Ma znam ja gdje se piša, ja pišam iskljucivo u wc-u il trpim **** krkanluk 1000 ljudi i ja da mašem el ninhomProbisvjet je napisao/la:Fkr.87 je napisao/la:Heller je napisao/la:Ko bude išo u Gabelu nek provjeri pišal´ se kod njih po tribini![]()
![]()
![]()
Prvo ni kod nas se ne pisa po tribini nego na zid iza tribine.
Zato Gabeljani, moze jedno pitanje? Imate li zid iza tribine, jer smo mi navikli da pisamo na zid.
![]()
![]()
![]()
Kada se silazi sa tribina na Tusnju samo sto vise lijevo, a malo desno. Lijevo bi se moglo ograjsat, a desno dobiti u vugla!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Svakom bi trebalo jeb bit crnjak pisat tam, al jbt kome nije nek izvoli 
ja neznam mozda vi ocekujete neki prvoklasni stadion,ali gabela je jdeno malo selo poslije capljine sa 2500 stanovnika,stadion je zavucen malo,dvije male ulice dovode do njega u kojima se nemogu dva auta mimoic,tribina je na novo uradjena stavljene su stolice ,ali je sa izvana ugrubo uradjena tj nema sanitarnog cvora,preko pua stadiona je loza izradjena od lima a iza nje plastenici sa paradajzom i krompirom,gabeljni su susretljivi ljudi,osim ako ne pravite nered,onda su zajebani
(pitajte hz i ra
oni dobro znaju)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Heller je napisao/la:Ko bude išo u Gabelu nek provjeri pišal´ se kod njih po tribini
Druže to sada zajebancija, al sramota je, hoćemo Europu ovo ono a ponašamo se kao da još živimo u sojenicama !!!
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Hahahahaha.... , jer dolaze "Pišonje-Tuzla"....Heller je napisao/la:Ko bude išo u Gabelu nek provjeri pišal´ se kod njih po tribini
Nemojte se ljutiti braćo al odavno se nisam ismijao kao na temi Slobode zadnja dva dana, samo se o pišanju priča
Sretno u Gabeli!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
dino_tuzla
- Kontakt:
ide li samo pišonja ili ide i žuga na tekmu?
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne bi ti bilo smijesno da vidis kad 100-200 izvadi salgije. Zato smo naograjsali!mujoisuljo je napisao/la:Hahahahaha.... , jer dolaze "Pišonje-Tuzla"....Heller je napisao/la:Ko bude išo u Gabelu nek provjeri pišal´ se kod njih po tribini
Nemojte se ljutiti braćo al odavno se nisam ismijao kao na temi Slobode zadnja dva dana, samo se o pišanju priča![]()
Sretno u Gabeli!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Valja opet uza zidRosas7 je napisao/la:ja neznam mozda vi ocekujete neki prvoklasni stadion,ali gabela je jdeno malo selo poslije capljine sa 2500 stanovnika,stadion je zavucen malo,dvije male ulice dovode do njega u kojima se nemogu dva auta mimoic,tribina je na novo uradjena stavljene su stolice ,ali je sa izvana ugrubo uradjena tj nema sanitarnog cvora,preko pua stadiona je loza izradjena od lima a iza nje plastenici sa paradajzom i krompirom,gabeljni su susretljivi ljudi,osim ako ne pravite nered,onda su zajebani(pitajte hz i ra
oni dobro znaju)
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Hahahaha.....Probisvjet je napisao/la:Ne bi ti bilo smijesno da vidis kad 100-200 izvadi salgije. Zato smo naograjsali!mujoisuljo je napisao/la:Hahahahaha.... , jer dolaze "Pišonje-Tuzla"....Heller je napisao/la:Ko bude išo u Gabelu nek provjeri pišal´ se kod njih po tribini
Nemojte se ljutiti braćo al odavno se nisam ismijao kao na temi Slobode zadnja dva dana, samo se o pišanju priča![]()
Sretno u Gabeli!![]()
Još jednom sretno vam danas!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- stomaklija
- Kontakt:
Jučer sam sjedio na kafi sa golmanom koji je branio ako se sjećate kup utakmica sa Zrinjskim, pa su bili penali u Mostaru. Prvi golman bio Jović. Sad lik brani u Brčkom(Dizdaruša
)čovjek veli da je Ibra potpisao dvogodišnji ugovor sa Slobodom 3000KM, plata-mjesečno
Eh sad ako momci kupuju narezak i parizer u Omegi prije meča sa Zvijezdom, namee se pitanje kako će Ibraka plaćati?? Za te novce ja tražim kvalifikaciju za LP, ne interesuje me opstanak :ugeek: Sve u svemu sretno djetićima danas u Gabeli 
Kakva me nervoza dere to nije normalno,zna li neko jel ko otisao za Gabelu,bilo je price da bi se moglo ici..
Sad il' nikad!
Sad il' nikad!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
mislim da je to normalna plata za jednog standardnog premijerligaskog trenera, vjerovatno u ugovoru postoji klauzula da Sloboda ostane u premijer ligi i Boga pitaj sta jos...stomaklija je napisao/la:Jučer sam sjedio na kafi sa golmanom koji je branio ako se sjećate kup utakmica sa Zrinjskim, pa su bili penali u Mostaru. Prvi golman bio Jović. Sad lik brani u Brčkom(Dizdaruša)čovjek veli da je Ibra potpisao dvogodišnji ugovor sa Slobodom 3000KM, plata-mjesečno
Eh sad ako momci kupuju narezak i parizer u Omegi prije meča sa Zvijezdom, namee se pitanje kako će Ibraka plaćati?? Za te novce ja tražim kvalifikaciju za LP, ne interesuje me opstanak :ugeek: Sve u svemu sretno djetićima danas u Gabeli
ako Sloboda ostane u ligi, i dogodine uzdigne Slobodu gdje ona to zasluzuje, halal mu pare, ako ispadne, ispada i Ibra...jednostavno.
musa kod nas imo 2 000km,mislim da je puno 3000tu i tamo je napisao/la:mislim da je to normalna plata za jednog standardnog premijerligaskog trenera, vjerovatno u ugovoru postoji klauzula da Sloboda ostane u premijer ligi i Boga pitaj sta jos...stomaklija je napisao/la:Jučer sam sjedio na kafi sa golmanom koji je branio ako se sjećate kup utakmica sa Zrinjskim, pa su bili penali u Mostaru. Prvi golman bio Jović. Sad lik brani u Brčkom(Dizdaruša)čovjek veli da je Ibra potpisao dvogodišnji ugovor sa Slobodom 3000KM, plata-mjesečno
ako Sloboda ostane u ligi, i dogodine uzdigne Slobodu gdje ona to zasluzuje, halal mu pare, ako ispadne, ispada i Ibra...jednostavno.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bemu zeca,da je sutra utakmica,otišao bih pogledati.
U svakom slučaju sretno i neka pobijedi bolji.
U svakom slučaju sretno i neka pobijedi bolji.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
@rosas
ma pusti te cifre u ugovorima, jedno je sta pise a drugo sta je ustvari...moze u ugovoru pisati 500KM a da izadje na kraju mjeseca preko 3 000.
mozda jeste i puno 3 000 ali i puno je ocekivati da ovakva Sloboda ostane u ligi, treba im pobjeda u Gabeli ili Lukavici...
ma pusti te cifre u ugovorima, jedno je sta pise a drugo sta je ustvari...moze u ugovoru pisati 500KM a da izadje na kraju mjeseca preko 3 000.
mozda jeste i puno 3 000 ali i puno je ocekivati da ovakva Sloboda ostane u ligi, treba im pobjeda u Gabeli ili Lukavici...
- stomaklija
- Kontakt:
Druze u klauzuli stoji 2god. ovjereno u savezu. Neka mu daju otkaz oni njemu plivaju plate za 2god. Bice i ko sa Glavašom koji treba naplatiti ogroman onovac ovih danatu i tamo je napisao/la:mislim da je to normalna plata za jednog standardnog premijerligaskog trenera, vjerovatno u ugovoru postoji klauzula da Sloboda ostane u premijer ligi i Boga pitaj sta jos...stomaklija je napisao/la:Jučer sam sjedio na kafi sa golmanom koji je branio ako se sjećate kup utakmica sa Zrinjskim, pa su bili penali u Mostaru. Prvi golman bio Jović. Sad lik brani u Brčkom(Dizdaruša)čovjek veli da je Ibra potpisao dvogodišnji ugovor sa Slobodom 3000KM, plata-mjesečno
@stomaklija
pa nije niko levat, mora se na obostranu korist gledati, naravno da ako Sloboda ispadne onda nista od tog ugovora...
ja jedino znam u historiji koliko sam upucen, jedino su Mirzi Varesanovicu u FKS dali bezuvjetni ugovor da on mora primati punu platu za sve vrijeme ugovora mislim cak 5god
i to pravo veliku platu, on se kao kasnije odrekao svojih prava mada nebi me iznenadilo da ih potrazuje za koju godinu jer oni sve rade neprofesionalno ne vjerujem da igdje ima ista na papiru osim ugovora.
pa nije niko levat, mora se na obostranu korist gledati, naravno da ako Sloboda ispadne onda nista od tog ugovora...
ja jedino znam u historiji koliko sam upucen, jedino su Mirzi Varesanovicu u FKS dali bezuvjetni ugovor da on mora primati punu platu za sve vrijeme ugovora mislim cak 5god
mogli bi vi danas do bod(ova) sretno
Hvala, mogli bi i vi do bod(ova) protiv Slavije danas, haj sretnomirza_rd je napisao/la:mogli bi vi danas do bod(ova) sretno
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Bezveze naklapas sta je prezaljena, jos uvjek su nam sanse iste ko Slaviji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.