Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Izbacili Bryanta iz premierove ponude
- crvenocrni
- Kontakt:
Jest, sunce ti poljubim... aaaaaaaaaaaaaLivnobet je napisao/la:Izbacili Bryanta iz premierove ponude
Pametni ljudi. Ja sam ga na vrijeme odigr'o 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- crvenocrni
- Kontakt:
Ma jbm ti kladionicu, kontam reko da vidim sta jos ukombinovat i kad sam se odlucio oni ga skinuse, puuuuuinsider je napisao/la:Pametni ljudi. Ja sam ga na vrijeme odigr'o
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
koja 2 para jos odigraticrvenocrni je napisao/la:Ma jbm ti kladionicu, kontam reko da vidim sta jos ukombinovat i kad sam se odlucio oni ga skinuse, puuuuuinsider je napisao/la:Pametni ljudi. Ja sam ga na vrijeme odigr'o
- crvenocrni
- Kontakt:
Pa kont'o ubacit 76-erse i Bostona ali ode sad glavna kvota, cini mi se da necu nista ni odigratLiverpool.F.C je napisao/la:koja 2 para jos odigraticrvenocrni je napisao/la:Ma jbm ti kladionicu, kontam reko da vidim sta jos ukombinovat i kad sam se odlucio oni ga skinuse, puuuuuinsider je napisao/la:Pametni ljudi. Ja sam ga na vrijeme odigr'o
Tigers premier special, Un. de Chile 1, Fluminense daje gol, sao paulo 1.Liverpool.F.C je napisao/la:koja 2 para jos odigraticrvenocrni je napisao/la:Ma jbm ti kladionicu, kontam reko da vidim sta jos ukombinovat i kad sam se odlucio oni ga skinuse, puuuuuinsider je napisao/la:Pametni ljudi. Ja sam ga na vrijeme odigr'o
I nema nekog izbora,ali eto ja sam ovo poredao.
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
- Citizen-X
- Kontakt:
jbaji ga ako trehnemo svi trehnemo na under kobija - evo i ja sam metno okruglo 25 € na under
valjda bude za zajbancije s curom sutra....
a ako je vec i bio bolestan vala trehnut 30 koseva onda mu treba spomenik napravit navrh Staples Centra....
valjda bude za zajbancije s curom sutra....
a ako je vec i bio bolestan vala trehnut 30 koseva onda mu treba spomenik napravit navrh Staples Centra....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Citizen-X
- Kontakt:
joj kako cemo ga poflautat svi smo redom natrpali na under

- crvenocrni
- Kontakt:
Ode cener na:
Flu daje gol
Tigres odg
Sao Paulo 1
Boston 1 (uprkos citizenovom protivljenju)
U.de Chile 1
Kvota 5.26
Nek budee sta ce bit i nisu neke pare, ha ja
Jbg, meni bude sretno sto mi izbacise Kobea sa ponude i naravno da nezaboravim zahvaliti se @insideru na parovima
Flu daje gol
Tigres odg
Sao Paulo 1
Boston 1 (uprkos citizenovom protivljenju)
U.de Chile 1
Kvota 5.26
Nek budee sta ce bit i nisu neke pare, ha ja
Jbg, meni bude sretno sto mi izbacise Kobea sa ponude i naravno da nezaboravim zahvaliti se @insideru na parovima
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 11 maj 2012, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:joj kako cemo ga poflautat svi smo redom natrpali na under![]()
![]()
![]()
veceras ce dati 67 koseva
- Citizen-X
- Kontakt:
Liverpool.F.C je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:joj kako cemo ga poflautat svi smo redom natrpali na under![]()
![]()
![]()
veceras ce dati 67 koseva
ja mislim ipak da ce biti 29 koseva cisto da mene naguze na margini +0.5
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 11 maj 2012, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
rossonero (crvenocrni),
kad si mene saslušao i odigrao, garantujem ti da ćeš mi hebat sve po spisku, nisam ja neki ekspert baš da bih preporučivao drugima sigurice.
citizen, mojne tako, kobi će u čast nas napaćenih bh. forumaša ubaciti 2 poena uz 35 asistencija i 25 skokova.
kad si mene saslušao i odigrao, garantujem ti da ćeš mi hebat sve po spisku, nisam ja neki ekspert baš da bih preporučivao drugima sigurice.
citizen, mojne tako, kobi će u čast nas napaćenih bh. forumaša ubaciti 2 poena uz 35 asistencija i 25 skokova.
- Citizen-X
- Kontakt:
jbi ga ako ubaci preko 28 bolestan onda fakat ide u drustvo zvijeri NBA tipa Dzordana, Juinga, Dzonsona. i popicu gajbu pive da se smirim... ako je ovo tacna info onda ga **** ako prebaci....insider je napisao/la:rossonero (crvenocrni),
U inat svima over.

A imam već under na jednom listiću.
A imam već under na jednom listiću.
FK Pjetlovi
Info je sa službene stranice NBA. Valjda oni ne seru 
http://hangtime.blogs.nba.com/2012/05/1 ... -in-doubt/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hangtime.blogs.nba.com/2012/05/1 ... -in-doubt/" onclick="window.open(this.href);return false;
Santos već 2:0. LaganoLivnobet je napisao/la:Info je sa službene stranice NBA. Valjda oni ne seru
- crvenocrni
- Kontakt:
Ma necu brate, danas sam na 3 tiketa pao sve po jedan par. Na jednom Herthu, na drugom Rusiju vise golova i na trecem Den Boscha vise golova tako da je ovo samo pokusaj da se malo vratim a bio donji cvaju ili trideset meni je isto. Gore bi mi bilo da prodje a ja ne uplatim nego obrnuto i jos plus nisam ja od onih koji J*** nekom nesto ako prepisu pa padnu, moje pare, moja odluka. Ako padnem sve i jedan nije problem druze. Mi koji se kladimo cesto znamo da je to sastavni dio kladjenja, proslo ne proslo, sutra idemo dalje...insider je napisao/la:rossonero (crvenocrni),
- Citizen-X
- Kontakt:
upalio sam scoreboard ESPN-a pa eto - ako zaspem do pola 5 evo glave al eto isplatilo bi se i pogledat mec posto je mec lopta u pitanju....Livnobet je napisao/la:Info je sa službene stranice NBA. Valjda oni ne seru
ja mislim da ce nuggetsi zadat do jaja da izvuku "DEUCE"....
ako ima ko da posalje link LA Lakersa nek dojavi moglo bi se i pogledat...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.