Jarane, ovo je momenat sezone!!vedofeelgood je napisao/la:HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
Momenat sezone, i 5pur2

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Jarane, ovo je momenat sezone!!vedofeelgood je napisao/la:HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
Momenat sezone, i 5pur2
On nije skoro ništa pokazao otkako je u Arsenalu al et...Englez je pa se guraUK_Gee je napisao/la:^Theo nije ništa posebno pokazao u ovoj sezoni, te sam mišljenja kako je i Ox zaslužio da igra ispred njega.
Ox je ove godine pokazao da zna i da može i da srcem igra i ima tu želju da igra. Po meni, on je za Theo izmislio fudbalnedim1993 je napisao/la:Pa nije ni Wenger lud da rizikuje da igra s Oxom i Ryom kroz sezonu, yebiga ipak su djeca. Mislim moje mišljenje je da se dovede novo krilo, jer nema smisla čekat na Walcottovo "toplo" dok je u "hladnom" , a i prevelik je rizik igrat sa djecom.
tako da.. teško da će otić
sta je ovo, pa svi stavljaju ovakve cvikeArnelinho je napisao/la:
Walcotta se trebaju riješiti što prije i tako otvoriti šansu nekom drugom.BigBigBang je napisao/la:Walcott je najlimitiraniji igrac Arsenala vjerujte mi, Vodja je uporan u tome da pitu od govana pravi pa i Walcottova statistika djeluje kao da i nije toliko los ali Vodja zapeo da od njega bude nesto. Njega treba prodati Liverpoolu oni visoko cijene takve Engleske flopove uvjeren sam da bi ga kupili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.