Na uefa.com u statistiku nije upisan onaj zadnji sut kad pogodise precku i ja padoh na zbroj suteva u okvir gola, valjda odatle uzimaju podatke, dok je na rez dot com drugacije. Ebemu srecu i nesrecu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ne mogu da vjerujemAdmir_Sa je napisao/la:ma 60, al nakon niza padova u posljednja 2 dana doce mi kao da je 600anonimni je napisao/la:zar sumnjaš u to ?Admir_Sa je napisao/la:
gušo cuvaj mrežu ko oci u glaviza kol'ko para ?
jesu hadalji stvarno ,cuj izgubit od kozare i to u 89. i 90.min primit golove cccEmir ZENICA je napisao/la:**** ti Zrinjski daBogda se ugasili,daBogda svi poginuli ...mjesto da imam 72 eura osta na 6 eura **** im najmilije.aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tacno su kreteni,da se hoce ugasitbarca_87 je napisao/la: jesu hadalji stvarno ,cuj izgubit od kozare i to u 89. i 90.min primit golove ccc
Ma ne igra, samo je Ukrajinac jakBoSSanaC je napisao/la:Tsonga igra katastrofalno :S::S:S:S:S::S:S:S::S:S
Ma drama nezainteresovano ulazi u svaki poen.Mislim da padamo na njemu XDinsider je napisao/la:Ma ne igra, samo je Ukrajinac jakBoSSanaC je napisao/la:Tsonga igra katastrofalno :S::S:S:S:S::S:S:S::S:SFakat je Dolgopolov danas puno bolji, i ja sam igrao na Tsongu, daj Bože da se vrati u drugom setu.
Ma evo gledam i znojim se. Još sada se nekako izvuče, da je dugokosi napravio brejk bilo bi gotovo.BoSSanaC je napisao/la:Ma drama nezainteresovano ulazi u svaki poen.Mislim da padamo na njemu XDinsider je napisao/la:Ma ne igra, samo je Ukrajinac jakBoSSanaC je napisao/la:Tsonga igra katastrofalno :S::S:S:S:S::S:S:S::S:SFakat je Dolgopolov danas puno bolji, i ja sam igrao na Tsongu, daj Bože da se vrati u drugom setu.
Moj Emire nije ni prvi ni zadnji put da padas nidje veze, sta ih imas proklinjat..Emir ZENICA je napisao/la:**** ti Zrinjski daBogda se ugasili,daBogda svi poginuli ...mjesto da imam 72 eura osta na 6 eura **** im najmilije.aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ma dobro ti podrzavas Zrinjski vjerovatnostarmo94 je napisao/la:
Moj Emire nije ni prvi ni zadnji put da padas nidje veze, sta ih imas proklinjat..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.