Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
hehehehe....bilo je care koliko sam ja uspio da vidim jako puno raje iz lukavca,koji su dosli da "pomognu" na neki nacin ako se tako moze reci,bar podrskom.....svako ko provede neko odredjno vrijeme u tz pri skolovanju,i studiranju zavoli slobodu kao cijeli kolektiv,u to sam siguran...jer znam par slucajeva takvih,a i ja sam zavolio u ove zadnje tri godine...posebno sad kad je atmosfera na nivou...kad igraci ginu na terenu,kad vidis sta jednoj tuzli znaci taj kolektiv.....footballFan je napisao/la:Dosao ja na utakmicu i tamo gdje sjedim dosli neki momci (kod nas na tribini se uvijek zna gdje ko sjedi, isti godinama) kad neki pioniri Aljini sjeli i zauzeli pet mjesta kaze cekaju drugove. Nikada ih vidio niti u Tuzli niti na stadionu. Poslije u prici sam skontao da su iz Lukavca, dosli da navijaju za Slobodu.![]()
![]()
bolje da je savez umjesto sto je zabranio gostujucim navijacima da odlaze na utakmice, zabranio naplatu karata tj.naredio ulaz djaba.
![]()
![]()
pa vjeruj mi da se ide do Orasja i da se potrefi lijepo vrijeme( nama sve treba da se poklopi haha), poslije ovog sa Celikom i Borcem bile bi 2 milje zadnje kolo najmanjeslani grad je napisao/la:sad zamisli isfura da se milja ljudi spremi i prebaci do gabele na tekmu...koja bolest bi to bila![]()
....pa da vidimo onda ko je domacin
![]()
![]()
E nekada smo za jednu znali nabrati po 15.000, pa samo iza gola i ispod drveca je znalo biti po 2000.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa vjeruj mi da se ide do Orasja i da se potrefi lijepo vrijeme( nama sve treba da se poklopi haha), poslije ovog sa Celikom i Borcem bile bi 2 milje zadnje kolo najmanjeslani grad je napisao/la:sad zamisli isfura da se milja ljudi spremi i prebaci do gabele na tekmu...koja bolest bi to bila![]()
....pa da vidimo onda ko je domacin
![]()
![]()
![]()
tacno je covjek jos pod utiskom kako broja ljudi na zadnje dvije tekme, tako i atmosfere. Ne mogu da vjerujem da smo skoro 10.000 ljudi nabrali na zadnje 2 tekme, pa neki ni u borbi za vrh ne mogu ni blizu tome.
Vjerovatno bi ti bila ista prica da imas kcerku od nekih 14-15 godina moja dolazi na Tusanj ????????hattab je napisao/la:Ma vole one vidjeti prangiju pusti pricukome smeta i kome se gadi nek ne gleda, spusti pogled il gledaj preda se, joj sto ne mogu ovih dusebriznika. Ja nikad nisam piso na onaj zid niti cu, međutim ko mora nek šora. Kome se ne svidja nek ne gleda i zdraooo. Kad su krenule od kuce znale su one dobro gdje dolaze i kakva raja ide na tekme tako da manite se te feministicke price
Stvar kuture i odgoja. Vjerovatno to rade i pred kcerkama.classic je napisao/la:Vjerovatno bi ti bila ista prica da imas kcerku od nekih 14-15 godina moja dolazi na Tusanj ????????hattab je napisao/la:Ma vole one vidjeti prangiju pusti pricukome smeta i kome se gadi nek ne gleda, spusti pogled il gledaj preda se, joj sto ne mogu ovih dusebriznika. Ja nikad nisam piso na onaj zid niti cu, međutim ko mora nek šora. Kome se ne svidja nek ne gleda i zdraooo. Kad su krenule od kuce znale su one dobro gdje dolaze i kakva raja ide na tekme tako da manite se te feministicke price
WC je tu haman samo radi redaProbisvjet je napisao/la:Stvar kuture i odgoja. Vjerovatno to rade i pred kcerkama.classic je napisao/la:Vjerovatno bi ti bila ista prica da imas kcerku od nekih 14-15 godina moja dolazi na Tusanj ????????hattab je napisao/la:Ma vole one vidjeti prangiju pusti pricukome smeta i kome se gadi nek ne gleda, spusti pogled il gledaj preda se, joj sto ne mogu ovih dusebriznika. Ja nikad nisam piso na onaj zid niti cu, međutim ko mora nek šora. Kome se ne svidja nek ne gleda i zdraooo. Kad su krenule od kuce znale su one dobro gdje dolaze i kakva raja ide na tekme tako da manite se te feministicke price
Ako ne mogu da izdrze dva sata bez pisanja onda stvarno imaju zdravstvenih problema.
Neka kupe Korivit.
17 h ....Fkr.87 je napisao/la:U koliko je tekma sutra?
A znas li koliko ima do gabele?harry_90 je napisao/la:17 h ....Fkr.87 je napisao/la:U koliko je tekma sutra?
Znam da je dole negdje kod Mostara al haj vidjecemoharry_90 je napisao/la:@fkr.87
Eh na to ti vec ne mogu dati odgovorguglaj maloo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.