Giruod će u Bayern prema svemu sudeći. Kako je on rek'o do sada nije imao kontakta sa Bavarcima, al' njegov agent jeste.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Fulham i Everton uzimaju po bod, no sikiriki.chily-rz je napisao/la:WBA ove sezone igra toplo-hladno kod kuće ali su u dobroj formi za razliku od nas..U poslijedni 5 mečeva izgubili su samo jedan(City u gostima),u zadnjih pet mečeva kod kuće su također izgubili samo jedan(newcastle)..
Nisu pod pritiskom,bodovi im i nisu potrebni ali nisu bili ni Norvichu..
I ja čitah. Bilo bi dobro kad bi on doš'o iako je tek ove sezone (koliko znam) preš'o u Swansea, vjerovatno ga oni ne bi bili voljni prodati, a po drugoj strani Swansea nije toliko finansijski jak klub da bi se mogao nećkati. Sve u svemu bio bi odlično pojačanje.chily-rz je napisao/la:Kad smo kod golmana,jedina špekulacija koju sam pročitao je da se vežemo za Vorma iz Swansea,navodno je Wenger bacio oko na njega,ostaje da vidimo šta će biti po tom pitanju..
Fabianski! Daj bože on.gunnerfan je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 78582.html
da hoce kupit i jednog i drugog za 10 miliona i pare od Podolskog vracene ..![]()
Po ne znam koji put , kazem da ce Jenkinson da bude veoma dobar bek i 100 % sam uvjeren u to
A Walcot? Mislim da je i on zasluzio da igra? I polahko sa viljom..mislim da jos nista nije zvanicnoUK_Gee je napisao/la:ˇNešto slično ovome ?!
---------------Szczęsny---------------
Sagna-------Per-------TV-------Gibbs
------------Song------M'Vila-----------
--------Wilshere-------Arteta-------
---------Podolski---------RVP---------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.