FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FKKrajina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FKKrajina » 10 maj 2012, 21:12

ramiral je napisao/la:Svijetla budućnost bi bila buraz da se na sjeveru Grbavice svojevremeno pružao prijem komšijama dostojan, a ne gledati prodati svaku kartu i smjestiti tri puta veći broj ljudi na tribinu, bez bojazni šta će se dešavati sa njima... u toku tekme pojedini padaju u nesvijest, vruće, jedni na drugima, nervoza, pokušavaju se mnogi i to uspješno rade probiti preko ograde da se rašire po sjeveru, policija gura, problemi, još poneko (a uvijek ih ima) zapali baklju i belaj...

zašto????

Zbog jedno j..... sektora koji nisu mogli produžiti mimo slova O .. i onda krene papzjanija, Blekić i fazoni na drugoj strani, pa onda opet vaši i tako se stvori začarani krug...

Hoću da gledam tekme svog kluba kao navijač i građanin, a ne kao stoka drugog reda kakvim me, svojim odnosom koji sam naveo, smatraju pojedini iz vaše uprave.... malo bezobrazluka, malograđanštine, neznanja i animozitet se produbljuje...
Sve je tako kako si napisao. Svaka cast. Inace, to je famozni Zujo : ) Nema veze sto navijaci Sarajeva na Grbavici tad nebi imali ni minimum normalnih uslova, wc ,kamoli sta drugo. Zujo i oni imaju Grbavicu,svoju Grbavicu :D
Zadnja izmjena: FKKrajina, dana/u 10 maj 2012, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 10 maj 2012, 21:13

Svoju. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 maj 2012, 21:14

Grbavica se piše velikim slovom ;)
I ne znam zašto pokušavaš da izazoveš raspravu koja će otići u lošem pravcu ("Mi imamo svoj stadion, vi nemate" i tako te stvari ) Ako nemaš ništa pametno napisati, nemoj ni ovo, živ bio.
DRUG NEBI TI PUNCA

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 maj 2012, 21:19

bagrcavi je napisao/la:Grbavica se piše velikim slovom ;)
I ne znam zašto pokušavaš da izazoveš raspravu koja će otići u lošem pravcu ("Mi imamo svoj stadion, vi nemate" i tako te stvari ) Ako nemaš ništa pametno napisati, nemoj ni ovo, živ bio.
Ispravio sam ovo sto sam jednom napisao malim slovom,oprostit ces mi :) Ma ne provociram,daleko od toga. Samo se salim malo. Gledao onaj video,pa mi to ostalo u sjecanju kao smijesna recenica. Nisam ja Zujo da potenciram tu pricu i raspravu o tome. Iako taj duel njega i Blekica nije uopste imao veze s tim ima li neko stadion ili ne.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 10 maj 2012, 21:20

exbabilon je napisao/la:
High je napisao/la:Bujrum dođite, taman da nam kasu napune. :mrgreen: Da ih recimo bude 200 na zapadu, to je 3 000 više u klupskoj kasi. :mrgreen:

Pa samo mi reci jel to pravilno razmišljanje, jel to ta priča o derbiju, sarajevskom duhu, rivalstvu dva najveća kluba u državi... Mislim da to nije to, bar ja ne gledam na derbi na Grbavici kao na priliku da navijači Sarajeva napune kasu Želji, već gledam kao priliku da cijeloj državi pokažemo kako se igra fudbal i kako se bodri plavi i bordo velikan. Ne znam, percepcija derbija se promjenila, a tvoja mi se percepcija nikako ne sviđa, jer ne vodi u svjetlu budućnost.
Manijaci nemaju pravo pričati o cijenama ulaznica.Vi pokusavate 2 000 karata prodati na dio tribine gdje stane 1 000 ljudi.Prodajte karte za istok po visokim cijenama,a ono nije vidjelo tribine,dolaziš na "tribinu"preko livade i stojiš na urušenim stepenicama...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 10 maj 2012, 21:23

Alen1987 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
High je napisao/la:Bujrum dođite, taman da nam kasu napune. :mrgreen: Da ih recimo bude 200 na zapadu, to je 3 000 više u klupskoj kasi. :mrgreen:

Pa samo mi reci jel to pravilno razmišljanje, jel to ta priča o derbiju, sarajevskom duhu, rivalstvu dva najveća kluba u državi... Mislim da to nije to, bar ja ne gledam na derbi na Grbavici kao na priliku da navijači Sarajeva napune kasu Želji, već gledam kao priliku da cijeloj državi pokažemo kako se igra fudbal i kako se bodri plavi i bordo velikan. Ne znam, percepcija derbija se promjenila, a tvoja mi se percepcija nikako ne sviđa, jer ne vodi u svjetlu budućnost.
Manijaci nemaju pravo pričati o cijenama ulaznica.Vi pokusavate 2 000 karata prodati na dio tribine gdje stane 1 000 ljudi.Prodajte karte za istok po visokim cijenama,a ono nije vidjelo tribine,dolaziš na "tribinu"preko livade i stojiš na urušenim stepenicama...

oplakah sad de bogati ne ofiraj se djecace

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 maj 2012, 21:27

Ne ofira se momak... samo govori istinu...

Nažalost to je krenulo negdje mislim od 2002 i 2003, 2004 naša uprava onda kao svojevrsni odgovor stavila famoznih jug - 20 KM, i krug se nastavio... a na onim stepenicama istoka 2005 sam popio 2 kamena koja nam doletješe iza lokomotive... sreća bijahu u leđa...

Uslovi grozni, a onda se bunite kad se odgovori na Koševu cijenama...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 maj 2012, 21:36

exbabilon je napisao/la:

NISI U PRAVU SJETI SE ZADNJE DVIJE TRI GODINE ŠTA NAM SE DEŠAVA SA DOLASKOM NA GRBAVICU AMAR PUNO SERE SJETI SE CITIRAM "NAŠ STADION PA DAČEMO IM MJESTA KOLIKO HOČEMO I PO KOJOJ MI CIJENI HOČEMO AKO IM SE NE SVIĐA NE MORAJU DOĆI"
E SAD NISAM PRISTALICA REVANŠIZMA ALI U JEDNU RUKU TREBA TAKO SAMO ODAVNO SE GASI DERBY ŠTO NAŠA **** A POSEBNO **** AMAR I ŽUJO PROLJEV RADE VEOMA USPJEŠNO.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 10 maj 2012, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 10 maj 2012, 21:38

Opet rasprava o cijenama ulaznica ???? Kome nije skupo taj ce doci kome je skupo taj nece.Duh derbija je unisten prije 10 g i sve uprave sto je bilo i kod nas i kod vas nisu bili na nivou sto se tice toga.Osim uprava za derbi su krivi navijaci koji su svojim furkama doveli do toga da 50 % ljudi nece doci zbog njih.Dovoljno je samo pogledati prosjek gledalaca prije i sada vise nego 50 % nema raje.Neko rece los kvalitet vjeruj te onaj kvalitet poslije rata i sada nije neka razlika necemo govoriti o onom prije ratnom periodu.Veci krivac za lose posjete su te furke nego cijena ulaznica.Dovoljno je vidjeti da raji nije zao dati za neki koncert 15 km a za derbi im zao dati.Jedan gol dat pitarima na kosevu vredi 15 km a kamoli pobjeda.Derbi je sada samo jedna malo jaca utakmica

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 10 maj 2012, 22:01

Ovaj derbi je vama utakmica sezone a takve je utakmice najteže igrati ,dok željo dolazi potpuno rasterečen sa titulom ,kao finalista kupa i osiguranom licencom i objektivno kvalitetnijom ekipom .. Navijačima Sarajeva sigurno teško pada dominacija Želje i imam neki osječaj da ako utakmica krene loše po ekipu Sarajeva da bih moglo biti svega na terenu ali i na tribinama .

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 maj 2012, 22:09

Cijene su trebale i veče. Da se ja pitam ja bih stavio sjever cenera istok 15 a zapad 25 KM... Mi svakako imamo sezonske i onda ne vidim razlog zašto nebi ove cijene za derbi se stavljale. Kone ako im se ne sviđa, nemojte ni doći a svakako neće doći da navijaju, pa... ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 10 maj 2012, 22:27

da sam pitar ja, ne bi imo sna........

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 10 maj 2012, 22:28

Ma džaba vam karte i cijene, mi ćemo opet doći da podržimo šampione najbolje u državi. Pored toga vam složimo par komada i idemo da slavimo troduplu.
Ku-čimo se jer možemo...
Potpis!

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 10 maj 2012, 22:41

Sretno komšije :mrgreen:
Zadnja izmjena: ekran, dana/u 10 maj 2012, 22:52, ukupno mijenjano 2 puta.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 10 maj 2012, 23:51

GunnerS je napisao/la:Cijene su trebale i veče. Da se ja pitam ja bih stavio sjever cenera istok 15 a zapad 25 KM... Mi svakako imamo sezonske i onda ne vidim razlog zašto nebi ove cijene za derbi se stavljale. Kone ako im se ne sviđa, nemojte ni doći a svakako neće doći da navijaju, pa... ;)
realno bilo bi vas u tom slucaju max 300 a nas 0 te tom politikom bi samo tvoj klub bio u minusu i to velikom , inace mislim da to preseravanje oko ulaznica i cijena samo skodi klubovima mozda cak vama vise al eto nadam se jednoj od boljih utakmica , realno nikad se ne zna pobjednik i dan danas zajebavam prijatelja kad smo vam sjebali i kup i titulu a mi bili losi tamo u sredini tabele tako da ne moze niko reci da uzima 100 % ...

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 10 maj 2012, 23:56

Jeste dosadni vise sa tim glupim djecijim prepirkama. Isto mala djeca: moj babo je jaci od tvoga, moj babo ce tvog prebit bla bla bla :(

Dajte malo ljudi 99 derbi, jos malo pa 100.

Uzivajte !

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 maj 2012, 00:06

Sto bi rekli nadrealisti krenimo redom i logicno. Derbi....kako sada stvari stoje samo neka rijec bez nekog velikog znacenja, naboja neznam ti ni ja cega vise....razlog jer smo da ne kazem sta. Jos nemogu sebi da dodjem da smo zijanili protiv Olimpica al sad cu to da ostavim po strani to je vec tema da veliku diskusiju i ozbiljno duboko razmisljanje, sta, sto, zasto, kako itd. Licno znam a vjerujem i vecina vas nekoliko igraca od Adilovica, Husica, Sesara tako da i cesto razgovaram sa njima, a znam i Irfana na moju radost ili zaslost to ce se pokazati vremenom mada i sada polako sklapam neke kockice i imam neko misljenje o njemu al otom potom. Moram da kazem svoje misljenje dijelio to neko samnom ili ne, a to je derbi je lijepa stvar, događaj, rijetke zemlje i gradovi u svijetu to imaju i trebamo se ponositi time, ali ljudi moji mene da neko pita i da mogu da odlucim a nemogu ja bih se sada potpisao da narednih 25godina nas komsinice dobiju i na kosevu i na svom terenu a da mi budemo sampioni narednih 25godina jer pise se ko je sampion u knjigama za sva vremena a ne ko je pobijedio jednu ili dvije tekme. Neznam kako svi svi gledate na to al kako starim sve vise mi je bitnija titula nego pobjena u derbiju. Eh sad posto smo mi opet da ne upotrijebim jednu ruznu rijec sta smo ostala nam je samo jos ta radost za nas navijace, sipmatizere i namjerno ostavljam zadnje mjesto Horde zla koje ne da zasluzuju pobjedu na derbiju nego narednih 20 titula kako bodre klub, navijaju, daju sve od sve od materijalog pa do neznam ti ni ja cega ako cemo i zdravlja, zivota a znamo svi na koga mislim. Iz tog razloga sam pomenutim igracima rekao u lice jer se niti stidim niti bojim koga iako sam dobar sa njima jer oni treba da se stide Hordi i nas navijaca da ako ste vec cune budite ljudi i dajte sve od sve da pobijedite u derbiju jer ako nam vec nemozete priustiti neku ljepotu od igre, titule onda bar ovo probajte, i kao da slutim i znam sta misli svaki Hordas sa sjevera rekao sam im da moze svasta biti ako ne pobijede jer je puna casa svima nama a posebno onima koji 90 i kusur minuta daju svoje grlo i dlanove i kao i svi mi zive za taj klub. Mene je odavno vec sramota svega al opet idem na svaku tekmu, pitam se samo dali sam bas toliko bolestan kao i svi mi za klubom ili me neko dobro pravi budalom...mozda uskoro saznam.
Izvinjavam se na dugom posti al dusa boli sve vise i sve jace svakog dana....lijep pozzzz

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 11 maj 2012, 01:06

Ja bih zamolio da se poslije ove postavljene karte sa Grbavice, za ogradjeni sektor na sjeveru tog stadiona, gdje je barem 3-4 puta do sada bila karta 15KM..napokon zavrsi ta rasprava oko cijene karata za zapad Koseva.

slika

To sto se jug morao zakljucati, kao tribina koja uvijek prima gostujuce navijace (i ne samo Manijake) to je do komiteta za normalizaciju i takvih propisa i zabrana( da nije ta zabrana aktuelna jug bi vam bio identicna cijena kao sjever 6KM). A zapad je uvijek, svaki derbi i svaku evropsku utakmicu, bio od 3 do 5 KM skuplji u odnosu na istok jer je pregled sa te tribine duplo kvalitetniji, jer ima puno vise ulaza i gdje je puno manja guzva itd. itd.

Zaista ne vidim razloga da se raspravlja o svemu toem, jer je zapadna tribina najskuplja uvijek i kada igra reprezentacija na Kosevu upravo iz prije navedenih razloga itd. itd.

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 11 maj 2012, 08:22

Vamos je napisao/la:Ja bih zamolio da se poslije ove postavljene karte sa Grbavice, za ogradjeni sektor na sjeveru tog stadiona, gdje je barem 3-4 puta do sada bila karta 15KM..napokon zavrsi ta rasprava oko cijene karata za zapad Koseva.

slika

To sto se jug morao zakljucati, kao tribina koja uvijek prima gostujuce navijace (i ne samo Manijake) to je do komiteta za normalizaciju i takvih propisa i zabrana( da nije ta zabrana aktuelna jug bi vam bio identicna cijena kao sjever 6KM). A zapad je uvijek, svaki derbi i svaku evropsku utakmicu, bio od 3 do 5 KM skuplji u odnosu na istok jer je pregled sa te tribine duplo kvalitetniji, jer ima puno vise ulaza i gdje je puno manja guzva itd. itd.

Zaista ne vidim razloga da se raspravlja o svemu toem, jer je zapadna tribina najskuplja uvijek i kada igra reprezentacija na Kosevu upravo iz prije navedenih razloga itd. itd.
100 % normalan post, samo jedna zamjerka mislim da su karte za jug uvjek nešto skuplje nego za sjever al nema veze. GRADSKI DERBI uništavaju uprave oba kluba sa cijenama karata jednostavno sve je u parama.Kad bi neko malo razmislio i smanjio cijene zbog navijača sve bi došlo na svoje. Ja još uvjek žalim za onim poslijeratnim derbijima kad su stadioni bili puni a kvalitet fudbal i nije bio nešto.
Vidimo se sutra i NAPRAVITE ŠPALIR ŠAMPIONIMA......
Jer si JEDAN JEDINI...........

High

Post Postao/la High » 11 maj 2012, 08:42

Karte u prodaji od danas.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []