RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kajl
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kajl » 11 maj 2012, 19:32

Armageddon2012 je napisao/la:uglavnom,nece biti setnja,vidim po timu koji je otputovao u mostar i po izjavama...ako vam treba pobjeda i ako hocete da pobjedite,moracete sutra stvarno biti dobri,kao ono protiv zrinjskog i olimpica 8-)

pošteno!

dobro došli sutra,
nek' bude dobra utakmica, sa malo kartona i puno golova i neka bolji (velež) pobjedi ;)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 11 maj 2012, 19:37

ima li jos onih prenosa za 8 evra?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 11 maj 2012, 19:58

Naravno.
Support Velez, It's logical! ★

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 11 maj 2012, 20:08

Armageddon2012 je napisao/la:ima li jos onih prenosa za 8 evra?
Dašta, utališ se s ekipom, zavališ se i gledaš :D :D :D
Jednom sam imao priliku gledati , kad nisam bio u MO i mogu ti reci da je super, i kvalitet slike i tona...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 11 maj 2012, 20:15

radili smo to vec nekoliko puta,ali problem je sto ne primaju moneybookers koji vecina nas ima,nego pay pal....da,prenos je stvarno odlican,a kad nas ima vise i finansijski se ne osjeti.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 maj 2012, 20:21

kerzen je napisao/la:Đanu treba vratiti. Jer je dobar igrač i dobar momak.
Sto? Da mu tata moze samare pucat po svlacionici ako mu mali ne bude igro? :lol: :lol:

Neka fala. Netreba.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 maj 2012, 20:23

kimbo je napisao/la:Nista ja vise ne vjerujem sto dolazi na oficijalnoj , sve je to spin a la FOX NEWS .... Dodje neka mala firma napravi dzaba zid 2 x 2 i objavi se info na oficijalnoj da je potpisan ugovor do 2012-e .. To ti je to ....
E pa sad ti meni reci da nisi isto Kerzen ...

Bola pogledaj svoj post... Procitas odlicnu vijest - i nadjes nacina da popljujes sve ...

Svaka ti cast. Eto vidimo ko je Fox news.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 maj 2012, 20:29

Borg je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Nista ja vise ne vjerujem sto dolazi na oficijalnoj , sve je to spin a la FOX NEWS .... Dodje neka mala firma napravi dzaba zid 2 x 2 i objavi se info na oficijalnoj da je potpisan ugovor do 2012-e .. To ti je to ....
Sve uredu ali mislim da se trbaju objaviti cifre tih ugovora.
Mislim neki od tih ugovora su smješni radi se o 2-3000 KM, akad znamo da za ikakvo funkcionisanje kluba treba godišnje treba preko 300 000, onda shvatiš da treba 100-tinjak takvih ugovora da se pokriju plate isl.
A i daje se materijal za priče ovim što misle da se tu nekakvi milioni vrte..
A-ha- milioni feninga...
Ma pusti ih bola da izmisljaju - takvima se samo treba smijati - to su najveci dusmani koje je ovaj klub ikad imao... sta te briga sta pricaju.

Sto? Jeli se to Velez treba da stidi ako je finansijskom plusu? Jel to treba da se opravdava sto mu je napokon krenulo na bolje? Jeli to treba da objasnjava nekim mamlazima po Mostaru kojima se citav zivot svodi na kafu u Fejicevoj zasto i kako je Velez dobio novog sponzora i kakav je dogovor postignut?

Najveci dusmani ovog kluba ... daleko.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 maj 2012, 20:37

Vi nikako niste normalni ...

gdje to na internetu mozes naci iznos ugovora izmedju sponzora i kluba??? :roll:

:lol:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 11 maj 2012, 20:48

Evo prvo sta mi je google dao, sve, od - do :P

http://www.ft.com/cms/s/0/49e5bcb0-049b ... z1uaWo34kW" onclick="window.open(this.href);return false;
Support Velez, It's logical! ★

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 maj 2012, 20:51

Iskren je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:Uporan je, nema šta. :lol:
Ko se zadnji smije najsladje se smije ... A reci cu ti jedno : Dovedete igraca u javnosti se pise POJACANJE za Velez a ovo se radi ..Pa isti taj i Pehlic i Handzic imaju bolji karton u savezu nego ijedan igrac Veleza Halo momci su bili u A repki,kapiteni U 15 , U17, U21 i OVO SE RADI, A Kao POJACANJA tako ste pisali kad su dosli u Velez i vi i novine ! I sta sad otisao Mirza pa treba momke unistiti..SMIJESNO !!!

Idi jbi Boga vise
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 11 maj 2012, 20:54

Mont0 je napisao/la:Evo prvo sta mi je google dao, sve, od - do :P

http://www.ft.com/cms/s/0/49e5bcb0-049b ... z1uaWo34kW" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala.
Ne bolje je reći da si potpisao ugovor, a ustvari ugovor je recimo 2000 KM godišnje...
Mislim smješna cifra je u pitanju.
I šta je problem da se to objavi, da su stvari transparentnije, manje bi kretenskih priča bilo...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

dino_velez
Kontakt:

Post Postao/la dino_velez » 11 maj 2012, 20:58

Iskren je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:Uporan je, nema šta. :lol:
Ko se zadnji smije najsladje se smije ... A reci cu ti jedno : Dovedete igraca u javnosti se pise POJACANJE za Velez a ovo se radi ..Pa isti taj i Pehlic i Handzic imaju bolji karton u savezu nego ijedan igrac Veleza Halo momci su bili u A repki,kapiteni U 15 , U17, U21 i OVO SE RADI, A Kao POJACANJA tako ste pisali kad su dosli u Velez i vi i novine ! I sta sad otisao Mirza pa treba momke unistiti..SMIJESNO !!!
Pehlic je dobio svoju sansu dok je bio MV trener i dokazo je da pojma nema. A Handzic dobije sanse sa klupe, ali u ovom momentu su ipak Brkovic i Okic kvalitetni od njega...

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 11 maj 2012, 21:26

Nemojte mi "Iskrenog" ljutiti,covjek je u pravu.Pehla i Handjic su pravi igraci(cak imaju i internacionalnu karijeru)i umjesto zimus da idu opet negdje vani, oni se ipak odlucili da Velezu pomognu u proljecnom dijelu,a sada im tako iz uprave vracaju,nije to fer nikako.Kad izadju na teren odmah se po njihovoj pojavi vidi da su to igracine i pravi profesionalci.Doveli ih a nedaju im sanse da ljudi pokazu svoj raskosni talenat,cak ih ne ubacuju ni u 18-toricu koji konkurisu za prvi tim.Sad kad ostali potencionalni igraci (iz drugih klubova) vide kako se iz kluba ponasaju prema ovom dvojcu univerzalaca,nikakav iole slican igrac nece ni pomisliti da dodje u redove Rodjenih :P Ne sekiram se ja ni za Pehlu ni za Handzica,nace oni brzo novi klub,nece dugo takvi igraci biti bez kluba,ha ja.

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 maj 2012, 21:41

Iskreni,hoćeš da ti nešto iskreno kažem?
Volio bih da Handžić pređe u zrinjski pa da njih malo masiraš.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

astra
Kontakt:

Post Postao/la astra » 11 maj 2012, 21:45

hpolovina je napisao/la:de ba astra ne rise vise svega ti... sjasi malo s Durakovica.. kako ti znas odskace li ili ne u Kaknju? To ti isao muhajam da ga gledas? raspitaj se malo... Momka na sva usta hvale sto sam ja dosad cuo. Samo ti i jos ovaj "Ameriaknos" blebecete nesto...
ja se nebi vrijeđao,dovoljno je ovde glupana kao ti što misle da je duraković maradona,fino proćitaš izvještaje novinara sa utakmica rudara i vidiš da ni jednu utakmicu nije dobio ocjenu više od 6 ili 6,5,pa ako te interesuje fino zovneš neke ljude što idu na svaku utakmicu rudara pa se raspitaš,glavni igrači rudara su ipak,duro,čulov i kapiten gafurović,da se razumjemo nemam ja protiv momka ništa,ali ako si igrač dokaži se u drugoj ligi,zabi 10 golova,pa ti velež i neče trebat(na ovaj naćin je višča iz budučnosti došao u želju,i završio u turskoj),nema ništa od priče ja sam najbolji ali me nevole,i još jednom polovina možemo razgovart argumentima bez tvojih glupih upadica.pozdrav.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 maj 2012, 21:45

tepsija je napisao/la:Iskreni,hoćeš da ti nešto iskreno kažem?
Nisu ni omi ludi da se toliko usreće... :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 11 maj 2012, 21:59

tepsija je napisao/la:Iskreni,hoćeš da ti nešto iskreno kažem?
Jel mislis da je tamo politika kao u vas ?! Licno mislim da se grdno varas ! A nikad ne reci nikad !

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 11 maj 2012, 22:07

Ja koliko znam Zeljo je sampion drzave i na najvecem je mogucem nivou u ovoj drzavi pa vidjecemo...Samo opusteno buraz !A tu ligu federacije ostavi sebi pa se igraj,skautiraj sta vec ..

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 maj 2012, 22:22

Iskren je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
Iskren je napisao/la:Ja koliko znam Zeljo je sampion drzave i na najvecem je mogucem nivou u ovoj drzavi pa vidjecemo...Samo opusteno buraz !A tu ligu federacije ostavi sebi pa se igraj,skautiraj sta vec ..
:lol: :lol: :lol:

Ti si lud ako misliš da će Osim ove kvazi igrače dovesti da mu igraju, možda jedino ako oni budu plaćali da igraju...

:roll:
Znas sta buraz Ja najgori ispadam ovdje,SAMO ZATO sto ganjam neku PRAVDU i ISTINU a to danas nigdje neprolazi i nepali.Sto si bolji samo si gori znas to i ti sam al hajd..Meni se ne isplati raspravljati i gubiti zivce ..Ima ljeto prelazni rokovi su tu i nije nase da brinemo za sudbinu nekih igraca... A u Zelji se neplaca da igras dobro Zapamti, u Zelji igraju najbolji i to dobro zapamti !!!Toliko od mene pozz !
Pa zato tvoji štićenici nemaju ni teoretske šanse da zaigraju i istom klubu. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.