Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Post Postao/la tepsija » 10 maj 2012, 12:21

*p!p!t@* je napisao/la:Očigledno je Pape trebao pozvati cijelu prvu postavu Željezničara, pa da neki ovdje budu zadovoljni... :roll:
Joj stari što meni to njihovo forsiranje ide na neku stvar.Kad se samo sjetim onog šamaranja za izbornika,Osim-Sušić...i onih silnih komentara i prepucavanja.Samo Sarajevo-Željo-Sarajevo...nitko drugi.
Nikako da pojedinci shvate da je nacionalni dres iznad tih navedenih klubova!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 maj 2012, 12:27

Ako Spahić ne bude spreman, volio bih vidjeti ovaj sastav bar jedno poluvrijeme:
--------------------Golman--------------------
Mujdža------Jahić--------Pandža-----Lulić
------------------Zahirović-----------------
Stevanović----------------------Salihović
--------------------Pjanić-------------------
-----------Ibišević----------Džeko----------

Ovo je bila idealna prilika da se proba još jedan ili dva štopera , umjesto Jahića, pa čak i Pandže jer njihove sposobnosti znamo. Još uvijek je šansa da probamo bez Rahimića igrati, ali siguran sad da će ga Sušić staviti od prve minute, uz njega i Medunjanina. Bila je šansa da probamo nekog na LB, Subašića ili Kvesića, da ne moramo žrtvovati uvijek Salihovića i Lulića. Zamislite Salihovića u paru s bilo kim, i Lulića na lijevom krilu- perverzija. Bila je šansa da se i Višća isproba na lijevom krilu, jer Lulić nije spreman za svih 90 minuta, ali ništa od toga. Naravno trebali smo se riješiti i Ibričića i Maletića jer od njih nećemo imati nikakve koristi u kvalifikacijama.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 maj 2012, 14:12

Hej moj Boze. Za Bogu plakat. :cry: :cry:
Pozvao samo 3 defanzivca :?: :?: :?: :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 10 maj 2012, 14:17

Ne razumijem zasto je pozvao toliko veznih igraca,a ono najvaznije,za sta treba traziti alternativu u zadnjol liniji-nista,kao i u napadu.Lijevi bek,stoper-pod hitno trebalo pronaci kao zamjene za starije Spahu,Papca...Ocekivao sam poziv Zukanovica,momak je stvarno zasluzio. Zatim,cime li ga je ovaj Stojan zadivio?Covjek igra na poziciji gdje imamo najmanje 5 boljih igraca,slicno je i sa Vrancicem.Hadzic iz Rieda je za njega TITO . Poziv Svrake je po mom misljenju opravdan iako mislim da u reprezentacij nece imati mjesta. Stavanovic je igrac kakav nam treba,nemamo mnogo takvih igraca koji mogu igrati po strani,mlad je i zeljan dokazivanja,mislim da ce se dokazati,ali opet gdje je Visca ?? Maletic opet na spisku :lol: (inace Safet ne poziva igrace iz Kine,Irana ali zato poziva iz Kazahstana) .Neka me demantuju nastupi igraca cije sam pozive kritikovao,ali cisto sumnjam .
12.9.2009.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 maj 2012, 16:08

Spisak je kriminalan, iz razloga sto ima samo 3 odbrambena igraca na njemu :shock: . (ako oduzmemo Spahica koji je povrijedjen). Svejedno i sa 4 odbrambena igraca, igrati prijateljsku, pa gdje tu logika, i Pape pored toga zove jos 3 vezna igraca, na pozicijama gdje imamo Misimovica, Pjanica, Rahimica, Zahirovica, Salihovica, Medunjanina, te na kraju krajeva i Ibricica, koji se ni sam ne sjeca kad je odigrao zadnju utakmicu u Lokomotivi.

Razocaran sam ovim spiskom, pored toga sto ovi neki navedeni defanzivci, cija su imena kruzila, nemaju neku zavidnu kvalitetu, puno vise bi nam pomogli, nego ovi veznjaci sto je sada samo natrpao u sastav.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 10 maj 2012, 16:17

E moj Pape...
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 10 maj 2012, 16:17

Nažalost, sa ovim spiskom, poraz je sve izvjesniji protiv frenetičnih Iraca, kojima je ovo zagrijavanje i dizanje atmosfere pred EURO :?
FORZA MARŠAL !!!

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 10 maj 2012, 16:44

hodža je napisao/la:Nažalost, sa ovim spiskom, poraz je sve izvjesniji protiv frenetičnih Iraca, kojima je ovo zagrijavanje i dizanje atmosfere pred EURO :?
može biti,a i ne mora.naši će više biti napaljeni od Iraca,čisto zato što će htjeti da pobijede ekipu koja ucestvuje na Euru.Ircima je to samo prijateljska utakmica pred puno,puno važnije utakmice ,tako da sumnjam da će se bacati na glavu na ovom meču i rizikovati ozljede.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 maj 2012, 16:46

- Spaha se oporavlja, a možda i čuva za reprezentaciju. Njemu je reprezentacija uvijek na prvom mjestu. Sad ću se čuti s Papcem, da vidim kakav je njegov status. Bio je i lakše ozlijeđen.

Na stoperskim pozicijama, osim kapetana, ima još Jahića i Pandžu. U odličnoj je formi Ervin Zukanović.

- Neću gomilati igrače. Ako Spaha bude spreman, neću zvati dodatne defanzivce
Možda je i ovo razlog zašto Pape nije zvao novog štopera. :? Ovaj tekst u ovakvom obliku sam vidio tek sada. :D

Izbvor: Ovde
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2012, 16:48

"Necu gomilati igrace" i onda pozove 13-14 veznih igraca. SUSIC JE FENOMEN.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 maj 2012, 16:56

zgembo89 je napisao/la:Kada su u pitanju novi igrači, saznajemo da selektor Sušić razmišlja o nekoliko novih imena, većinom u defanzivnom dijelu ekipe, koja je oslabljena povredama Spahića i Papca. Iako nam Sušić nije želio potvrditi imena koja bi se mogla naći na spisku, saznajemo da se u kombinacijama za poziv u bh. tima nalaze petorica nogometaša, i to, već ranije pominjani Edin Cocalić iz Maccabija, zatim Damir Vrančić iz njemačkog drugoligaša Eintracht Fraunschweig, kao i Stojan Vranješ, nekadašnji veznjak banjalučkog Borca, a sada član rumunskog Cluja.
Također, selektor Sušić razmišlja i o opciji da nagradi jednog igrača Želje pozivom za pomenute prijateljske mečeve, a ukoliko se odluči na taj potez, u kadru bh. tima vjerovatno će se naći Muamer Svraka, koji igra najbolju sezonu u karijeri....a Zukanović ???????? čak je spomeno da Pandža ne igra za MEchelen
ni prije 2 dana nisam mogao vjerovati u ovo,a najgore od svega obistinilo se :( :(

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 10 maj 2012, 17:05

Ruku na srce i nemamo dosta igraca za pozvat....

Kad nam je liga losa i samo onda moramo cekat da izleti neko od momaka koji tamo zive citav zivot i onda pokusamo da ga privolimo da igra za nas...to nam je jedina opcija

Pape je mogao mozda pozvati jedno dvojicu u odbranu cisto da ih oproba...to et al ostalo i nema koga pozvat

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 maj 2012, 17:08

zgembo89 je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Kada su u pitanju novi igrači, saznajemo da selektor Sušić razmišlja o nekoliko novih imena, većinom u defanzivnom dijelu ekipe, koja je oslabljena povredama Spahića i Papca. Iako nam Sušić nije želio potvrditi imena koja bi se mogla naći na spisku, saznajemo da se u kombinacijama za poziv u bh. tima nalaze petorica nogometaša, i to, već ranije pominjani Edin Cocalić iz Maccabija, zatim Damir Vrančić iz njemačkog drugoligaša Eintracht Fraunschweig, kao i Stojan Vranješ, nekadašnji veznjak banjalučkog Borca, a sada član rumunskog Cluja.
Također, selektor Sušić razmišlja i o opciji da nagradi jednog igrača Želje pozivom za pomenute prijateljske mečeve, a ukoliko se odluči na taj potez, u kadru bh. tima vjerovatno će se naći Muamer Svraka, koji igra najbolju sezonu u karijeri....a Zukanović ???????? čak je spomeno da Pandža ne igra za MEchelen
ni prije 2 dana nisam mogao vjerovati u ovo,a najgore od svega obistinilo se :( :(
od ovih sto sam gledo cocalic,kvesic i zukanovic komotno imaju mjesta na klupi mozda cak i u prvih 11 ali et, strah me da nam se u bitnim utakmicama ne odbije od glavu nedostatak klupe u u defanzivi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 maj 2012, 17:09

Zukanović odigro 40 utakmica,a Cocalić 34,al nema veze nek je poziv dobio Maletić,Ibričić,pa i Medunjanin..tamam se riješimo onog Mravca kontamo evo sunce nas obasjalo on opet neku scenu izvede,treba ga smjenit,ni spisak ne zna formirat za prijateljsku utakmicu..

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 maj 2012, 17:11

tepsija je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Očigledno je Pape trebao pozvati cijelu prvu postavu Željezničara, pa da neki ovdje budu zadovoljni... :roll:
Joj stari što meni to njihovo forsiranje ide na neku stvar.Kad se samo sjetim onog šamaranja za izbornika,Osim-Sušić...i onih silnih komentara i prepucavanja.Samo Sarajevo-Željo-Sarajevo...nitko drugi.
Nikako da pojedinci shvate da je nacionalni dres iznad tih navedenih klubova!
Bolest je to, neizlječiva...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2012, 17:54

Višća,Cocalić pa oni su već odavno zaslužili poziv ali opet ih nema....Maletić pozvan koji igra u zabiti...

Ima priliku da proba neke nove igrace prije kvalifikacija i on to neradi nego idemo osakaceni na Irsku koja ce nas pojest,mada je ova prijateljska i ugovorena da se izgubi(to jest da Irska dobiej na samopouzdanju pred Euro)

Neki igraci su zasluzili poziv vec odavno a nema ih na spisku,pozivanje igraca koji neigraju u svojim klubovima je amaterski pa da mi je sin rodjeni nebi ga pozvao..

Ibricic,Medunjanin..... dok su u situaciji da neigraju za svoj tim mislim da nemaju mjesta u reprezentaciji,ali izgleda kod nas Nacionalni tim i utakmice istog služe kao neki obicni trening,piknik za održavanje prijateljskih veza...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 10 maj 2012, 18:01

Pitam se postoji li igrac zeljeznicara koji ne zasluzuje poziv u repku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,mozda je najbolje da ih susic pozove sve pa da rahat(ko lokum) gubimo po 6:0 :D :D :D :D :D molim vas ljudi prestanite vise pisati o Cocalicu i sl. OVO JE TEMA REP.IRSKA-BIH,A ON NIJE POZVAN ZA TU TEKMU...O njemu mozete pisati na zemi Zeljeznicar-Hapoel i sl. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 10 maj 2012, 18:10

neznalica je napisao/la:Pitam se postoji li igrac zeljeznicara koji ne zasluzuje poziv u repku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,mozda je najbolje da ih susic pozove sve pa da rahat(ko lokum) gubimo po 6:0 :D :D :D :D :D molim vas ljudi prestanite vise pisati o Cocalicu i sl. OVO JE TEMA REP.IRSKA-BIH,A ON NIJE POZVAN ZA TU TEKMU...O njemu mozete pisati na zemi Zeljeznicar-Hapoel i sl. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vidi sto pitari prebacuju loptu sa seljacine i bratovog taoca na nekog petog...
Safet je seljacina i to vi ne mozete ispraviti nikad ,barem dok se u medicini ne stigne na nivo u kom se moze presadjivati mozak...
Da je samo iz jedne noge mogao prebaciti na mozdanu masu garant bi srednju skolu zavrsio...

I pitate se zasto gomaila veznjake...? Zato sto se veznjaci najlakse prodaju ...Ovo je Seadov spisak...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 maj 2012, 18:15

gringobih je napisao/la:I pitate se zasto gomaila veznjake...? Zato sto se veznjaci najlakse prodaju ...Ovo je Seadov spisak...
Ja se pitam zasto pises pod dva nicka? Jer jedan nije dovoljan? :?

Veznjaci (Vrancic) se lakse prodaju od naprimjer lijevog beka (Kvesic)? :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 10 maj 2012, 18:21

gringobih je napisao/la:
neznalica je napisao/la:Pitam se postoji li igrac zeljeznicara koji ne zasluzuje poziv u repku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,mozda je najbolje da ih susic pozove sve pa da rahat(ko lokum) gubimo po 6:0 :D :D :D :D :D molim vas ljudi prestanite vise pisati o Cocalicu i sl. OVO JE TEMA REP.IRSKA-BIH,A ON NIJE POZVAN ZA TU TEKMU...O njemu mozete pisati na zemi Zeljeznicar-Hapoel i sl. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vidi sto pitari prebacuju loptu sa seljacine i bratovog taoca na nekog petog...
Safet je seljacina i to vi ne mozete ispraviti nikad ,barem dok se u medicini ne stigne na nivo u kom se moze presadjivati mozak...
Da je samo iz jedne noge mogao prebaciti na mozdanu masu garant bi srednju skolu zavrsio...

I pitate se zasto gomaila veznjake...? Zato sto se veznjaci najlakse prodaju ...Ovo je Seadov spisak...
prijatelju nisam pitar niti kospicar,ja sam navijac rerezentacije BiH.....nasu ligu slabo pratim ,gledam samo pretkola lige prvaka i europa lige ,i nazalost gledam kako zeljini i igraci sarajeva gube po pet sest razlike od hapoela i sparte;) a onda na forum dodju strucnjaci koji tvrde da ti isti igraci mogu igrati za repku ,malo navijacki moras priznati ;) sto se tice gomilanja veznih igraca ,samo jedna sitnica koju si zaboravio-mi poslije irske igramo protiv mexica ;) za tu utakmicu selektor (kako god da se zvao)nece moci racunati na zahirovica,stevanovica a mozda i pjanica....sto ce reci druze tri veznjaka-pa sad razmisli zasto je pozvao tri vezna igraca....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.