Kad smo kod Van der Wiela čitam da je Roma zainteresovana za njega a svakako da bi i nama dobro došao..
Ako če Jenkinson biti prvi izbor na beku možemo komotno halaliti borbu za titulu,niti igra na nekom nivou nit ja vidim neki potencijal u njemu,jedino da ga Wenger počne forsirati kao i Ramiza,možda i odigra dvije utakmice na "šampionskom" nivou

Brate u Bolton,WBA,Swansea itd na posudbu pa tamo nek pokaže vrijedi li ili ne,ali ja tvrdim da je on daleko od igrača za prve postave pa čak i rezerve..
Arsenal je navodno zainteresovan(ponovo) za Lucasa Bigliu iz Anderlechta,ako on dođe ništa od Mville,ovaj drugi igra na mnogo večem nivou i trenutno je kvalitetniji igrač tako da bi Mvilla bio definitivno moj izbor..
Tu je još naravno i aktuelna priča o Javiu Martinezu,Arsenal je ove godine slao skaute par puta da prate tog igrača,naravno,pitanje hočeli ga Baskijci prodavati i da li je isti zainteresovan za prelazak u Arsenal..
Kad smo kod golmana,jedina špekulacija koju sam pročitao je da se vežemo za Vorma iz Swansea,navodno je Wenger bacio oko na njega,ostaje da vidimo šta će biti po tom pitanju..
Sve na stranu,slijedi nam još jedna utakmica sezone koju moramo dobiti,sigurno da potencijalni transferi zavise od ishoda tog meča,odnsono plasmana u LP,pa vjerovatno i Wenger neče ništa da potvrdi dok se ne vidi na čemu smo..
WBA ove sezone igra toplo-hladno kod kuće ali su u dobroj formi za razliku od nas..U poslijedni 5 mečeva izgubili su samo jedan(City u gostima),u zadnjih pet mečeva kod kuće su također izgubili samo jedan(newcastle)..
Nisu pod pritiskom,bodovi im i nisu potrebni ali nisu bili ni Norvichu..