FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

rob do bagro
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la rob do bagro » 12 sep 2009, 22:36

ja sam rekao kad smo pobjedili wolfsburg da nam niko nista nece moci...danas je to ko fol hjtjeo pokusta nekakav Dortmund ali nista od toga,pukla je im je petarda u mrezi :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 12 sep 2009, 22:40

Danas sam vjerovao više da će Bayern dobit nego što će Barca pobjedit Getafe, onako, imao sam neki feelling.. bravo za potop ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 12 sep 2009, 22:44

omerbavarac je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Nisam gledao utakmnicu jer mi je stopalo sto sam gledao preko neta pa sam prekinuo vidio sam samo gol Gomeza glavom i to je to, mozeli mi neko reci jel igrao Robben, a evo vidim da je Ribery usao tek u drugom poluvremenu, a pogledaj ovih Realovaca iznad jedva docekali da ponizavaju kad smo gubili odma ih se desetorca javljaju a kad su vidjeli konacan rezultat nigdje nijednog.
Robben igrao cijelu utakmicu, solida, onoliko koliko je trebalo. Imao je nekoliko karakteristicnih prodora, ali kazem igrao je koliko je trebalo. Ribery usao u drugom poluvremenu i zabio golcinu iz slobodnjaka, ali nazalost to je sve sto je uradio. Vidi se da jos nije 100% spreman. Muller najbolji.
Hvala, Riberya zezaju povrede pravo taman se oporavi i opet se povrijedi, a Muller ce biti igracina to sam i prije govorio aBd nasljednik Effenberga :D haha malo pretujerujem.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 sep 2009, 22:48

FC BAYERN je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Nisam gledao utakmnicu jer mi je stopalo sto sam gledao preko neta pa sam prekinuo vidio sam samo gol Gomeza glavom i to je to, mozeli mi neko reci jel igrao Robben, a evo vidim da je Ribery usao tek u drugom poluvremenu, a pogledaj ovih Realovaca iznad jedva docekali da ponizavaju kad smo gubili odma ih se desetorca javljaju a kad su vidjeli konacan rezultat nigdje nijednog.
Robben igrao cijelu utakmicu, solida, onoliko koliko je trebalo. Imao je nekoliko karakteristicnih prodora, ali kazem igrao je koliko je trebalo. Ribery usao u drugom poluvremenu i zabio golcinu iz slobodnjaka, ali nazalost to je sve sto je uradio. Vidi se da jos nije 100% spreman. Muller najbolji.
Hvala, Riberya zezaju povrede pravo taman se oporavi i opet se povrijedi, a Muller ce biti igracina to sam i prije govorio aBd nasljednik Effenberga :D haha malo pretujerujem.
Nadoci ce Ribery za nekoliko utakmica. Vidjelo se odmah da Bayern igra drugacije kada je on usao u igru. Nije ovo ono najbolje sto se trazi, ali dok se oni jos uigraju.... Muller sa 20 godina igra odlicno, i po meni bi trebao igrati umjesto Altintopa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 sep 2009, 23:01

Golovi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

_sole_
Kontakt:

Post Postao/la _sole_ » 12 sep 2009, 23:45

zadovoljan sam sa rezultatom(kako i nebi :) ),ali igra u prvom poluvremenu bila je katastrofalna isto kao i protiv mainza
stvarno slabo ulaze u utakimce u gostima,ne znam koji je razlog ali stvarno moraju ozbiljnije pocinjat utakimce

drugo poluvrijeme dosta su bolje igrali, ulaskom riberya a narocito izlaskom gomeza stvari su se poboljsale na terenu,ne prodje utakmica a da se ja ne zapitam zasto su doveli gomeza,prvo imali su dva extra napadaca(klosea i tonia) a doveli su jos bili i olica i bio je tu jos i mali muller tako da mi to ne ide u glavu,jos su ga platili 30-35 miliona sto je stvarno preskupo,a najzalosnije je sto nam je upravo gomez najbolji strijelac(makar je dao golova :D )

butt imao dva smijesna istrcavanja u prvom poluvremenu(jednom promasio a jednom slucajno pokupio loptu)

lijepo je bilo vidjeti kad je ribery otrcao do gaala kad je dao go,kaze van gaal da mu je drago kad igraci sa njim proslavljaju golove i jos kaze da je jedva ostao stojati na nogama kad je ribery skocio na njega :lol:
~ Gute Freunde kann niemand trennen,Gute Freunde sind nie allein,Weil sie eines im Leben können,Füreinander da zu sein ~

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 12 sep 2009, 23:53

_sole_ je napisao/la:zadovoljan sam sa rezultatom(kako i nebi :) ),ali igra u prvom poluvremenu bila je katastrofalna isto kao i protiv mainza
stvarno slabo ulaze u utakimce u gostima,ne znam koji je razlog ali stvarno moraju ozbiljnije pocinjat utakimce

drugo poluvrijeme dosta su bolje igrali, ulaskom riberya a narocito izlaskom gomeza stvari su se poboljsale na terenu,ne prodje utakmica a da se ja ne zapitam zasto su doveli gomeza,prvo imali su dva extra napadaca(klosea i tonia) a doveli su jos bili i olica i bio je tu jos i mali muller tako da mi to ne ide u glavu,jos su ga platili 30-35 miliona sto je stvarno preskupo,a najzalosnije je sto nam je upravo gomez najbolji strijelac(makar je dao golova :D )

butt imao dva smijesna istrcavanja u prvom poluvremenu(jednom promasio a jednom slucajno pokupio loptu)

lijepo je bilo vidjeti kad je ribery otrcao do gaala kad je dao go,kaze van gaal da mu je drago kad igraci sa njim proslavljaju golove i jos kaze da je jedva ostao stojati na nogama kad je ribery skocio na njega :lol:

Fkt je Ribery skocio na njega ko budala :D to malo sucking up i te stvari.. a prije nego sto ce izvesti faul imo sam onaj, vama svima poznati osjecaj, da ce go definitivno pasti :D ko ono kad si siguran da ce golman odbraniti penal :D

ljudi, dje zucker? :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 13 sep 2009, 15:21

Suma sumarum: najveća pobjeda Bayerna u Dortmundu, prva nakon 2005. godine i prekinut niz od 19 neporaženih utakmica kod kuće Borussije Dortumund. Inspirativno !
Sent from my Philips Smart TV.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 sep 2009, 15:42

http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 51389.html

Evo malo da obradujem navijace Bayerna. Ribery je spreman produziti ugovor s Bayernom, citiram njega sta je rekao:

"Klub ima vec jednu ideju, imam je i ja. U fudbalu se stvari odvaijaju brzo, jedna mala sjednica (odnosno sastanak) i sve se rijesi". Ovo je odogovorio na pitanje novinara o produzenju svog ugovora.

Moje saucesce manekenima iz Madrida. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 sep 2009, 17:32

amerosm je napisao/la:http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 51389.html

Evo malo da obradujem navijace Bayerna. Ribery je spreman produziti ugovor s Bayernom, citiram njega sta je rekao:

"Klub ima vec jednu ideju, imam je i ja. U fudbalu se stvari odvaijaju brzo, jedna mala sjednica (odnosno sastanak) i sve se rijesi". Ovo je odogovorio na pitanje novinara o produzenju svog ugovora.

Produzi li ugovor imas od mene onu Milku veliku.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 sep 2009, 17:38

Evi i ja sam nasao.

Ribery razmišlja o potpisivanju novog ugovora s Bayernom

Odlično odigrana subotnja utakmica protiv Borussije Dortmund i velika pomirba s trenerom Louisom van Gaalom očito su pozitivno djelovali na Bayernova nogometaša Francka Riberyja...

Toliko pozitivno da je, nakon silnog iskazivanja nezadovoljstva što ga Bayern ne pušta u Real Madrid, u nedjelju najavio mogućnost potpisivanja novog ugovora s bavarskim klubom (sadašnji mu traje do 2011.). To se još nije dogodilo, ali prema riječima francuskog veznjaka, “moglo bi vrlo brzo”.

- Ovdje se osjećam voljenim. Dobar je osjećaj što svi u klubu imaju povjerenje u mene. I reakcija navijača na moj povratak nakon ozljede je bila dobra. Sve mi to daje puno snage - prenosi Riberyjevu izjavu njemački ****.

Ribery je u subotnjoj utakmici u gostima protiv Borussije ušao u igru u 46. minuti i bio pokretač velike Bayernove pobjede (5-1). Bio je glavni motor momčadi, a sve je okrunio i sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca nakon čega se bacio u zagrljaj treneru Van Gaalu.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 13 sep 2009, 18:50

To bi sjajno bilo!!! Ne bi ga onda Real mogao gotovo džabe uzeti... ako bi ga poslije produženja ugovora ikako uzimao :D

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 13 sep 2009, 19:04

Vrlo je moguce da ce potpisati novi ugovor, ali samo zbog toga da Real mora platiti odstetu prilikom transfera. To mi djeluje logicno. Kad ga vec moraju pustiti, onda neka to bude uz neku lijepu zaradu. Po meni je to sve dogovoreno. Na taj nacin je Henry otisao iz Arsenala. Potpisao je novi ugovor s njima, iako je mogao otici u Barcelonu nakon finala u Parizu. Ostao je jos jednu sezonu i na kraju su svi bili zadovoljni. Posteno!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 sep 2009, 19:55

Ako potpise novi ugovor, ne moze otici ispod 50 miliona nikako.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 sep 2009, 22:58

ja mislimd ase trebamo sad malo umiriti oko tih transfera,,bitno je da sad prvu u LP dobijemo i da gledamo da sto prije budemo na vrhu bundes lige,,,VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 13 sep 2009, 23:04

Sa keksom ili sa rizom...blago se tebi amersom
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 sep 2009, 23:17

bavarac je napisao/la:

Sa keksom ili sa rizom...blago se tebi amersom
Nek bira. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 13 sep 2009, 23:22

i bavarci kakav je osjećaj pobijediti dvije zaredom zapamtite ga :lol: :lol: :lol:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 sep 2009, 23:44

Pa kad mi vec znamo sta je najbolje rijesenje u vezi Riberyja, mozete misliti sta Uli vec konta 8-)
Drzati ga k'o malo vode na dlanu i tras...produziti ugovor, onda smo sigurni ;) . Napravice oni dobar posao sa njim, hajmo ovaj put vjerovati bratwurst-konigu .
Nego Bilal izjavio da se nada startnoj postavi u prvom mecu LP-a protiv Maccabi-ja u srijedu, ali isto tako sumnja da ce imati snage za citavih 90 minuta.
Haifa startala u prvenstvu sa tri pobjede, ocekuje se paklena atmosfera domacih navijaca...i naravno castan poraz od bavarskog giganta :?

Jemsic mali, reci ciki pa-pa, laku noc :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 sep 2009, 23:49

geronimo je napisao/la:Pa kad mi vec znamo sta je najbolje rijesenje u vezi Riberyja, mozete misliti sta Uli vec konta 8-)
Drzati ga k'o malo vode na dlanu i tras...produziti ugovor, onda smo sigurni ;) . Napravice oni dobar posao sa njim, hajmo ovaj put vjerovati bratwurst-konigu .
Nego Bilal izjavio da se nada startnoj postavi u prvom mecu LP-a protiv Maccabi-ja u srijedu, ali isto tako sumnja da ce imati snage za citavih 90 minuta.
Haifa startala u prvenstvu sa tri pobjede, ocekuje se paklena atmosfera domacih navijaca...i naravno castan poraz od bavarskog giganta :?

Jemsic mali, reci ciki pa-pa, laku noc :mrgreen:
Bolje mu je da udje u drugom poluvremenu i da igra do kraja, nego da crkne do 60 minute.
23 KING JAMES je napisao/la:i bavarci kakav je osjećaj pobijediti dvije zaredom zapamtite ga :lol: :lol: :lol:
Vidjeces kakav je osjecaj kad tvoj klub pobijedi 2 zaredom.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.