FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da vam se dobro ne piše, imate ekipu koja nije fizički pripremljena i igrate katastrofalno loše i imate teške tri nutakmice Željo, Zvijezda u Gradačcu pa vam Borac dolazi a Olimpik će dobit Kozaru u Gradišci, Leotara na Otoci a ako mu bude trebalo ima on i Širokog mislim da Gracić ima sve pod kontrolom, loši ste loši, varate sami sebe kad pobedite Rudara,Zrinskog, Kozaru koju svi pobeđuju, s Travnikom dogovorite,Slaviji otmete, al zato vas GOŠK, Široki, Olimpik poderu. Žao mi vas velik ste klub sretno protiv Želje al u Gradačcu se spremamo valjda vaš SIR JOVIĆ ne dobije crveni karton pa bude smio doć u Gradačac haha ima on obraz haha
Jest' vala, dogovorili se sa Travnikom. Kupili sve utakmice, sve je ono brate namješteno. Al' hajde, imate vi tu, da osvjetlate obraz. Znaš kol'ko mene boli briga za vas, i za vaše utakmice. Dokaz je samo da pratiš FKS. Hajd sad balavac jedan, **** sa teme. Ima nas ovdje koji komentarišemo u vezi svog kluba, ne pišemo nebuloze kao ti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Shvatam da svak moze svasta da skraba bog nam dao racunare pa udri,al daj te malo bar malo ozbiljnosti.FCS-ok znam da smo institucija i da mnogi zele i trude se da na bilo koji nacin pa evo i ovaj putem racunara blebetaju svasta,ali malo ozbiljnosti nikom nebi skodilo.E sad o tekmi sutra manje vise igraci "znaju" sta im je ciniti.Mislim borbenost i htijenje nek ne dostaje i to je to.O rezultatu i ocekivanjima je manje vise nezahvalno govoriti,ali kad god igramo s curicama sa grbavice naravno da ce biti "uzbudljivo".Ocekujem pobjedu naravno.
- golgeter242
- Kontakt:
Sutra ocekujem pobjedu, nista drugo. Dosta igraca smo odmarali protiv Olimpika tako da smo sutra svi svjezi i mora se pobjediti ukoliko zelimo da idemo u Evropu na kraju sezone.
Isto tako ocekujem pune tribine i odlicnu atmosferu. Vrijeme ce vjerovatno biti fino i svi su se uvjeti stekli da to bude jedan pravi derbi, BEZ MANIJAKA
Isto tako ocekujem pune tribine i odlicnu atmosferu. Vrijeme ce vjerovatno biti fino i svi su se uvjeti stekli da to bude jedan pravi derbi, BEZ MANIJAKA
Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!
VEDRAN PULJIC!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
golgeter242 je napisao/la:Sutra ocekujem pobjedu, nista drugo. Dosta igraca smo odmarali protiv Olimpika tako da smo sutra svi svjezi i mora se pobjediti ukoliko zelimo da idemo u Evropu na kraju sezone.
Ne mogu da vjerujem kako je vama drago kad' nas nema jel' to zato da se i vi cujete na derbiju ili ?
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Nema sta kome drago biti,jer derbi i jeste zato tu da bi bili navijaci na okupu!!
Sa obadvije strane,ali posto je odluka kakva jeste kao sto je i nama bila.
Prema tome!! Sjedite fino i gledaj te preko tv! Ili dodi te i psssss!!
- golgeter242
- Kontakt:
Ne znam ja o cemu ti pricas prijatelju. Dok Horde nisu dolazile na Grbavicu vasi su napaljeni navijaci cvjetali od srece, samo zato sto nas nema. Nista konkretno tebi ne govorim ali bilo je mnogo takvihThe Maniacs '87 je napisao/la:golgeter242 je napisao/la:Sutra ocekujem pobjedu, nista drugo. Dosta igraca smo odmarali protiv Olimpika tako da smo sutra svi svjezi i mora se pobjediti ukoliko zelimo da idemo u Evropu na kraju sezone.
Ne mogu da vjerujem kako je vama drago kad' nas nema jel' to zato da se i vi cujete na derbiju ili ?
Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
VEDRAN PULJIC!
VEDRAN PULJIC!
mi cemo da dodjemo ako Bog da a vi cete da psssssssssss kad nas viditebordo je napisao/la:Nema sta kome drago biti,jer derbi i jeste zato tu da bi bili navijaci na okupu!!
Baš nam je drago što ćete doći 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Upravo tako mi cemo da pucamo i gorimo od srece evo sve suze radosnice teku..High je napisao/la:Baš nam je drago što ćete doći
Jos malooooooooo komsije!!!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Čujemo se posle utakmice?High je napisao/la:Jest' vala, dogovorili se sa Travnikom. Kupili sve utakmice, sve je ono brate namješteno. Al' hajde, imate vi tu, da osvjetlate obraz. Znaš kol'ko mene boli briga za vas, i za vaše utakmice. Dokaz je samo da pratiš FKS. Hajd sad balavac jedan, **** sa teme. Ima nas ovdje koji komentarišemo u vezi svog kluba, ne pišemo nebuloze kao ti.
Halo koce meni zabranit da dodjem ja koji sam 40 godina u svom Sarajevu proso po gradu sve i svasta rat prezivio i sad ce meni neki pitar rec nemoze se na utakmicu.Na zapadu sam sa sinom damo go normala skacem kome se nesvidja moze i reagovat.Vozdra do sutra a fala bogu ima nas dosta jos ovakvih ko ja tako da se nadam najmanje 3.000 milje nas na zapadu.
Eh, na sjeveru očekujem 2 000/2 500. To izađe 15 000 KM . Na istoku neka bude najviše 3 000, ispadne 30 000 KM. Što se zapada tiče, neka bude ukupno 4 000, to je 60 000 KM . To je negdje oko 100 050 KM... Kad se oduzmu članske karte, može se doći do cifre 90 000 KM, što je dovoljno, i siguran sam da će i više nego koristiti klupskoj kasi.
A tu priču da je derbi samo u vezi novca, i da se gleda kako će ko zaraditi. Normalno da je tako, takva su vremena. I mene savršeno boli briga šta vi mislite o tome. Važnije mi je da klub opstane od tog vašeg mišljenja. Takva su vremena, takva nam je liga, nažalost.
Zadnja izmjena: High, dana/u 11 maj 2012, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mislis da ce ovako malo raje biti ?High je napisao/la:Eh, na sjeveru očekujem 2 000/2 500. To izađe 15 000 KM . Na istoku neka bude najviše 3 000, ispadne 30 000 KM. Što se zapada tiče, neka bude ukupno 4 000, to je 60 000 KM . To je negdje oko 100 050 KM... Kad se oduzmu članske karte, može se doći do cifre 90 000 KM, što je dovoljno, i siguran sam da će i više nego koristiti klupskoj kasi.A tu priču da je derbi samo u vezi novca, i da se gleda kako će ko zaraditi. Normalno da je tako, takva su vremena. I mene savršeno boli briga šta vi mislite o tome. Važnije mi je da klub opstane od tog vašeg mišljenja. Takva su vremena, takva nam je liga, nažalost.
proslih nekoliko godina kada su obje ekipe bile losije, sada je samo jedna dobra
Za zivot cijeli!
Drug, ako bude 12 000, niko sretniji od mene neće biti. Šteta zbog zabrane gostovanja, al' eto.
- scootyTM87
- Kontakt:
Cujemo se posle tekmeGunnerS je napisao/la:Alipasino je napisao/la:fala bogu ima nas dosta jos ovakvih ko ja tako da se nadam najmanje 3.000 milje nas na zapadu.![]()
![]()
![]()
Vas ako dođe 3 koji će skakati bit će udure
Haha, skakati i bit 3 milje
ne bude vas na jugu toliko... Hahahahahahha
![]()
![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Ovo ce biti derbi sa najmanje gledalaca u historiji 7-8 hiljada nece biti vise.
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Pa ne zabranjuju vam "pitari" nego Osim i komitet. Što se nas tiće gubimo finansijski, kao što ste i vi prošle godine.Alipasino je napisao/la:Halo koce meni zabranit da dodjem ja koji sam 40 godina u svom Sarajevu proso po gradu sve i svasta rat prezivio i sad ce meni neki pitar rec nemoze se na utakmicu.Na zapadu sam sa sinom damo go normala skacem kome se nesvidja moze i reagovat.Vozdra do sutra a fala bogu ima nas dosta jos ovakvih ko ja tako da se nadam najmanje 3.000 milje nas na zapadu.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
komsije docicemo mi vama samo da vam pomognemo da platite dugove pa da se moze u evropu
rezultat ..... pa poprilicno sam siguran da cemo vas uzeti al opet je to derbi..... nista nije sigurno
rezultat ..... pa poprilicno sam siguran da cemo vas uzeti al opet je to derbi..... nista nije sigurno
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Hvala unaprijed na lovi,jug-onostalgicar je napisao/la:komsije docicemo mi vama samo da vam pomognemo da platite dugove pa da se moze u evropu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.