :shock: :shock: ....kad sam vidio onu masu,najezio sam se,j.e.b.o.t.e
sto se tice tekme...mi smijesni..celik los....prelos....nisu mislim igrali punom snagom al je logicno..i u jacim ligama klubovi koji igraju za nista mlate praznu slamu po terenu..zasluzena pobjeda al nema sanse da se sa ovom igorm i ovim igracima dobije ova nesretna gabela dole
Kada sam na poluvremenu vidio da pišaju po onom zidu kraj wc-a, na oči mnogobrojnih pripadnica ljepšeg spola koja se hodale prilazom ili bile na vrhu. Mene je bilo sramota. Sramota onih ljudi iz Zenice koji su došli.
Ja od kada znam za sebe tu se piša :lol:
Mislim, naravno da ne treba, al ne mogu da vjerujem da ti to ne znaš :idea:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 10 maj 2012, 14:41

turbo1 je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Kada sam na poluvremenu vidio da pišaju po onom zidu kraj wc-a, na oči mnogobrojnih pripadnica ljepšeg spola koja se hodale prilazom ili bile na vrhu. Mene je bilo sramota. Sramota onih ljudi iz Zenice koji su došli.
Ne izlazim sa D na poluvremenu, jer dolazi do raspada, jučer sam išao po piće i nažalost sam vidio. :evil: ž

@hattab - Niko ne trači pozorišnu atmosferu ali pišanje po zidu iza tribine pred očima svih (najprije zbog cura, djevojčica itd.) je nešto nepojmljivo barem meni. :evil:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 10 maj 2012, 14:45

Tu se pisa 20 godina, otac kad me je ko dijete vodio na utakmice tu se pisalo.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 10 maj 2012, 14:56

MakeTZ je napisao/la:Tu se pisa 20 godina, otac kad me je ko dijete vodio na utakmice tu se pisalo.
Ne znam da li mislimo na isti zid, ali nikada ja nisam vidio ovoliki broj ljudi. Prije kada sam povremeno išao nije se to dešavalo, a u zadnjih par godina kako idem aktivno nisam to vidio.

Najviše zbog toga što je bio mali broj posjetilaca zadnjih godina a i ne izlazim sa D kao što sam već naveo.

E sad ako je tako kao što ti tvrdiš to ne znači da se to treba uzeti za normalno. Mislim ako je to nekome normalno onda stvarno treba napraviti fontanu na centru Tušnja. :oops:

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 10 maj 2012, 15:18

Po meni otkad znam za sebe je najveci seljaklub bio na A i C, na A budu gedze i pijanice koji veze s vezom nemaju, a na C budu frajeri koji vole da uce druge kako da razmisljaju (citaj Fazla)...

Idite na B kao ljudi i fino gledate, ima i budala ali su tu za nasmijat :)

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 10 maj 2012, 15:23

delpiero20 je napisao/la:Po meni otkad znam za sebe je najveci seljaklub bio na A i C, na A budu gedze i pijanice koji veze s vezom nemaju, a na C budu frajeri koji vole da uce druge kako da razmisljaju (citaj Fazla)...

Idite na B kao ljudi i fino gledate, ima i budala ali su tu za nasmijat :)
Svaka ti dala :mrgreen:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 10 maj 2012, 15:24

VolimTz je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Tu se pisa 20 godina, otac kad me je ko dijete vodio na utakmice tu se pisalo.
Ne znam da li mislimo na isti zid, ali nikada ja nisam vidio ovoliki broj ljudi. Prije kada sam povremeno išao nije se to dešavalo, a u zadnjih par godina kako idem aktivno nisam to vidio.

Najviše zbog toga što je bio mali broj posjetilaca zadnjih godina a i ne izlazim sa D kao što sam već naveo.

E sad ako je tako kao što ti tvrdiš to ne znači da se to treba uzeti za normalno. Mislim ako je to nekome normalno onda stvarno treba napraviti fontanu na centru Tušnja. :oops:
pa nije normalno nego mi cudo da si to tek sad primijetio. :D

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 10 maj 2012, 15:28

Citam na jednom portalu prosjecnu posjetu na domacim utakmicama, mi smo na trecem mjestu :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A kad se samo sjetim jeseni i utakmica pred 50-100 ljudi :D

TRIBINE
4.492 - Željezničar (14)
3.473 - Sarajevo (13)
1.999 - Sloboda (14)
1.532 - Velež (13)
1.497 - Rudar (14)
1.203 - Zvijezda (14)
1.085 - Borac (13)
1.006 - Široki Brijeg (13)
981 - Zrinjski (14)
810 - Travnik (14)
924 - Slavija (13)
912 - GOŠK (13)
881 - Čelik (13)
858 - Olimpic (14)
721 - Kozara (13)
501 - Leotar (13)

Sto neko iz mase rece na utakmici u srijedu, "ipak svijet nema 5 maraka" :D

Takodje potpisat ugovor sa firmom Tom-Cat o postavljanju plasticne trave na pomocni teren stadiona Tusanj.
Pocetak radova 15.05.2012.
Trajanje radova 2 mjeseca. :)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 maj 2012, 15:52

turbo1 je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:

takodjer odkad dolazim na onaj stadion tu se pisalo i ne vidim ja nista lose u tome :)...samo kad si na onoj tamo tribini svasta ces ti vidjeti nije tu nista vise cudno...ne znam zasto nam ne daju vise na Sjever hmmmm..bolja podrska je tu od strane on onih najvjernih Fukara...ebiga vjerovanto zbog onih baklji sto tamo lakse unesu pa policija vise i neda ebiga...nego hajde smirite se i polahko put Gabele :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.