Pogodio si u sridu s ovim.LeBron je uz Duranta najbolji igrač na svijetu.Durant je bolji scorer dok je Bron bolji defanzivac i organizator igre.LeBron praktično sam vodi napad Heata i nije problem u playmakeru oni samo trebaju igrače koji su dovoljno dobri da zabiju otvorene šuteve što im napravi James.Čovjek je od Chalmersa i Jonesa napravio najbolje tricaše lige,ali ovoj ekipi treba bolje.Hajd i izdržaće nekako s Chalmersom,Battierom,Millerom i ko već igra,ali najveći problem je pod košem.Bosh je jedino živo tijelo Heata u reketu.Da on ima iskustvo ili defanzivni potencijal Duncana te Garnetta to bi i moglo tako.NEZALAGANJE je napisao/la:Zar vi stvarno mislite da bi vama Nash pomogao?Ne,nisu u pitanju njegove kvalitete,vec cinjenica da Lebron jednostavno mora imati loptu u rukama i kreirati....Mislite da bi jedan od drugog mogao igrati bez lopte?
Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
molim,kakvom reketu ? taj lik reketa nije vidio ne pamtim,bjezi od njeg ko djavo od krsta citavu sezonuLBJ MVP je napisao/la:Pogodio si u sridu s ovim.LeBron je uz Duranta najbolji igrač na svijetu.Durant je bolji scorer dok je Bron bolji defanzivac i organizator igre.LeBron praktično sam vodi napad Heata i nije problem u playmakeru oni samo trebaju igrače koji su dovoljno dobri da zabiju otvorene šuteve što im napravi James.Čovjek je od Chalmersa i Jonesa napravio najbolje tricaše lige,ali ovoj ekipi treba bolje.Hajd i izdržaće nekako s Chalmersom,Battierom,Millerom i ko već igra,ali najveći problem je pod košem.Bosh je jedino živo tijelo Heata u reketu.Da on ima iskustvo ili defanzivni potencijal Duncana te Garnetta to bi i moglo tako.NEZALAGANJE je napisao/la:Zar vi stvarno mislite da bi vama Nash pomogao?Ne,nisu u pitanju njegove kvalitete,vec cinjenica da Lebron jednostavno mora imati loptu u rukama i kreirati....Mislite da bi jedan od drugog mogao igrati bez lopte?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
na stranu sve to al bas miami ne bi bio bolji kad bi mu se dodo nash, koji bdv ne bi imao neki veliki ugovor a donio bi ogromno iskustvo, razmislite jos jednom 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
mozda bi, a mozda ne bi, jer to nije prosto sabiranje, ni jednostavna matematika, ljudi su to sa egoima, navikama i specificnim karakterima..puno je primjera u sportu da ekipe sa mnogo zvijezda losije funkcionisu od ekipa sa jednom ili dvije zvijezde...a najbolji dokaz je bas upravo miami i poraz od dalasa prosle godineLenBias je napisao/la:na stranu sve to al bas miami ne bi bio bolji kad bi mu se dodo nash, koji bdv ne bi imao neki veliki ugovor a donio bi ogromno iskustvo, razmislite jos jednom
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
- bear grylls
- Kontakt:
Imal vas ljudi ja do poluvremena i odo spavat. Zasad dobro igramo odbrana dobra uvijek ruka u licu bibby malo luduje al smirice i njega. U prvoj cet. chalmers malo imao previse loptu u rukama cim je lebron preuzeo stvar sve je bolje izgledalo.
- bear grylls
- Kontakt:
Dobro prvo polu. D wade odlican u ddrugoj cetvrtini samo da nastavimo ovako odo da spavam vrijeme je 
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Tu sam ja uvijek.Ove sezone samo sam 2 utakmice Miami-a propustio.Gledati Jamesa kako daje asistencije i Wade-a kako se baca po parketu i postize koseve.Neprocjenjivo.
na kraju prvog poluvremena +11,inace na kraju smo malo stisli i odvojili se,malo Wade,malo James i odmah na dvocifrenu razliku 
Gotovo,sljedeca prepreka momci iz Indiane,mogli bi i oni pasti u 5 meceva 
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
6 u vrh glaveL-Train je napisao/la:Gotovo,sljedeca prepreka momci iz Indiane,mogli bi i oni pasti u 5 meceva
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- bear grylls
- Kontakt:
Rijeseno i ovo rutinski sto covjek rece sad ta indiana ja mislim da ce biti lagana serija iako svi predviđaju da cemo se namucit ja tako ne mislim.Jedno je savladati orlando bez howarda a nesto sasvim drugo igrati se sa strasnim majamiem
. Ovo ide najvise u 5 tekmi 
Tako ste i Dallas podcjenili a ekipe koje vi podcjenite izbace vas. Oprez ova Indiana je zilava, tuku i nogama i rukama. Igraju prljavu kosarku i jaci su nego prosle, doveli su odlicna pojacanja. Pod kosem imaju strasnu prednost, zato nemoj te ocekivat laganu seriju. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bear grylls
- Kontakt:
Da budem iskren mene je trenutno u cijelom plejoffu nekako jedino strah spursa nisu za mene humphries i roy hibert toliki kvalitet da dobiju majami jer stace paul george i granger pored wadea i lebrona. Hranice ovu dvojicu loptama unutra al znamo kakva je odbrana majamia vjeruj mi lakse cemo proci nego ocekivano. Pardon nije humphries vec harnsbrough mijesam ih uvijek.BIHfan je napisao/la:Tako ste i Dallas podcjenili a ekipe koje vi podcjenite izbace vas. Oprez ova Indiana je zilava, tuku i nogama i rukama. Igraju prljavu kosarku i jaci su nego prosle, doveli su odlicna pojacanja. Pod kosem imaju strasnu prednost, zato nemoj te ocekivat laganu seriju.
- adriano_leite
- Kontakt:
Kakav Humpries? Btw. Indiana je veoma nezgodna po Miami, jer prvenstveno su jaki pod kosem, a Miami pod kosem je smijesan, ali bukvalno smijesan. Ono sto rade James i Wade, visoki igraci upropaste i svako sa iole jacim centarskim parom, nanijet ce ogromne probleme Heatu. Po meni ovo ne moze zavrsiti u 5 tekmi, nema sanse, Indiana je veoma dobra ekipa, jbg. jedno su zelje a drugo je stvarnost. Granger i Paul svakako mogu usporiti Jamesa i Wadea, dok Hibbert i West su svakako u stanju raskovati Bosha i gomilu centara bez mozga i talenta u ekipi Heata. Collison i Hill su po meni mnogo bolji od Chalmersa i onog malog sa Ohio univerziteta, te x faktor sa klupe bi mogao biti Barbosa jer znamo svi da on kada ga krene sut, moze da pravi strahote po protivnicki tim. Imate Jamesa i Wadea, dok oni imaju sve ostalo i igraju bolju timsku kosarku. Nek se zaustavi ili James ili Wade, vi ste onda na koljenima. Naravno lakse je reci nego uciniti, ali nikako ne smijete biti toliko sigurni u raskivanje Indiane, iako ste ogromni favoriti za osvajanje titule.bear grylls je napisao/la:Da budem iskren mene je trenutno u cijelom plejoffu nekako jedino strah spursa nisu za mene humphries i roy hibert toliki kvalitet da dobiju majami jer stace paul george i granger pored wadea i lebrona. Hranice ovu dvojicu loptama unutra al znamo kakva je odbrana majamia vjeruj mi lakse cemo proci nego ocekivano.BIHfan je napisao/la:Tako ste i Dallas podcjenili a ekipe koje vi podcjenite izbace vas. Oprez ova Indiana je zilava, tuku i nogama i rukama. Igraju prljavu kosarku i jaci su nego prosle, doveli su odlicna pojacanja. Pod kosem imaju strasnu prednost, zato nemoj te ocekivat laganu seriju.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ima tu David West, njega si zaboravio. Onda Hill i Collison su deset puta bolji od Chalmersa i Colea.bear grylls je napisao/la:Da budem iskren mene je trenutno u cijelom plejoffu nekako jedino strah spursa nisu za mene humphries i roy hibert toliki kvalitet da dobiju majami jer stace paul george i granger pored wadea i lebrona. Hranice ovu dvojicu loptama unutra al znamo kakva je odbrana majamia vjeruj mi lakse cemo proci nego ocekivano. Pardon nije humphries vec harnsbrough mijesam ih uvijek.BIHfan je napisao/la:Tako ste i Dallas podcjenili a ekipe koje vi podcjenite izbace vas. Oprez ova Indiana je zilava, tuku i nogama i rukama. Igraju prljavu kosarku i jaci su nego prosle, doveli su odlicna pojacanja. Pod kosem imaju strasnu prednost, zato nemoj te ocekivat laganu seriju.
Sa klupe Barbosa, AJ Price koji moze tricu pogodit bez problema, Amanduson(kako se vec pise) sjajan igrac za prljave poslove, onda Danthy Jones odlican defanzivac. Meni nisu naivni nikako. Imaju sirinu a vama ne odgovara ovakva ekipa, veoma slicna proslogodisnjem Dallasu vjeruj.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Čuj strašnimbear grylls je napisao/la:Rijeseno i ovo rutinski sto covjek rece sad ta indiana ja mislim da ce biti lagana serija iako svi predviđaju da cemo se namucit ja tako ne mislim.Jedno je savladati orlando bez howarda a nesto sasvim drugo igrati se sa strasnim majamiem. Ovo ide najvise u 5 tekmi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- bear grylls
- Kontakt:
@ lbj pa zar nismo strasni
@bihfan collison i hill dobri igraci ali drasticno bolji od chalmersa nisu vjeruj mi amundson i ovo ostalo to je prividna sirina to su limitirani igraci al vidjecemo uostalom shvatam ja da ih ne treba podcjenivat al opet s druge strane ne treba ih ni dizati previse
(sirina za mene je ono sto je dallas imao prosle i sto spursi imaju ove godine) . Ono sto je najbitnije je da miami ima dva superstara i jednog star
dok pacersi imaju grangera sto nece biti dovoljno.
Hibbert je allstar, Granger isto allstar igrac (ove godine nije bio ne znam sto, valjda Iguodala morao) i potencijalnog allstara Georga.bear grylls je napisao/la:@ lbj pa zar nismo strasni@bihfan collison i hill dobri igraci ali drasticno bolji od chalmersa nisu vjeruj mi amundson i ovo ostalo to je prividna sirina to su limitirani igraci al vidjecemo uostalom shvatam ja da ih ne treba podcjenivat al opet s druge strane ne treba ih ni dizati previse
(sirina za mene je ono sto je dallas imao prosle i sto spursi imaju ove godine) . Ono sto je najbitnije je da miami ima dva superstara i jednog star
Hajd uvjerit ces se sam kad pocne serija.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bear grylls
- Kontakt:
Opet ti kazem lebron wade i battier to sve eliminisu al upravu si vidjecemo da ne palamudimo previseBIHfan je napisao/la:Hibbert je allstar, Granger isto allstar igrac (ove godine nije bio ne znam sto, valjda Iguodala morao) i potencijalnog allstara Georga.bear grylls je napisao/la:@ lbj pa zar nismo strasni@bihfan collison i hill dobri igraci ali drasticno bolji od chalmersa nisu vjeruj mi amundson i ovo ostalo to je prividna sirina to su limitirani igraci al vidjecemo uostalom shvatam ja da ih ne treba podcjenivat al opet s druge strane ne treba ih ni dizati previse
Hajd uvjerit ces se sam kad pocne serija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.