FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ahmad_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ahmad_tz » 10 maj 2012, 22:52

Ja sjedio na C, nesto prehladjen pa nisam htio ic na D da poderem grlo. Elem umro sam, nekakav cica do mene poce skakat kad smo dali go :lol: . Al haj to neg kad se poce derat ludilo ludilo :lol:

footballFan
Kontakt:

Post Postao/la footballFan » 10 maj 2012, 23:01

Dosao ja na utakmicu i tamo gdje sjedim dosli neki momci (kod nas na tribini se uvijek zna gdje ko sjedi, isti godinama) kad neki pioniri Aljini sjeli i zauzeli pet mjesta kaze cekaju drugove. Nikada ih vidio niti u Tuzli niti na stadionu. Poslije u prici sam skontao da su iz Lukavca, dosli da navijaju za Slobodu. :lol: :lol: :lol: bolje da je savez umjesto sto je zabranio gostujucim navijacima da odlaze na utakmice, zabranio naplatu karata tj.naredio ulaz djaba.
:lol: :lol: :lol:[/quote]
hehehehe....bilo je care koliko sam ja uspio da vidim jako puno raje iz lukavca,koji su dosli da "pomognu" na neki nacin ako se tako moze reci,bar podrskom.....svako ko provede neko odredjno vrijeme u tz pri skolovanju,i studiranju zavoli slobodu kao cijeli kolektiv,u to sam siguran...jer znam par slucajeva takvih,a i ja sam zavolio u ove zadnje tri godine...posebno sad kad je atmosfera na nivou...kad igraci ginu na terenu,kad vidis sta jednoj tuzli znaci taj kolektiv..... ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 maj 2012, 23:06

footballFan je napisao/la:Dosao ja na utakmicu i tamo gdje sjedim dosli neki momci (kod nas na tribini se uvijek zna gdje ko sjedi, isti godinama) kad neki pioniri Aljini sjeli i zauzeli pet mjesta kaze cekaju drugove. Nikada ih vidio niti u Tuzli niti na stadionu. Poslije u prici sam skontao da su iz Lukavca, dosli da navijaju za Slobodu. :lol: :lol: :lol: bolje da je savez umjesto sto je zabranio gostujucim navijacima da odlaze na utakmice, zabranio naplatu karata tj.naredio ulaz djaba.
:lol: :lol: :lol:
hehehehe....bilo je care koliko sam ja uspio da vidim jako puno raje iz lukavca,koji su dosli da "pomognu" na neki nacin ako se tako moze reci,bar podrskom.....svako ko provede neko odredjno vrijeme u tz pri skolovanju,i studiranju zavoli slobodu kao cijeli kolektiv,u to sam siguran...jer znam par slucajeva takvih,a i ja sam zavolio u ove zadnje tri godine...posebno sad kad je atmosfera na nivou...kad igraci ginu na terenu,kad vidis sta jednoj tuzli znaci taj kolektiv..... ;)[/quote]
Sjecam se prije utakmica u YU pa Slobodu je dolazilo gledati iz cijele istocne Bosne.
Da se naprave tribine i oporavi klub, malo atmosfere ko ne bi volio ici na utakmice gdje dodje 10.000 ljudi
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 maj 2012, 23:07

ma dobro nije stadion bas tako pun zbog ulaznica..pa bilo je i ranije slucajeva kad smo se ovako grcevito borili lose igrali i narod je punio stadion... doduse i ovo sto je besplatno dobro je doslo narodu ebiga... ali fino je vidjeti te ljude iz lukavca i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

footballFan
Kontakt:

Post Postao/la footballFan » 10 maj 2012, 23:26

pa dobro sad....svi znaju da je to rivalstvo izmedju dva susjedna grad veliko...i siguran sam da lukavcanima nije svejedno ni doci na tusanj,bez obzira da li zaista toliko vole slobodu....ali zaista gdje god da se okrenem vidim po par lukavcana,vidio sam i par momaka sto su prije bili u fukarama aktivni pravo...sloboda se zavoli,sloboda ima to nesto sto drugi klubovi i sredine nikad nece imati...abd ove sezone do opstanka pa slijedece do evrope!!!ja vjerujem u ibraka...on to sigurno moze!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 maj 2012, 23:34

slani grad je napisao/la:sad zamisli isfura da se milja ljudi spremi i prebaci do gabele na tekmu...koja bolest bi to bila :D :D ....pa da vidimo onda ko je domacin :lol: :lol: :lol:
pa vjeruj mi da se ide do Orasja i da se potrefi lijepo vrijeme( nama sve treba da se poklopi haha), poslije ovog sa Celikom i Borcem bile bi 2 milje zadnje kolo najmanje :D

tacno je covjek jos pod utiskom kako broja ljudi na zadnje dvije tekme, tako i atmosfere. Ne mogu da vjerujem da smo skoro 10.000 ljudi nabrali na zadnje 2 tekme, pa neki ni u borbi za vrh ne mogu ni blizu tome.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 maj 2012, 23:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:
slani grad je napisao/la:sad zamisli isfura da se milja ljudi spremi i prebaci do gabele na tekmu...koja bolest bi to bila :D :D ....pa da vidimo onda ko je domacin :lol: :lol: :lol:
pa vjeruj mi da se ide do Orasja i da se potrefi lijepo vrijeme( nama sve treba da se poklopi haha), poslije ovog sa Celikom i Borcem bile bi 2 milje zadnje kolo najmanje :D

tacno je covjek jos pod utiskom kako broja ljudi na zadnje dvije tekme, tako i atmosfere. Ne mogu da vjerujem da smo skoro 10.000 ljudi nabrali na zadnje 2 tekme, pa neki ni u borbi za vrh ne mogu ni blizu tome.
E nekada smo za jednu znali nabrati po 15.000, pa samo iza gola i ispod drveca je znalo biti po 2000.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 10 maj 2012, 23:50

Od mene za laku noć ;)

slika

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 11 maj 2012, 00:03

slika

slika

slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 maj 2012, 01:13

gledaj bolan Tusnja 60tih ..ovo je onaj takozvani cumez kako su ga gosti zvlai ovaih zadnjih par godina kad su odatle davali podrsku svojim ekipama :)..pa Tusanj je sav bio pun ko sibica u pm :(...i ova dva djecaka su simpaticna buducnost nase tribine svakako :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 11 maj 2012, 07:36, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 11 maj 2012, 07:20

hattab je napisao/la:Ma vole one vidjeti prangiju pusti pricu :lol: kome smeta i kome se gadi nek ne gleda, spusti pogled il gledaj preda se, joj sto ne mogu ovih dusebriznika. Ja nikad nisam piso na onaj zid niti cu, međutim ko mora nek šora. Kome se ne svidja nek ne gleda i zdraooo. Kad su krenule od kuce znale su one dobro gdje dolaze i kakva raja ide na tekme tako da manite se te feministicke price
Vjerovatno bi ti bila ista prica da imas kcerku od nekih 14-15 godina moja dolazi na Tusanj ????????
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 maj 2012, 09:24

classic je napisao/la:
hattab je napisao/la:Ma vole one vidjeti prangiju pusti pricu :lol: kome smeta i kome se gadi nek ne gleda, spusti pogled il gledaj preda se, joj sto ne mogu ovih dusebriznika. Ja nikad nisam piso na onaj zid niti cu, međutim ko mora nek šora. Kome se ne svidja nek ne gleda i zdraooo. Kad su krenule od kuce znale su one dobro gdje dolaze i kakva raja ide na tekme tako da manite se te feministicke price
Vjerovatno bi ti bila ista prica da imas kcerku od nekih 14-15 godina moja dolazi na Tusanj ????????
Stvar kuture i odgoja. Vjerovatno to rade i pred kcerkama.
Ako ne mogu da izdrze dva sata bez pisanja onda stvarno imaju zdravstvenih problema.
Neka kupe Korivit.
slika

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 11 maj 2012, 09:26

Probisvjet je napisao/la:
classic je napisao/la:
Stvar kuture i odgoja. Vjerovatno to rade i pred kcerkama.
Ako ne mogu da izdrze dva sata bez pisanja onda stvarno imaju zdravstvenih problema.
Neka kupe Korivit.
slika
WC je tu haman samo radi reda :lol:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 maj 2012, 10:47

Mec izmedju Goska i Slobode sudi Radoslav Vukasovic iz Trebinja.. dva meca na strani nam je sudio i to protiv Sarajeva i Celika,oba meca smo izgubili (Sarajevo 3:0) i Celik (1:0)

Pomocnici su mu Sinisa Janjic(Bijeljina),Zoran Taborin(Zvornik)..

Delegat meca je Cedo Sevarika iz Banja Luke..

Kontrolor sudjenja Muhamed Osmic iz Maglaja..

Dok mec izmedju Slavije i Zvijezde sudi Danijel Pajic iz Bijeljine.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 11 maj 2012, 10:54

Odo ja u Gabelu samo dok je nađem na karti ebem li im :mrgreen: :mrgreen:

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 11 maj 2012, 11:08

U koliko je tekma sutra?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 maj 2012, 11:09

Fkr.87 je napisao/la:U koliko je tekma sutra?
17 h ....

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 11 maj 2012, 11:17

harry_90 je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:U koliko je tekma sutra?
17 h ....
A znas li koliko ima do gabele? :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 maj 2012, 11:18

@fkr.87

Eh na to ti vec ne mogu dati odgovor :mrgreen: guglaj maloo :P

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 11 maj 2012, 11:20

harry_90 je napisao/la:@fkr.87

Eh na to ti vec ne mogu dati odgovor :mrgreen: guglaj maloo :P
Znam da je dole negdje kod Mostara al haj vidjecemo :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.