VanBasten je napisao/la:Ti ne bi prepozno sarkazam ni da si ga umjesto mlijeka sa sise dojio.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Sutra će @Van Basten u stilu rasnog strijelca u 93 ' plasirati u rašlje čestitku na temi Željezničar na zasluženoj pobjedi. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Svakako. Ako do toga dođe.Saurman je napisao/la:Sutra će @Van Basten u stilu rasnog strijelca u 93 ' plasirati u rašlje čestitku na temi Željezničar na zasluženoj pobjedi.
Odlika gospode.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
on je jedan od realnih pitara sa ovog forumabagrcavi je napisao/la:
nemojte van bastena dobar je on momak
@BluSky znam moj komso ja imam u mahali havera manijaka i pijem kafu sa njima, sve.., ali valjda vakat takav sad dosao moj komso..., ali dzaba ja volim vas pored FKS normalno i ja bi se sad prvi zaletio kad bi vidio npr:Ultrasa da ganja neko dijete Tm a njih vise bi sigurno..., ali slazemo se ja i ti ali sta je sa 1000000 dusa?

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Joj @bagrcavi oca mi milog ja mislim da bi sebi mor'o oduzet jedno 150 IQ-a da bi vidio, gdje ti kazes da sam se ja pokaz'o.
Nemoj mi se vise obracati sviju ti zaglupljujes me.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Alfa_Muzijak je napisao/la:Joj @bagrcavi oca mi milog ja mislim da bi sebi mor'o oduzet jedno 150 IQ-a da bi vidio, gdje ti kazes da sam se ja pokaz'o.
dobar si ti momak.
van basten-e šta misliš kakva bi sutra mogla posjeta biti, danas uzimam kartu i kažu mi da se zapad solidno prodaje.
DRUG NEBI TI PUNCA
- plava laguna
- Kontakt:
Nemoj vrijeđati Harija Varesanovica,covjek nikada nije navijao za Sarajevo,njegovo srce je uvjek bilo uz Zelju.Nemoj iznositi neistinu.lisander je napisao/la:Sve eminentni muzicari navijaju za njih od Gljive i Isovica do Merlina i Harija Mata Haria
HADIS ZUBANOVIC
ne znam iskreno šta da ti kažem. JA bi s 15k bio zadovoljan. Sve više od toga bi bilo iznenađenje. Realno.bagrcavi je napisao/la:dobar si ti momak.Alfa_Muzijak je napisao/la:Joj @bagrcavi oca mi milog ja mislim da bi sebi mor'o oduzet jedno 150 IQ-a da bi vidio, gdje ti kazes da sam se ja pokaz'o.
van basten-e šta misliš kakva bi sutra mogla posjeta biti, danas uzimam kartu i kažu mi da se zapad solidno prodaje.
@van basten
Uzimajući u obzir ove trzavice oko navijača, ako bude 15k ja sam prezadovoljan.
Ova vaša uprava baš dobro radi, za 65. rođendan obećala vam je dovesti evropskog velikana, i uspjela je u tome.Sutra vam gostuje Željo

Ova vaša uprava baš dobro radi, za 65. rođendan obećala vam je dovesti evropskog velikana, i uspjela je u tome.Sutra vam gostuje Željo
DRUG NEBI TI PUNCA
Biće, biće...aBdbagrcavi je napisao/la:@van basten
Ova vaša uprava baš dobro radi, za 65. rođendan obećala vam je dovesti evropskog velikana, i uspjela je u tome.Sutra vam gostuje Željo![]()
*neće biti Hajduk
Može šta hoće, al ne može dokle hoće, ničija nije do zore sjala.High je napisao/la:@ Elegant
Ne mogu njemu ništa, vjeruj mi. Svako će ti ovo potvrditi, momak radi šta hoće...
Naći će se luđi i od njega, što prije to bolje, ovako samo ispašta najtrofejniji klub u državi koji dugo nije igrao bolje.
Da ne bude off topic, sretno sutra na derbiju, najveća opasnost prijeti od Husejnovića i Sesara, eventualno Suljića ako ne bude jak vjetar. Šalu na stranu, mislim da smo sutra favoriti, ali derbi je to, jedan potez može odlučiti utakmicu, baš kao što je to bilo i na Grbavici jesenas.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- SarajlijaTM
najjaca danasbagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
razmišljam isto kao i član predsjedništva naše zemlje.![]()
Tamam.exbabilon je napisao/la:Može šta hoće, al ne može dokle hoće, ničija nije do zore sjala.High je napisao/la:@ Elegant
Ne mogu njemu ništa, vjeruj mi. Svako će ti ovo potvrditi, momak radi šta hoće...
Naći će se luđi i od njega, što prije to bolje, ovako samo ispašta najtrofejniji klub u državi koji dugo nije igrao bolje.
Da ne bude off topic, sretno sutra na derbiju, najveća opasnost prijeti od Husejnovića i Sesara, eventualno Suljića ako ne bude jak vjetar. Šalu na stranu, mislim da smo sutra favoriti, ali derbi je to, jedan potez može odlučiti utakmicu, baš kao što je to bilo i na Grbavici jesenas.
Davno je jedan tvrdio da ej "nepobediv". Pa ga smotaše ko perec. No baš kako reče, da ne idemo u off.
Mah, nikad se ne zna. Jebote, vi u raspadu, trener vam prije koji dan dobije otkaz i gleda s tribina tekmu. Dakle, raspad sistema. I onda Kajtaz pod 90. I kraj.
Hoću da vidim dresove naopljene znojem, krvlju ako treba. Borbu az svaku loptu. Mangupluk u igri. Toga sam se poželio najviše. Naravno, i pobjedu. Ali ako ovo gore ispune, pa i ne pobjede neću biti kivan. Jbg to je fudbal.
Ako Čomor bude u startnih 11, ja izlazim sa tribine.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Nisam ciljao na okršaj u vezi tribine, već inače šta radi. Mislio sam na odnos njega i policije, prijava, puštanja iz ćuze...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Čomor fkt ima grešaka tokom utakmice, ali je zato spreman kao malo ko u našoj ligi (tu se ne računaju Željini igračiHigh je napisao/la:Ako Čomor bude u startnih 11, ja izlazim sa tribine.
DRUG NEBI TI PUNCA
http://imageshack.us/photo/my-images/696/catseei.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false; To je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.