FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne mogu vjerovati da neko hvali Stanica,pa momak je stvarno zaluto,ne znam kako samo igra kod Amara,bas cu ga pitat.Ovim prije je placo,a ne znam kome sad pare daje...
Iz ove tekme samo boba bitna,ostalo zaboravi...yebiga kako su Travnicani igrali i tukli nije moglo bolje.Mi pokazali karakter,i odigrali hrabro i borbeno.Moram pohvaliti odbranu koja je u 6 tekmi 4 gola primila,svaka cast.
Iz ove tekme samo boba bitna,ostalo zaboravi...yebiga kako su Travnicani igrali i tukli nije moglo bolje.Mi pokazali karakter,i odigrali hrabro i borbeno.Moram pohvaliti odbranu koja je u 6 tekmi 4 gola primila,svaka cast.
bh_navijac je napisao/la:ne moras Tuborg citati odes na tekmu i vidis sve ha yaal na livadi dva domaca navijaca i dizu tri prsta i skidaju gace oj bijednika kak mi ih je zao
neznaju sta to znaci sam probavaju
zapjevana im je cobane vrati se ovcce tvoje ne mogu bez tebe

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
to im je podgrupa iz gluhe bukovicebh_navijac je napisao/la:ne moras Tuborg citati odes na tekmu i vidis sve ha yaal na livadi dva domaca navijaca i dizu tri prsta i skidaju gace oj bijednika kak mi ih je zao
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ja sam prije par dana rekao da je bod u travniku kao neboder .. 
Prevelika su ocekivanja a mislim da je jos rano za to. Bitno je samo da ne gubimo na strani pa nekad kad se svi uigraju i AKO potpise jos neko u veznom redu onda ocekivati i tri bobe negdje vani. Samo ne smijemo na Grbavici bodove gubiti. Ko je bio danas u Travniku mogao je vidjeti da je ovaj bod extra.

Prevelika su ocekivanja a mislim da je jos rano za to. Bitno je samo da ne gubimo na strani pa nekad kad se svi uigraju i AKO potpise jos neko u veznom redu onda ocekivati i tri bobe negdje vani. Samo ne smijemo na Grbavici bodove gubiti. Ko je bio danas u Travniku mogao je vidjeti da je ovaj bod extra.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Lazes da je "one" prije placao...znam iz prve rukeMonci je napisao/la:Ne mogu vjerovati da neko hvali Stanica,pa momak je stvarno zaluto,ne znam kako samo igra kod Amara,bas cu ga pitat.Ovim prije je placo,a ne znam kome sad pare daje...

Ovi sto su na tekmi bili kazu da je ako nista solidno odigrao i da mu je ponestalo snage pred kraj...
Ne mogu na rende kora...
yebeno je culumu igrat, znaju da je miljenik, visok/malo nezgrapan i dobro barata sa loptom a u nekim trenutcima naivno djeluje pa ga nasi papci pocnu da terorisu...a ako je istina da je povrijedio njihovog kod drugog zutog, neka je

ps stole jesil bio na treningu prekjucer? Bio je neki "dugonja" na probi, znas li nesto vise?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
je li igro visca ili mihajljovic ili selimovic
ako su kavi su
ako su kavi su
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

evo moj jedan rad u photoshopu,jest da je amaterski ali mogao bi proc'..

desni klik view photo
hej stole je li tebi nick na sa-x plavi_11 ili tako neštaStole iz Bora je napisao/la:Ja sam prije par dana rekao da je bod u travniku kao neboder ..
- Ribery FCB
- Kontakt:
Haahahahahaha, cuj podgrupa, hahahahaha!TRIP je napisao/la:to im je podgrupa iz gluhe bukovicebh_navijac je napisao/la:ne moras Tuborg citati odes na tekmu i vidis sve ha yaal na livadi dva domaca navijaca i dizu tri prsta i skidaju gace oj bijednika kak mi ih je zao

Hajde Željo zabij go, samo tebi pjevamo, Željo ti si šampion, pjeva cijeli stadion!
Selimović je ušao sa klupe...ja sam ga gledao na treningu i sigurno kvalitetan igrac koji ima iskustva...došao je nepripremljen i sa manjkom kondicije,ali covjek zna IGRATI fudbal to se odmah vidi,nije sa loptom na VI,jak u duelu i ne bježi od njega...ali treba mu neko vrijeme da uđe u optimalnu formu.
Ovo za Stanića...pa danas je bio solidan,sasvim OK...mislim nije ništa posebno odskakao od ostatka ekipe ali sigurno nije ni nešto zakazao,neki prosjecan nastup...ne znam,moje mišljenje je da ga Osim ne gura (ustvari siguran sam da nikoga ne gura od igraca vec igraju oni koji zasluže ili koji su najboljoj formi trenutno,ali to je moje mišljenje).
Stanić ima i brzinu i solidnu tehniku ali ga nešto koci,vjerovatno neka psihološka barijera,možda manjak samopouzdanja,nikako da se oslobodi u igri...isto kao da igra u grču...možemo ga osporavati koliko hocemo ali njemu Osim vjeruje i daje mu šansu (nekad uđe sa klupe,nekad i u prvih 11).
Ovo za Stanića...pa danas je bio solidan,sasvim OK...mislim nije ništa posebno odskakao od ostatka ekipe ali sigurno nije ni nešto zakazao,neki prosjecan nastup...ne znam,moje mišljenje je da ga Osim ne gura (ustvari siguran sam da nikoga ne gura od igraca vec igraju oni koji zasluže ili koji su najboljoj formi trenutno,ali to je moje mišljenje).
Stanić ima i brzinu i solidnu tehniku ali ga nešto koci,vjerovatno neka psihološka barijera,možda manjak samopouzdanja,nikako da se oslobodi u igri...isto kao da igra u grču...možemo ga osporavati koliko hocemo ali njemu Osim vjeruje i daje mu šansu (nekad uđe sa klupe,nekad i u prvih 11).
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Ribery FCB
- Kontakt:
Dobro je mangupe, pitam jeste li znali, nemoras odma prosipati svoje frustacije!nime_tm87 je napisao/la:Dobro jutro idi umij se ..Ribery FCB je napisao/la:Raja jeste li znali da smo 110 najbolja ekipa 20 stoljeca sa ocjenom od 21,00, Real Madrid je prvi, Velež je 176, Slavija 192, Inace najbolje plasirani tim sa Balkana je Crvena Zvezda koja je na 27 mjestu, zajedno sa Fejnordom!
Izvor :www.iffhs.de
Hajde Željo zabij go, samo tebi pjevamo, Željo ti si šampion, pjeva cijeli stadion!
Ovo danas prvi put kazem na forumu ali stvarno danas je Seha bio igrac utakmice,skinuo je dva sigurna gola,ali da ne bude sve sjajno ponovo sere sa svojim istracavanjima,Sve u svemu veoma losa utakmica kvalitetom.Mesanovic konstantno sam u napadu niko da mu doda loptu.Bekric igra na na folu Stilica da doda loptu mesanovicu ali je evidentno da mu to ne uspjeva za nogom.
Manijaci prejaki citavu utakmicu konstantno navijanje,Za ove sto kazu da su raja iz Travnika bila u kopu,to nije tacno kad se utakmica zavrsila i kad se posjedalo u aute bilo je sigurno 50 auta koji su krenuli u pravcu Sarajeva.
Sve u svemu bod ko kuca,a bar se meni tako ucinilo da je Osim to citavo vrijeme i radio isao samo na bod.
Manijaci prejaki citavu utakmicu konstantno navijanje,Za ove sto kazu da su raja iz Travnika bila u kopu,to nije tacno kad se utakmica zavrsila i kad se posjedalo u aute bilo je sigurno 50 auta koji su krenuli u pravcu Sarajeva.
Sve u svemu bod ko kuca,a bar se meni tako ucinilo da je Osim to citavo vrijeme i radio isao samo na bod.
PONOSNO I HRABRO
jesmo znali,to je bilo u novinama,na forumu,samo što nije bilo na tv-u..Ali ipak hvala sto si nas podsjetioRibery FCB je napisao/la:Dobro je mangupe, pitam jeste li znali, nemoras odma prosipati svoje frustacije!nime_tm87 je napisao/la:Dobro jutro idi umij se ..Ribery FCB je napisao/la:Raja jeste li znali da smo 110 najbolja ekipa 20 stoljeca sa ocjenom od 21,00, Real Madrid je prvi, Velež je 176, Slavija 192, Inace najbolje plasirani tim sa Balkana je Crvena Zvezda koja je na 27 mjestu, zajedno sa Fejnordom!
Izvor :www.iffhs.de

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Prvi i drugi nisu a treci je usao pred kraj utakmice i nije mogao nista pokazati .. Mihajlovic je koliko ja znam napustio Zelju!tax je napisao/la:je li igro visca ili mihajljovic ili selimovic
ako su kavi su
AMAR OSIM
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nisam bio na treningu otkad je Ramazan poceo .. J.biga, obicno sam u to vrijeme kuci i posljednje otkucaje provodim spavajuci ..Seyo_TM je napisao/la:ps stole jesil bio na treningu prekjucer? Bio je neki "dugonja" na probi, znas li nesto vise?

AMAR OSIM
hahah cuj posljednje otkucaje...tragikomikaStole iz Bora je napisao/la:Nisam bio na treningu otkad je Ramazan poceo .. J.biga, obicno sam u to vrijeme kuci i posljednje otkucaje provodim spavajuci ..Seyo_TM je napisao/la:ps stole jesil bio na treningu prekjucer? Bio je neki "dugonja" na probi, znas li nesto vise?

ps mihajlovic je mislim otisao prosle hefte...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Kako te nije stid tako nesto reci, pa ti nisi ni vidio travnika jer da si bio vidio bi da se Zeljo branio skoro svih 90 min. Jedan jedini sut po zemlji Mesanovica koji Nurkovic hvata bez problema .rus-tm87 je napisao/la:evo sad s tekme, ma tamo ni MANCHETER UNITED nebi mogo dobitioni i sudije dzubrad seljacka...
A za sudjenje dabogda vama ovakvo "domacinsko" sudjenje bilo svaki put na Grbavici.
Jedino vrjedno hvale na danasnjoj utakmici bili su Manijaci i vas golman Sehic
Sto da me bude stid ,sto govorim istinu .Pa nebi komentariso da nisam bio pasha moj, ne bjezim od toga da smo mi bili losi ali ono sudzenje(sjeckanje igre itd.) i ponasanje vecine vasih nazovimo igraca je fujj...travnik je napisao/la:Kako te nije stid tako nesto reci, pa ti nisi ni vidio travnika jer da si bio vidio bi da se Zeljo branio skoro svih 90 min. Jedan jedini sut po zemlji Mesanovica koji Nurkovic hvata bez problema .rus-tm87 je napisao/la:evo sad s tekme, ma tamo ni MANCHETER UNITED nebi mogo dobitioni i sudije dzubrad seljacka...
A za sudjenje dabogda vama ovakvo "domacinsko" sudjenje bilo svaki put na Grbavici.
Jedino vrjedno hvale na danasnjoj utakmici bili su Manijaci i vas golman Sehic
Bod na strani,tri kuci i sampioni...hahaha,pa dobro imas pravo biti ne zadovoljan valja ponovo u drugu ligu a tamo je sudjenje,europsko,ali u boksu
ooooooooj varupa onaj seljacina iz onog sumarka je trebao jos u prvom dobiti crveni...tvoj je problem sto ste navikli da vam sviraju razno razne penale kuci i tako dobijate utakmice, ovaj put sudija nije svirao i to je jedino sto je dobro i uradio jer je bilo par pokusaja isceniranja nekog penala...a ostalo sudija katastrofa 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.