Edit :Gabela je mjesto u općini Čapljina, u Hercegovini. Nalazi se na obali Neretve uz samu granicu s Hrvatskom.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Gabela ti je par kilometara od Sirokog nisam siguran koliko je upitanju 
Edit :Gabela je mjesto u općini Čapljina, u Hercegovini. Nalazi se na obali Neretve uz samu granicu s Hrvatskom.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
ma da nema granicnog prelaza preko Gabele ne bih nikad ni proso kroz nju,imate i strelicu na putu koja vodi prema stadionu,kad je guzva na Doljanima obavezno se ide na Gabelu
valjda nam se ovaj Vukasovic nece osvetit za ono samaranje od prije par godina na Tusnju
valjda nam se ovaj Vukasovic nece osvetit za ono samaranje od prije par godina na Tusnju
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
jel to ono protiv Borca kad je zavrsio na gradiniIo_Sono_Interista je napisao/la:ma da nema granicnog prelaza preko Gabele ne bih nikad ni proso kroz nju,imate i strelicu na putu koja vodi prema stadionu,kad je guzva na Doljanima obavezno se ide na Gabelu![]()
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
ne mogu se sjetit s kim smo igrali ali to je taj,odmah mi je to proslo kroz glavu kad sam vidio da nam on sudi u "utakmici sezone" 
EDIT : jest protiv Borca
http://176.9.36.14/bh_fudbal/tuzlaci-ce ... ovica/7441
EDIT : jest protiv Borca
http://176.9.36.14/bh_fudbal/tuzlaci-ce ... ovica/7441
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
Momci su jucer otputovali za Mostar gdje ce se pripremat za sutrasnji mec sa Goskom..
U ekipu se vraca Salihovic..
U ekipu se vraca Salihovic..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
imas ti od mostara jos 45min voznje do gabeleFkr.87 je napisao/la:Znam da je dole negdje kod Mostara al haj vidjecemoharry_90 je napisao/la:@fkr.87
Eh na to ti vec ne mogu dati odgovorguglaj maloo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Probisvjet
- Kontakt:
http://www.viamichelin.com/web/Itinerai ... eConso=5.6Fkr.87 je napisao/la:A znas li koliko ima do gabele?harry_90 je napisao/la:17 h ....Fkr.87 je napisao/la:U koliko je tekma sutra?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
igrate haman pa u paklu ... prevruce je u sarajevu a dole je jedno 38 stepeni jbt
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima li stadion u Gabeli klimatizaciju kakvu i je li pokriven? Tj. pada li sjena na teren od krova stadiona?jug-onostalgicar je napisao/la:igrate haman pa u paklu ... prevruce je u sarajevu a dole je jedno 38 stepeni jbt
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
o čemu ti pričaš, kakva crna klimatizacija pa nije Gabela Dubai, budi sretan ako iza tribine pronađeš kakvu česmu sa vodomProbisvjet je napisao/la:Ima li stadion u Gabeli klimatizaciju kakvu i je li pokriven? Tj. pada li sjena na teren od krova stadiona?jug-onostalgicar je napisao/la:igrate haman pa u paklu ... prevruce je u sarajevu a dole je jedno 38 stepeni jbt
A jbg znam da je dole negdjeRosas7 je napisao/la:imas ti od mostara jos 45min voznje do gabeleFkr.87 je napisao/la:Znam da je dole negdje kod Mostara al haj vidjecemoharry_90 je napisao/la:@fkr.87
Eh na to ti vec ne mogu dati odgovorguglaj maloo
,nije bas blizu
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Boli te briga bio si blizu 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- delpiero20
- Kontakt:
Koliki su uspjeh napravili govori i to da mjesto ima 2500 stanovnika... 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma hajde nemamo mi mjesta i vremena za izmijavanje ljudi odakle su sta su i sta imaju... treba nam pobjeda pa da su centar svijeta, a ne mjesto(selo) sa 2.500 stanovnika.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ko bude išo u Gabelu nek provjeri pišal´ se kod njih po tribini
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la:Ko bude išo u Gabelu nek provjeri pišal´ se kod njih po tribini
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- Probisvjet
- Kontakt:
Fkr.87 je napisao/la:Heller je napisao/la:Ko bude išo u Gabelu nek provjeri pišal´ se kod njih po tribini![]()
![]()
![]()
Zato Gabeljani, moze jedno pitanje? Imate li zid iza tribine, jer smo mi navikli da pisamo na zid.
Kada se silazi sa tribina na Tusnju samo sto vise lijevo, a malo desno. Lijevo bi se moglo ograjsat, a desno dobiti u vugla!
- Probisvjet
- Kontakt:
Šteta što tamo mogu pjeske na utakmicu.benfica1923 je napisao/la:dobro je pa su trojica samo,sjecas se kad je bus slobode ostao bez goriva......ahhahaAboveTheLaw je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nekako vjerujem u sutrasnju pobjedu, ne znam sto al stvarno imam neki osjecaj da ce se to sutra desit 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.