A smiješne su fakat ti ćeš meni, ti ćeš meni

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Heller je napisao/la:Šta fali ´sovanju bogova, djeda mrazova, hobita i toga![]()
![]()
![]()
![]()
harry_90 je napisao/la:Ova plavka ratoborna moj tip cure![]()
![]()
Kod mene isto jednom se 2 potukle, jos dosa profesor vjeronauka i navija hahahah a tuge, skupila se citava skola u holu i napravila krug a ove 2 se tukulegenda reala je napisao/la:
Joj jednom se u mene u razredu vako dvije pošoraše
gdje ćeš sa ovom plavom Harry, pogledaš neku drugu i ovo ti se desiharry_90 je napisao/la:Ova plavka ratoborna moj tip cure![]()
![]()
Nema vise danas hebem ti mamu,misa,patka.. danas odmah Allaha,Isusa itd.. pacenicii
Isto one se pobile, mi sjedimo i plačemo, nikom da naumpadne da snimiTritolone je napisao/la:Kod mene isto jednom se 2 potukle, jos dosa profesor vjeronauka i navija hahahah a tuge, skupila se citava skola u holu i napravila krug a ove 2 se tukulegenda reala je napisao/la:
Joj jednom se u mene u razredu vako dvije pošoraše
neka ba nek uziva dijete maloobagrcavi je napisao/la:e moj harry na šta si spao kad te Legenda zaje.bava za Slobodu![]()
![]()
![]()
E sad neko kriv.Emir ZENICA je napisao/la:Ja ove poducavam karate vjestinamaPa eto da vidim ko ce na Rusiju
![]()
![]()
To su moja ledja
![]()
Inace zalosno je sto mediji jedva cekaju da se u Zenici nesto desi da bi oni objavili i osramotili grad Zenicu.Ovakvih dogadjaja ima bruka i u Sarajevu i u Mostaru i u Tuzli i ostalim gradovima.Al eto,njima na dusu![]()
Inace uzivam u ovakvim tucama
Pa reko sam ja, i u nas su se u razredu vako pobile, samo što nije bilo ovako sočnih psovki.Emir ZENICA je napisao/la:Pa bolan i ostali snimaju samo niko ne stavlja.
Ma novinari se trebaju baviti drugim stvarima a ne ovim.
Isto kao i zenicablog,to za mene nije medij.![]()
![]()
Imas tu i primjera oko sporta,navijaca i ostalog.
Samo lagano ,pici dalje![]()
@ Harry
Nemoj dozvolit da ti vrijedja Slobodu,ja bi mu odma Gorazde zapalio.Ustvari kad bolje skontam,njegov tim je u federaciji,on nema sta pricat![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.