Jele.zeljeznicar1 je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Izvinite, jesam baš nekulturan.
Bašum sagosum.
Zaboravih.
Hoćemol im halalit?![]()
*ja ne moderiram ovaj pdf.
I mom najboljem drugu (štrumfiću) od srijede ista faca
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jele.zeljeznicar1 je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Izvinite, jesam baš nekulturan.
Bašum sagosum.
Zaboravih.
Hoćemol im halalit?![]()
necenedaTM je napisao/la:onda, jel se zna hoce li biti otvoren dio zapada do juga?
Ti ruc'o humor?VanBasten je napisao/la:ZAr postojite više?KB-TM87 je napisao/la:mi dolazimo
Ne.Amar_TM87 je napisao/la:Ti ruc'o humor?VanBasten je napisao/la:ZAr postojite više?KB-TM87 je napisao/la:mi dolazimo
kakav si ti kreten ja se nekad ibretim, ali šta je tu je, pitarski mentalitet je to.U neku ruku mi te žao, a u drugu me već boli neka stvar i za tebe i za tvoj maleni klub.VanBasten je napisao/la:Izvinite, jesam baš nekulturan.
Bašum sagosum.
Zaboravih.
Hoćemol im halalit?![]()
Hoće.nanek je napisao/la:Da li ce ovaj van basten biti raspolozen sutra iza 19:00 ovako ? Ostaje da vidimo!
A sve ukazuje na to, da ga nece biti 3 dana na forumu!
bagrcavi je napisao/la:kakav si ti kreten ja se nekad ibretim, ali šta je tu je, pitarski mentalitet je to.U neku ruku mi te žao, a u drugu me već boli neka stvar i za tebe i za tvoj maleni klub.VanBasten je napisao/la:Izvinite, jesam baš nekulturan.
Bašum sagosum.
Zaboravih.
Hoćemol im halalit?![]()
Jest nam neko sarkasticanVanBasten je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:kakav si ti kreten ja se nekad ibretim, ali šta je tu je, pitarski mentalitet je to.U neku ruku mi te žao, a u drugu me već boli neka stvar i za tebe i za tvoj maleni klub.VanBasten je napisao/la:Izvinite, jesam baš nekulturan.
Bašum sagosum.
Zaboravih.
Hoćemol im halalit?![]()
Što si neurozan ba. Reću komšiji da tebe ne dira, pošto si fin.
Šta'š, omladina.storm_raider je napisao/la:@bagrcavi, stari, zasto shvatas ovo licno? Pa i jest fazon da se malo pod*ebajemo. Jucer oni nas, danas, sutra, prekosutra i u sljedecih 20 godina mi njih, i tako dalje. Hajde ljudi smo, nismo pitari.
Sarkazam? Ti ne bi prepozno sarkazam ni da si ga umjesto mlijeka sa sise dojio.Jest nam neko sarkastican
Hajde uredu je sve cemo da vidimo sutra oko 19 hVanBasten je napisao/la:Sarkazam? Ti ne bi prepozno sarkazam ni da si ga umjesto mlijeka sa sise dojio.Jest nam neko sarkastican
Ja ozbiljan ba.
Ova je tema vazda i zjapila. Pa 90% postova na ovoj temi su strumfovi ispisali.nanek je napisao/la:Sutra bjezanija sa foruma!
Zjapit ce ova tema jadna i sama, kao i njihov maleni udbaski klub!