Šta rećii? Nemam inspiracije. Ispraznio sam se k'o penzionerski novčanik.
Klubu sa svim svojim strukturama, kao i onima koji vole Želju (ne onima koji misle da vole) najiskrenije čestitke na najubjedljivije osvojenoj sezoni.
Zadnje tri sezone sam na jugoistoku do reflektora, a prije toga na sjeveru. Moram opet promjeniti lokaciju.
Eh, kada bi barem napravili jednu tribinu, sa koje se može rahat sa cijelom porodicom pogledati tekma, a ne da stalno strahuješ, hoće li doći do kakvog belaja!!!
U subotu aBd, oderati pitare, a potom i Široki, te na susretu sa Kozarom napraviti pravu feštu. Neko reče, da bi dobro bilo protiv Kozare spustiti kartu na 5KM za sjever. Ni meni taj prijedlog nije loš. Dobro bi bilo staviti jug 4 KM, a sjever 6KM, kao znak dobre volje za one koji sebi ne mogu priuštiti tih 8KM, a željeli bi doći na proslavu.
Imam godišnju za JUG, ali bih nakon svega rado protiv Kozare sjedio na sjeveru i tako ću uraditi. Nije meni teško izdvojiti 8KM, ali sam ubijeđen da će zbog gluposti na jugu, veliki broj ljudi i pored polugodišnjih i godišnjih, preći na sjever pa makar platili kartu.
Još jednom, svim istinskim zaljubljenicima u plavo, velike čestitke.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".