FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Trening je danas u terminu utakmice (17.00h).
NormalaAeGon099 je napisao/la:Mislim da je vrijeme da glasne komšije spustimo malo na zemlju.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Samo da svima preporucim AVAZ sport ima dosta o nasem Zeljipartibrejker1921 je napisao/la:Trening je danas u terminu utakmice (17.00h).
a kralja voditelja sta ce vam pojacanja kad ste prejaki.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ko i proslu utakmicu "svi ko jedan", sto se tice te neke, nazovi sigurnosti, sigurniji cemo biti na istokutwisttm87 je napisao/la:Zapad ali skroz do Jugasavatihotece je napisao/la:POZDRAV MANIJACIMA IZ BRČKOG U PLAVOM. Sutra, ako bog da dolazimo organizirano na utakmicu. Mislim da je najbolje da budemo na zapadu. Vidim da ima raje koja spominje Istok, pa molim savjet.nemojte se djabe igrat i na istok ici
bolje dodjite na zapad i da se da podrska klubu svi kao jedan a ne odvojeno

Za zivot cijeli!
Kako sam cuo bit ce otovorena samo ona strana zapada koja ide prema sjeveru.
Mozda je i bilo pitanje ali u zurbi sam pa nemam vremena da trazim...Da li neko zna koliko ce kostati karta za zapad za derbi i hoce li biti otvoren cijeli zapad ili samo dio?
15km, ja mislim da ce biti samo dio nisam siguran.bang je napisao/la:Mozda je i bilo pitanje ali u zurbi sam pa nemam vremena da trazim...Da li neko zna koliko ce kostati karta za zapad za derbi i hoce li biti otvoren cijeli zapad ili samo dio?

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Idemo podrazat sampione.Ja dolazim ako treba ko nema rapa da dodje pomoci cemo se ali ima da dodjemo.nema te sile da nam neko zabrani da nedodjemo na tekmu.Ima da rzavrat napravimo nad njanjama.
Ma ko je to rekao da nemozete, nidje veze bujrum vi imate pravo doci isto kao sto smo mogli i mi.Alipasino je napisao/la:Idemo podrazat sampione.Ja dolazim ako treba ko nema rapa da dodje pomoci cemo se ali ima da dodjemo.nema te sile da nam neko zabrani da nedodjemo na tekmu.Ima da rzavrat napravimo nad njanjama.

Opusteno komsija.

[youtube][/youtube]

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jer Željo je jedan, grijeha je vrijedan, ko dodje na Grbavicu mora biti yebanAdo1921 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()

Za zivot cijeli!
Nikako mi nije jasno, prije na dan odigravanja utakmice ne zna se gdje ce Manijaci ici, na koju tribinu ? Organizacija 0! Navijaci Sarajevu protiv Olimpica navijali svih 90', niko nista, dakle Manijaci sutra svi u glas, slobodno se moze navijati, samo bez obiljezja kluba.
PA NECES NI DOBIT ODGOVOR NA OVOM FORUMUjuveboy je napisao/la:Nikako mi nije jasno, prije na dan odigravanja utakmice ne zna se gdje ce Manijaci ici, na koju tribinu ? Organizacija 0! Navijaci Sarajevu protiv Olimpica navijali svih 90', niko nista, dakle Manijaci sutra svi u glas, slobodno se moze navijati, samo bez obiljezja kluba.

Željeznicar za život cijeli !
Pa kako da obicni navijaci znaju gdje trebaju bit' ? I odakle ti to da neces dobiti na ovom forumu, da li se zna odgovor na ovo pitanje mnogi bi na straznjicu napisali ovdje ( kakvih sve ima likova ) . . .
- pintol_TM87
- Kontakt:
Jel ti znas da čitas? Tebi izgleda treba da se crta gdje se ide sutra..dosad milion puta receno i ti opet pitas...juveboy je napisao/la:Nikako mi nije jasno, prije na dan odigravanja utakmice ne zna se gdje ce Manijaci ici, na koju tribinu ? Organizacija 0! Navijaci Sarajevu protiv Olimpica navijali svih 90', niko nista, dakle Manijaci sutra svi u glas, slobodno se moze navijati, samo bez obiljezja kluba.
na jug se ide , da ne pitas vise
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
sjedi gdje hoces to je nas stadion koliko i njihov sem toga
SARAJEVO BIT CE PLAVO BIJELO!!!
SARAJEVO BIT CE PLAVO BIJELO!!!
-
- Kontakt:
Zna se gdje se ide,necete valjda na sjever i istok.Kraj price 

-
- Kontakt:
Bilo je ranije komentara nedam pitarima 15 kerma..raja mi idemo da pozdravimo sampione,mi volimo naseg Želju, a libo nas ona stvar za njih.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Sutra svi na zapad
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP, Pablo11 i 61 gost.