i da je istina, ne bi tako brzo objaviliGunnerS je napisao/la:Mislim da bi Arsenal.com to objavili da je istina

sranje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
i da je istina, ne bi tako brzo objaviliGunnerS je napisao/la:Mislim da bi Arsenal.com to objavili da je istina
Znaci dolazi ipak?GunnerS je napisao/la:A onda kao iz vedra neba u ponedeljak M'Villa došao u Arsenal
Kolega, malo cu te razocarat, morat ces cekat jos jedan dan jer su utakmice u nedeljuUK_Gee je napisao/la:Happy Birthday, Abou.![]()
- Jedva čekam sutrašnji meč odluke. Tko će na kraju u CL? Njukaš, Arsenal il' Tott'ham? S velikim užitkom čekam meč protiv WBA jer ćemo vidjeti zapravo pravu sliku Gunnersa jer eventualnim porazom loše nam se piše.
gunnerfan je napisao/la:
sretan mu rodzendan!!
Evo još malo dobrih vijesti pred tekmu u nedjelju.Arnelinho je napisao/la:Evo gledam na tm.de na 14 dosadašnjih mečeva WBA-a i Arsenala, WBA je samo 2x slavio, 2x bilo neriješeno i 9 pobjeda Arsenala. Znači leže nam.
Naša najveća pobjeda protiv njih je bila 5-2, Wiltord na djelu, 2 gola, još su bili strijelci i Lauren, A.Cole i Aliadere (skrasio se u Lorientu). Njihova najveća pobjeda je bila 3:2 na Emiratesu, Odemwingie, Jara i Tomas bili strijelci. Za Arsenal 2x Nasri, na asistencije Arshavina i Sagne.
Zanimljivo da je uvijek bivalo malo kartona, što nam je voda na mlin, svakako. Mi ionako bolje igramo protiv ekipa, koje nisu pregrube i predefanzivne.
Ono što meni ulijeva nadu je povratak Robina van Persia na zadnjoj tekmi. Tada je dao dva gola i sada će sigurno lakše disat i očekujem makar jedan put zabit.
A evo i jedna dobra vijest.
United bi mogao dovesti Wesleya Sneidera, dok bi naše novo pojačanje mogao biti ni manje ni više japanski Messi Shinji Kagawa.
Znači zadovoljan je.“When I look back at this season I would say I am really happy,” Coquelin told Arsenal Player. “I didn't expect to play that much in the first place and I had my chance this season to show what I can do on the pitch
HAAAHAHAHAAHAArnelinho je napisao/la:a možda i Chammbo namjesto Oxa.
Kakav bi to vikend bio da danas naguzimo strumfove,a u nedjelju Arsenal dobije.....auuuGunnerS je napisao/la:Sreća pa je tekma u nedelju da fino i ja mogu to pogledat jer sutra moram na derbi u 12, polahoko se zagrijavat. A znaju to ovi iz FA da je derbi kod nas u Subotu pa nisu htjeli danas da možemo i mi gledat tekme![]()
Prekosutra očekujem pobjedu i ništa drugo. Ne treba mi opet da čučim pored livescore i **** čekajući da onaj pisne tamo da vidim gdje je gol i ko je poveo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.