Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sutra njemacka kosarka:
Artland-Bajern 2 mislim da je kvota 2.10
Domacinama fale Holston i Peavy koji su diskvalificirani zbog tuce u prosloj utakmici.
Bitni su igraci.Holston glavni igrac zabija 20 tak poena.Peavy 10tak..Bez njih ocekujem pobijedu gostiju.
Domacinama fale Holston i Peavy koji su diskvalificirani zbog tuce u prosloj utakmici.
Bitni su igraci.Holston glavni igrac zabija 20 tak poena.Peavy 10tak..Bez njih ocekujem pobijedu gostiju.
Ovog Dolgopolova nikad mu ne znasnjegosd je napisao/la:Za danas jedan dobitni
Del Potro - Dolgopolov(20,5) Više 1,85![]()
A.Radwanska - V.Lepchenko(17,5) Više 1,85![]()
Pro Recco - Vasas(19,5) Manje 1,85![]()
CSKA M. - Panathinaikos(151,5) Manje 1,85![]()
N.Đoković - Tipsarević(20,5) Više 1,85![]()
kvota 21
Ko nema u glavi......... Taj je glup!!!!
imao sam malu gresku kad sam upisivo jedan par na ovaj Galway-Limerick 1 sam upiso umjesto dvicuharry_90 je napisao/la:
Besiktas - Trabzonspor 1X
Cordoba - Gimnastic 1
CFR Cluj - Vointa Sibiu 1
Köln (Am) - TuS Koblenz 1
Paks - Vasas 1
na 4 km
Tractor Sazi - Malavan 1
Levski S. - Beroe 1
Laval - Le Havre 2
Galway - Limerick 2
Cordoba - Gimnastic 1
na 2.50 km
Single prelazi :
Lens - Istres X/X
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Čestitke hari.harry_90 je napisao/la:imao sam malu gresku kad sam upisivo jedan par na ovaj Galway-Limerick 1 sam upiso umjesto dvicuharry_90 je napisao/la:
Besiktas - Trabzonspor 1X
Cordoba - Gimnastic 1
CFR Cluj - Vointa Sibiu 1
Köln (Am) - TuS Koblenz 1
Paks - Vasas 1
na 4 km
Tractor Sazi - Malavan 1
Levski S. - Beroe 1
Laval - Le Havre 2
Galway - Limerick 2
Cordoba - Gimnastic 1
na 2.50 km
Single prelazi :
Lens - Istres X/X
LA Clippers - Memphis...kp2...1,75
Philadelphia - San Diego(+1.5)...1...2,00
Texas - Los Angeles Angels(+1.5)...1...2,20
LA Dodgers - Colorado(+1.5)...1...2,00
Philadelphia - San Diego(+1.5)...1...2,00
Texas - Los Angeles Angels(+1.5)...1...2,20
LA Dodgers - Colorado(+1.5)...1...2,00
FORZA MARŠAL !!!
Clippers-Memphis, moje skromno mišljenje
Najbolje je preskočiti ovaj par što je meni prvom izuzetno teško s obzirom da je to jedina utakmica koja se igra večeras. Memphis je definitivno kvalitetnija ekipa, u šestoj utakmici su napokon počeli igrati preko Gasola i Randolpha što je dalo ogromnu prednost. Čim su počeli da trpaju loptu Gayu u ruke da on kreira Clippersi su došli na vrlo mali minus. Grizzliesi sigurno imaju tu prednost pod košem, ali pitanje je kako će reagovati u Los Angelesu. Ako domaći dođu do bilo kakve serije koševa za očekivati je da se uvuče panika u redove Memphisa a potom slijede izolacije na Rudy-a. A to je ogroman minus za ovu ekipu. No moguće je da odigraju pametno, moguće je da su se napokon 'pronašli' i da znaju ko su i šta su te da 48 minuta koriste svoje prednosti. Svi mediji pominju tu ključnu stvar Memphisa u ovoj utakmici da još jednom iskoriste svoj dvojac pod košem i nemoguće je da oni sami sada nisu toga svjesni. Ali uvijek je tu Lionel Hollins da zezne stvar i uvijek je tu CP3 da pokrene neku seriju koja bi okrenula momentum na stranu Clippersa. Meni se nekako čini previše da se u ovom playoffu čak 2 ekipe vrate u seriju poslije 3-1, a s druge strane ne kladi mi se na šepave Clipperse protiv kvalitetnije ekipe. Znam da nisam puno reko, i da ovo ispada kao 'mogli bi dobit i jedni i drugi'. Al nekad je bolje znat šta ne treba odigrat nego šta treba.
Najbolje je preskočiti ovaj par što je meni prvom izuzetno teško s obzirom da je to jedina utakmica koja se igra večeras. Memphis je definitivno kvalitetnija ekipa, u šestoj utakmici su napokon počeli igrati preko Gasola i Randolpha što je dalo ogromnu prednost. Čim su počeli da trpaju loptu Gayu u ruke da on kreira Clippersi su došli na vrlo mali minus. Grizzliesi sigurno imaju tu prednost pod košem, ali pitanje je kako će reagovati u Los Angelesu. Ako domaći dođu do bilo kakve serije koševa za očekivati je da se uvuče panika u redove Memphisa a potom slijede izolacije na Rudy-a. A to je ogroman minus za ovu ekipu. No moguće je da odigraju pametno, moguće je da su se napokon 'pronašli' i da znaju ko su i šta su te da 48 minuta koriste svoje prednosti. Svi mediji pominju tu ključnu stvar Memphisa u ovoj utakmici da još jednom iskoriste svoj dvojac pod košem i nemoguće je da oni sami sada nisu toga svjesni. Ali uvijek je tu Lionel Hollins da zezne stvar i uvijek je tu CP3 da pokrene neku seriju koja bi okrenula momentum na stranu Clippersa. Meni se nekako čini previše da se u ovom playoffu čak 2 ekipe vrate u seriju poslije 3-1, a s druge strane ne kladi mi se na šepave Clipperse protiv kvalitetnije ekipe. Znam da nisam puno reko, i da ovo ispada kao 'mogli bi dobit i jedni i drugi'. Al nekad je bolje znat šta ne treba odigrat nego šta treba.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Edin TM87 je napisao/la:Eo ga:
N. Krstic 16,5 manje 1,85![]()
Clippers - Memphis 178,5 vise 1,85![]()
Federer - Ferrer +3,5 ht1 1,65![]()
Djokovic - Tipsarevic r2:1 4,50![]()
Stevenage - Shef Utd J1 1,25![]()
Bohemians - Drogheda ps1 1,75![]()
Bastia - Nantes 1 (PP) 1,80![]()
Regensburg - KSC kp2 1,80![]()
Regensburg - KSC J1 1,25![]()
Regensburg - KSC ck1 1,25![]()
koef: 273,60![]()
![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ja mislim da su posljednju utakmicu dobili ponajviše zahvaljujući povredama Griffina i Paula, to se desilo kad su Clippersi gotovo istopili prednost Memphisa. Večerašnji ishod najviše zavisi od toga hoće li njih dvojica nastupiti. Mislim da si to trebao napisatidijabola je napisao/la:Clippers-Memphis, moje skromno mišljenje
Ja bježim od ovog duela, sve je moguće, a koef. nije vrijedan nekog prevelikog rizika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zlatniljiljan
- Kontakt:
zlatniljiljan je napisao/la:cluj 1insider je napisao/la:Haj' na Premieru nek' mi neko od 2 KM napravi 8 i niko sretniji od mene![]()
Koliko sam danas tiketa pao, a tek 15 sati. Moram se vratiti za večeras nekim manjim dobitkom.
berdych 1
capdeville 1
cska 1x
radwanska 7,5 hs2
3.6 kvota
@Virtu4l
Pa napiso sam 'šepavi clippersi'
Upravu si, nisam to dovoljno naglasio, još jedan razlog za zaobići par. Eventualno na live-u nešto sitno ispratit, ako već neko dočeka tekmu.
Pa napiso sam 'šepavi clippersi'
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Dvica na Memphis k'o kuca, pa ljudi kakvi Clippersi, ovi ih deru svaku tekmu, al' nevjerovatna 3 comebacka i 3 pobjede tj. 2 promasaja Gaya za pobjedu Grizlija... Ovi moraju uzet...
Ako se neko ipak boji to odigrati, uvijek ima rezervu u preko 178,5 poena...
Ako se neko ipak boji to odigrati, uvijek ima rezervu u preko 178,5 poena...
Roger Federer the greatest of all time!
Slažem se u potpunosti sa tobom vezano za kvalitete ova dva navedena igrača, pratim Njemačku košarku i košarku uopšte i mogu vam reći da ovaj mali Holston neodoljivo podsjeća na McCalleba (čak je i bolji šuter), no nisam siguran na koliko se tačno tekmi odnosi njihov diskvalifikacioni prekršaj koji su zaradili u Minhenu prije neki dan....u svakom slučaju treba provjeriti ovu informaciju.vecaveca je napisao/la:Sutra njemacka kosarka:
MIA SAN MIA!!!
http://www.artland-dragons.de/magazin/a ... &topmenu=3" onclick="window.open(this.href);return false;MMarcos je napisao/la:Slažem se u potpunosti sa tobom vezano za kvalitete ova dva navedena igrača, pratim Njemačku košarku i košarku uopšte i mogu vam reći da ovaj mali Holston neodoljivo podsjeća na McCalleba (čak je i bolji šuter), no nisam siguran na koliko se tačno tekmi odnosi njihov diskvalifikacioni prekršaj koji su zaradili u Minhenu prije neki dan....u svakom slučaju treba provjeriti ovu informaciju.vecaveca je napisao/la:Sutra njemacka kosarka:
Ima vijest na oficijelnom sajtu, ali nisam baš najbolje ukapirao, čak ni putem Google translate.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvo, hvala za link. Holston je dobio jednu utakmicu kazne i 2500 eurića iz džepa, dok Peavy moze igrati.Virtu4l je napisao/la:http://www.artland-dragons.de/magazin/a ... &topmenu=3" onclick="window.open(this.href);return false;MMarcos je napisao/la:Slažem se u potpunosti sa tobom vezano za kvalitete ova dva navedena igrača, pratim Njemačku košarku i košarku uopšte i mogu vam reći da ovaj mali Holston neodoljivo podsjeća na McCalleba (čak je i bolji šuter), no nisam siguran na koliko se tačno tekmi odnosi njihov diskvalifikacioni prekršaj koji su zaradili u Minhenu prije neki dan....u svakom slučaju treba provjeriti ovu informaciju.vecaveca je napisao/la:Sutra njemacka kosarka:
Ima vijest na oficijelnom sajtu, ali nisam baš najbolje ukapirao, čak ni putem Google translate.
Ovaj info ne umanjuje mogućnost igranja na Bayern, mada bez Holstona napadi Artlanda će ići dosta sporije pa mozda i opcije UNDER dobija na značaju
MIA SAN MIA!!!
Znači sutra oko 16h ide kolektivno pljuvanje po Bayernu. I'm inMMarcos je napisao/la:Prvo, hvala za link. Holston je dobio jednu utakmicu kazne i 2500 eurića iz džepa, dok Peavy moze igrati.
Ovaj info ne umanjuje mogućnost igranja na Bayern, mada bez Holstona napadi Artlanda će ići dosta sporije pa mozda i opcije UNDER dobija na značajuWie werden sehn
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- crvenocrni
- Kontakt:
Prodje meni ovo druze ali nesto mislim da nisi prepisao...crvenocrni je napisao/la:Evo na sta sam ja cenera stavio:insider je napisao/la:Haj' na Premieru nek' mi neko od 2 KM napravi 8 i niko sretniji od mene![]()
Koliko sam danas tiketa pao, a tek 15 sati. Moram se vratiti za večeras nekim manjim dobitkom.
Fyrs/Matko 1
Federer 1 (s.p)
Vannes 1
S.Utd x2 (s.p)
Cordoba 1
Kvota 7.95
Pa ako ti sta moze pomoc
Botev Vratsa - Lokomotiv Plovdiv 1x
kv. 2,35 (pala kvota s 2.84)
Lokomotiv igra za 4 dana finale kupa i navodno će odmarati 6 igrača iz prve postave, trener je pozvao 4 omladinca
link -> http://lokomotivpd.com/%D1%8E%D0%BD%D0% ... %BE%D1%82/" onclick="window.open(this.href);return false;
kv. 2,35 (pala kvota s 2.84)
Lokomotiv igra za 4 dana finale kupa i navodno će odmarati 6 igrača iz prve postave, trener je pozvao 4 omladinca
link -> http://lokomotivpd.com/%D1%8E%D0%BD%D0% ... %BE%D1%82/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: nikos, dana/u 12 maj 2012, 09:22, ukupno mijenjano 1 put.
MyPa - Haka 1 2,10
Domacin je bolje krenuo u sezonu + dobili su zadnjih 8 medjusobnih duela.
Domacin je bolje krenuo u sezonu + dobili su zadnjih 8 medjusobnih duela.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Slazem se, stavio sam h -2,5 da nece Bayern izgubiti.vecaveca je napisao/la:Sutra njemacka kosarka:
Igrali su u reg. sezoni dva susreta:
Artland-Bayern 72:72 OT (86:83) i Bayern-Artland 97:70.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Azarenka - A.Radwanska(s.t.) 12.5. 10:45 1 1,35
Del Potro - Berdych(22,5) 12.5. 15:30 Više 1,75
Federer - Tipsarević(20,5) 12.5. 19:00 Više 1,80
Suarez Navarro - Dulko (kval.) 12.5. 11:15 1 1,20
Wozniak - Kudryavtseva (kval.) 12.5. 11:15 1 1,25
Govortsova - Craybas (kval.) 12.5. 16:00 1 1,45
kvota: 9.25
Del Potro - Berdych(22,5) 12.5. 15:30 Više 1,75
Federer - Tipsarević(20,5) 12.5. 19:00 Više 1,80
Suarez Navarro - Dulko (kval.) 12.5. 11:15 1 1,20
Wozniak - Kudryavtseva (kval.) 12.5. 11:15 1 1,25
Govortsova - Craybas (kval.) 12.5. 16:00 1 1,45
kvota: 9.25
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.