Da li ce Nando dobiti Rafu nakon 13 uzastopnih poraza?
Vjerujte mi, niko al' bas niko ne pobjedjuje Fernanda Verdasca 14 puta za redom
Idemo Nando, 6:3 prvi set
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ništa Verdasco nije uradio. Ne znam gledaš li, ali ovo što je Nadal uradio u ova tri gejma - to još nisam vidio.Papilon20 je napisao/la:Boga mi Verdasco se izgleda bas nameracio da konacno dobije Nadala ,dobra pravo partija Verdasca i evo dalje je u igri ,Nadal je servirao za mec ,2 put ja mislim cak ,al Verasco pravi brejk sa 0 i 5-5 je u trecem setu .Da li moze Verdasco da kraja sada??
Nadal je izbacio sve loptice u aut, na neke čak nije ni trčao, zato ti kažem da ovo još nisam vidio.Papilon20 je napisao/la:Nisam iskreno gledao od 4-2 u trecem setu jer sam mislio da je gotov mec ,ali moras priznati da taktika Verdasca je bila odlicna jedno set i po ,i po meni je sad favoriti da pobijedi
Ništa onda. Ja ću u Njemačku, za tebe ne znam.formance je napisao/la:
Ako Nando pobijedi Nadala, povjerovat ću u smak svijeta na kraju ove godine-
Da, tako je igrao. Bukvalno nije mogao prebaciti lopticu.Papilon20 je napisao/la:Ako je Nadal igrao zadnja 4 gema kao ovaj posljedni onda mi je sve jasno ,pa covjek ne moze mrezu da prebaci ,kao da on ima stah od Verdasca .Ipak sve cestitke Verdascu na pobijedi ,zasluzio je i on jednu .
Slazem se ja da on nije odigrao nesto besprjekorno, naprotiv, odigrao je pravo lose ali i ovaj podloga je u PM. Haj odskok i nekako, nije ni brza od prosle godine, ali kretnja, kao sto covjek kaze je drugacija.L-Train je napisao/la:Rafael Nadal izgubio je od Fernanda Verdaska u osmini finala Mastersa u Madridu.
Drugi reket sveta je ljut na organizatore turnira koji su postavili plavu šljaku, na kojoj se očigledno nije snašao, pa je odlučio da im postavi ultimatum.
"Ili će promeniti podlogu ili nikad više neću da igram u Madridu. Ne želim da rizikujem neku povredu. Ovo je sramota", rekao je kivni Nadal.
"Teren je isti za sve igrače, ali ja nisam znao kako da se krećem po njoj. Ovaj teren pre svega mora da ima normalnu boju", zaključio je Rafa.
Fernando Verdasko će u narednom kolu turnira u Madridu igrati protiv boljeg iz duela Del Potro - Dolgopolov.
Rafa saberi se,svi znamo da je to los izgovor
Verdasco ide na Berdycha.L-Train je napisao/la:Rafael Nadal izgubio je od Fernanda Verdaska u osmini finala Mastersa u Madridu.
Drugi reket sveta je ljut na organizatore turnira koji su postavili plavu šljaku, na kojoj se očigledno nije snašao, pa je odlučio da im postavi ultimatum.
"Ili će promeniti podlogu ili nikad više neću da igram u Madridu. Ne želim da rizikujem neku povredu. Ovo je sramota", rekao je kivni Nadal.
"Teren je isti za sve igrače, ali ja nisam znao kako da se krećem po njoj. Ovaj teren pre svega mora da ima normalnu boju", zaključio je Rafa.
Fernando Verdasko će u narednom kolu turnira u Madridu igrati protiv boljeg iz duela Del Potro - Dolgopolov.
Rafa saberi se,svi znamo da je to los izgovor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.