Doduše vi imate više derby navijača od ovih standardnih pa je moguće svašta....scootyTM87 je napisao/la:Cujemo se posle tekmeGunnerS je napisao/la:Alipasino je napisao/la:fala bogu ima nas dosta jos ovakvih ko ja tako da se nadam najmanje 3.000 milje nas na zapadu.![]()
![]()
![]()
Vas ako dođe 3 koji će skakati bit će udure
Haha, skakati i bit 3 milje
ne bude vas na jugu toliko... Hahahahahahha
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U novi boj ...
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Doduše vi imate više derby navijača od ovih standardnih pa je moguće svašta....
[/quote]
a vi eto ko nemate xD
a vi eto ko nemate xD
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Pustite se navijača, nego drage komšije hoćete li dočekati šampione kako dolikuje?
Špalir je minimum poštovanja prema Šampionu BiH.
Pa to im je jedina nada da bez nas mogu pobijediti. Vidiš da su se sasrali živiThe Maniacs '87 je napisao/la:golgeter242 je napisao/la:Sutra ocekujem pobjedu, nista drugo. Dosta igraca smo odmarali protiv Olimpika tako da smo sutra svi svjezi i mora se pobjediti ukoliko zelimo da idemo u Evropu na kraju sezone.
Isto tako ocekujem pune tribine i odlicnu atmosferu. Vrijeme ce vjerovatno biti fino i svi su se uvjeti stekli da to bude jedan pravi derbi, BEZ MANIJAKA
Ne mogu da vjerujem kako je vama drago kad' nas nema jel' to zato da se i vi cujete na derbiju ili ?
Potpis!
- Burberry46
- Kontakt:
http://fcsarajevo.ba/home.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Pocinje program na nasem radiu
Pocinje program na nasem radiu
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SarajlijaTM
De ba rade ne lupetaj,njihov mozak vrti par recenica i sve su usmjerene protiv zelje i amara,a da ti odaju postovanje,pa prije bi borcu i sirokom to uradili nego nama.Rade Paprica 9 je napisao/la:Pustite se navijača, nego drage komšije hoćete li dočekati šampione kako dolikuje?
Sto ti je ljubomora
Sutra vam 3 komada ne ginu,od toga 2 za ono primitivno navijanje protiv ivice i amara.
p.s.-jovic vec gleda oglase,trazi li se gdje trener,a selimovic opalio po tenderima za nove stolice
p.p.s.- cast izuzetcima,a nadam se da ih jos ima...
Moram ovako napisati ali meni je vas navijaca sarajeva stvarno zao, koji ste vi samo bolesnici ne mogu da vjerujem
da znate samo koliko vas igraci mrze i koliko pljuju na vas niste ni svjesni licno sam sjedio sa par igraca koji su u prvoj postavi ne da vas mrze nego bi najvise voljeli da vas na tribinama nema nikako allahom se kunem da je tako a pogotovo **** istok koji svakom igracu krenuci od comora pa nadalje J**+ sve, ali eto nek su vama vlasi dobri koji bi vas sutra ubili i koji su dosli tamo iz neke selendre.Ja cu vazda biti za nasu djecu koja su ponikla tu kao prvo COMOR momak je izmislio fudbal i svijet za onog kretena iz Karlovca koji seta po terenu a comor svaku utakmicu gine na terenu momak je jak kao beton i zapamtite da cete ga sutra u zvijezde dizati jer je momak blizu prodaje puno klubova ima interesovanje za njega vec je gospodin za vas sviju a za par godina cete mu cipele cistiti, Trrebinjac isto tako dijete nese nekad usere ali sta je tu je svi mi grijesimo momak je predobar sve naj naj o njemu i zelim svu srecu ovog svijete i Dupovac takodze fenomenalan sta drugo reci.
Denise, jes' to ti?!renalis je napisao/la:Moram ovako napisati ali meni je vas navijaca sarajeva stvarno zao, koji ste vi samo bolesnici ne mogu da vjerujemda znate samo koliko vas igraci mrze i koliko pljuju na vas niste ni svjesni licno sam sjedio sa par igraca koji su u prvoj postavi ne da vas mrze nego bi najvise voljeli da vas na tribinama nema nikako allahom se kunem da je tako a pogotovo **** istok koji svakom igracu krenuci od comora pa nadalje **** sve, ali eto nek su vama vlasi dobri koji bi vas sutra ubili i koji su dosli tamo iz neke selendre.Ja cu vazda biti za nasu djecu koja su ponikla tu kao prvo COMOR momak je izmislio fudbal i svijet za onog kretena iz Karlovca koji seta po terenu a comor svaku utakmicu gine na terenu momak je jak kao beton i zapamtite da cete ga sutra u zvijezde dizati jer je momak blizu prodaje puno klubova ima interesovanje za njega vec je gospodin za vas sviju a za par godina cete mu cipele cistiti, Trrebinjac isto tako dijete nese nekad usere ali sta je tu je svi mi grijesimo momak je predobar sve naj naj o njemu i zelim svu srecu ovog svijete i Dupovac takodze fenomenalan sta drugo reci.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mora biti neka podvojena licnost!To je sigurno,plus sto ima malkice nacionalne mrznje,ali ko to jos primjeti...BegAx je napisao/la:Denise, jes' to ti?!renalis je napisao/la:Moram ovako napisati ali meni je vas navijaca sarajeva stvarno zao, koji ste vi samo bolesnici ne mogu da vjerujemda znate samo koliko vas igraci mrze i koliko pljuju na vas niste ni svjesni licno sam sjedio sa par igraca koji su u prvoj postavi ne da vas mrze nego bi najvise voljeli da vas na tribinama nema nikako allahom se kunem da je tako a pogotovo **** istok koji svakom igracu krenuci od comora pa nadalje **** sve, ali eto nek su vama vlasi dobri koji bi vas sutra ubili i koji su dosli tamo iz neke selendre.Ja cu vazda biti za nasu djecu koja su ponikla tu kao prvo COMOR momak je izmislio fudbal i svijet za onog kretena iz Karlovca koji seta po terenu a comor svaku utakmicu gine na terenu momak je jak kao beton i zapamtite da cete ga sutra u zvijezde dizati jer je momak blizu prodaje puno klubova ima interesovanje za njega vec je gospodin za vas sviju a za par godina cete mu cipele cistiti, Trrebinjac isto tako dijete nese nekad usere ali sta je tu je svi mi grijesimo momak je predobar sve naj naj o njemu i zelim svu srecu ovog svijete i Dupovac takodze fenomenalan sta drugo reci.
Al' cuj "vlasi"!NEZALAGANJE je napisao/la:Mora biti neka podvojena licnost!To je sigurno,plus sto ima malkice nacionalne mrznje,ali ko to jos primjeti...BegAx je napisao/la:Denise, jes' to ti?!renalis je napisao/la:Moram ovako napisati ali meni je vas navijaca sarajeva stvarno zao, koji ste vi samo bolesnici ne mogu da vjerujemda znate samo koliko vas igraci mrze i koliko pljuju na vas niste ni svjesni licno sam sjedio sa par igraca koji su u prvoj postavi ne da vas mrze nego bi najvise voljeli da vas na tribinama nema nikako allahom se kunem da je tako a pogotovo **** istok koji svakom igracu krenuci od comora pa nadalje **** sve, ali eto nek su vama vlasi dobri koji bi vas sutra ubili i koji su dosli tamo iz neke selendre.Ja cu vazda biti za nasu djecu koja su ponikla tu kao prvo COMOR momak je izmislio fudbal i svijet za onog kretena iz Karlovca koji seta po terenu a comor svaku utakmicu gine na terenu momak je jak kao beton i zapamtite da cete ga sutra u zvijezde dizati jer je momak blizu prodaje puno klubova ima interesovanje za njega vec je gospodin za vas sviju a za par godina cete mu cipele cistiti, Trrebinjac isto tako dijete nese nekad usere ali sta je tu je svi mi grijesimo momak je predobar sve naj naj o njemu i zelim svu srecu ovog svijete i Dupovac takodze fenomenalan sta drugo reci.
![]()
![]()
Strasno sta sve ovaj forum trpi...
E pa ti "vlasi" se vise bore od nase djece, najprije Trebinjca koji ne moze ni bocanje da igra kako treba...
Ovaj k'o da je zalutao s onog šumskog BL foruma, samo dres promijenio. 
Haha, koja si ti legenda.renalis je napisao/la:Moram ovako napisati ali meni je vas navijaca sarajeva stvarno zao, koji ste vi samo bolesnici ne mogu da vjerujemda znate samo koliko vas igraci mrze i koliko pljuju na vas niste ni svjesni licno sam sjedio sa par igraca koji su u prvoj postavi ne da vas mrze nego bi najvise voljeli da vas na tribinama nema nikako allahom se kunem da je tako a pogotovo **** istok koji svakom igracu krenuci od comora pa nadalje **** sve, ali eto nek su vama vlasi dobri koji bi vas sutra ubili i koji su dosli tamo iz neke selendre.Ja cu vazda biti za nasu djecu koja su ponikla tu kao prvo COMOR momak je izmislio fudbal i svijet za onog kretena iz Karlovca koji seta po terenu a comor svaku utakmicu gine na terenu momak je jak kao beton i zapamtite da cete ga sutra u zvijezde dizati jer je momak blizu prodaje puno klubova ima interesovanje za njega vec je gospodin za vas sviju a za par godina cete mu cipele cistiti, Trrebinjac isto tako dijete nese nekad usere ali sta je tu je svi mi grijesimo momak je predobar sve naj naj o njemu i zelim svu srecu ovog svijete i Dupovac takodze fenomenalan sta drugo reci.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- KB-TM87
- Kontakt:
mi dolazimo 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
ZAr postojite više?KB-TM87 je napisao/la:mi dolazimo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
VanBasten je napisao/la:ZAr postojite više?KB-TM87 je napisao/la:mi dolazimo
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
pravi moderatorVanBasten je napisao/la:ZAr postojite više?KB-TM87 je napisao/la:mi dolazimo
DRUG NEBI TI PUNCA
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
VanBasten je napisao/la:ZAr postojite više?KB-TM87 je napisao/la:mi dolazimo
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Vidi moderatoraVanBasten je napisao/la:ZAr postojite više?KB-TM87 je napisao/la:mi dolazimo
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Izvinite, jesam baš nekulturan.
Bašum sagosum.
Zaboravih.
Hoćemol im halalit?
*ja ne moderiram ovaj pdf.
Bašum sagosum.
Zaboravih.
Hoćemol im halalit?
glupost za hrabre je sebičan lijek
- zeljeznicar1
- Kontakt:
VanBasten je napisao/la:Izvinite, jesam baš nekulturan.
Bašum sagosum.
Zaboravih.
Hoćemol im halalit?![]()
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.