FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Doslo vrijeme da ne valja igrac koji je zabio 20 golova 3 kola prije kraja
Boga mi smo strasni 
ovo je super..neki ce reci ma mi smo nezahvalni ovo-ono ali u biti ovo je odlicno.ambicija moze donjet samo dobrognime_tm87 je napisao/la:Doslo vrijeme da ne valja igrac koji je zabio 20 golova 3 kola prije krajaBoga mi smo strasni
Nemojte poredit Adilovića sa Lazom, to je smiješno. Nećemo sad svakog napadača poredit s njim, ako ćemo tako, onda nećemo daleko dogurat. Kakav ba Lazo, čovjek bio karikatura, dao par golova koji su važni, a u cjelini Svraka je za njega gol mašina. Nit je imao tehniku, nit brzinu, nit realizaciju, a imao je sasvim solidnu podršku ostatka ekipe.
Što se Eldina tiče, frajer igra o najboljoj ekipi u državi, sa najboljim asistentom i igračem u državi, ima ama baš sve uslove da daje svaku utakmicu bar po jedan go. On je dao dosta golova, najbolji je strijelac lige, ali samo zato jer je ostatak ekipe na visokom nivou, to jest jer ostatak ekipe pravi višak zbog razlike u kvaliteti. Eldin kao fudbaler nema mnogo pozitivnih strana, nema specijalnu brzinu, o tehnici da ne pričam, u situaciji 1 na 1 se ne smijem kladit da bi mogao izbacit ijednog solidnijeg štopera... Frajeru se osjećaj za go probudi svaku petu utakmicu, i tad utrči 3 puta u peterac, da tri gola, i onda je kao neki napadač. Svaka mu čast, hvala mu za sve, ali je prosječan i ništa više. Dosta je napadača u našoj ligi koji su na njegovom nivou, a i to nešto govori. Po meni je za evropske utakmice potreban puno bolji napadač, koji će znati s loptom, a ne samo pružit nogu kad Zeba ubaci...
Što se Eldina tiče, frajer igra o najboljoj ekipi u državi, sa najboljim asistentom i igračem u državi, ima ama baš sve uslove da daje svaku utakmicu bar po jedan go. On je dao dosta golova, najbolji je strijelac lige, ali samo zato jer je ostatak ekipe na visokom nivou, to jest jer ostatak ekipe pravi višak zbog razlike u kvaliteti. Eldin kao fudbaler nema mnogo pozitivnih strana, nema specijalnu brzinu, o tehnici da ne pričam, u situaciji 1 na 1 se ne smijem kladit da bi mogao izbacit ijednog solidnijeg štopera... Frajeru se osjećaj za go probudi svaku petu utakmicu, i tad utrči 3 puta u peterac, da tri gola, i onda je kao neki napadač. Svaka mu čast, hvala mu za sve, ali je prosječan i ništa više. Dosta je napadača u našoj ligi koji su na njegovom nivou, a i to nešto govori. Po meni je za evropske utakmice potreban puno bolji napadač, koji će znati s loptom, a ne samo pružit nogu kad Zeba ubaci...
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 11 maj 2012, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Nije uredu da vrijeđaš momka koji je ginuo za naš plavi dres. Jest da nije znao dati gol ali je bio najbolje rješenje na poziciji napadača u prošloj sezoni. U igri u polju je bio korisniji od Adilovića ali realizacija mu je bila malo reći kritična.Ali sve u svemu Adilović je bolji od LAzara.bistrikboy je napisao/la:Imamo napadaca koji daje golove,sasvim dovoljno,u odnosu na onog debila sto je lani razgrtao ovaj je fenomenalan.
Ako sutra odigramo ozbiljno i odgovorno kao npr. u Mostaru uzimamo sigurno,nadam se da ce igraci zajedno sa Amarom stisnuti i pobjediti.Obraduj nas Željo!
Za sutra imam jedan prijedlog. AkoBogda, sutra kad uzmemo pitare, na forumu bi trebali obavit jedan dan šutnje za preminule komšije i da niko ništa ne piše. Znam da je to teško, ali znam sigurno da bi se pojeli, kada bi ušli ovdje i ne bi imali šta pročitati.
Ako je moguče ne bi bilo loše..
Potpis!
- bistrikboy
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
@semper
dok je igrao ni jedne ruzne rijeci na njega nisam dao reci,ali sad kada razgrce po Maleziji (mislim da nije vise ni tamo) yebe mi se za njega.
@semper
dok je igrao ni jedne ruzne rijeci na njega nisam dao reci,ali sad kada razgrce po Maleziji (mislim da nije vise ni tamo) yebe mi se za njega.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- storm_raider
- Kontakt:
E bas kada mislis da si sve procitao na ovom forumu...Aldinn1 je napisao/la:Za sutra imam jedan prijedlog. AkoBogda, sutra kad uzmemo pitare, na forumu bi trebali obavit jedan dan šutnje za preminule komšije i da niko ništa ne piše. Znam da je to teško, ali znam sigurno da bi se pojeli, kada bi ušli ovdje i ne bi imali šta pročitati.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- inacefindecko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nije rekao da ćemo biti u rangu evropskih klubova nego da bi trebali biti barem konkurentni.
nove tribinee 0 bodova
kako stvari stoje umrijet cu a necu dozivit Grbavicu koja se dize iz pepela
covjeka dusa boli
- rastafarian
- Kontakt:
Jel protiv kozare igramo u nedelju????????
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Možda je smiješno poređenje ,ali ni messi i ronaldo ne bih u osasuni zabili 50 plafon 15 .Momak je zabio 18-19 golova u sezoni ,niti je bio starter svaku utakmicu niti izvodi penale a ni slobodne udarce .Realno je da ekipa u sezoni ima 4-5 penala i da zabije u sezoni dva slobodnjaka došli bih do cifre od 25 golova .exbabilon je napisao/la:Nemojte poredit Adilovića sa Lazom, to je smiješno. Nećemo sad svakog napadača poredit s njim, ako ćemo tako, onda nećemo daleko dogurat. Kakav ba Lazo, čovjek bio karikatura, dao par golova koji su važni, a u cjelini Svraka je za njega gol mašina. Nit je imao tehniku, nit brzinu, nit realizaciju, a imao je sasvim solidnu podršku ostatka ekipe.
- MinjonKocka
- Kontakt:
sutra će na koševu biti svi oni koji vole Želju više nego što mrze sarajvo. Zaslužili su da ratku mladiću ako treba platimo da ih gledamo i podržavamo.
HRABRO I PONOSNO gazi ŽELJO
pozdrav mojoj braći
HRABRO I PONOSNO gazi ŽELJO
pozdrav mojoj braći
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Važe li karte od HajdukaTeaM87 je napisao/la:Akoo neko ide a zapad a oce da bude sa nasim neka mi se javi u poruci.
" onclick="window.open(this.href);return false;bistrikboy je napisao/la:[youtube][/youtube]
@semper
Za ove koje ne vide, intervju sa sefom. Obavezno pogledati.
NO PYRO NO PARTY
Pa jbg, valjda znas da ne mozemo kao klub odraditi takav jedan projekat iz svog dzepa. Jedina opcija, ako se pojavi kakav investitor, a za to treba imati rezultate da bi investitor imao gdje uloziti, tacnije imate koristi od toga. Vidjet cemo, ako osvojimo duplu, podigli smo rejting kluba na visi nivo. Odmah dobivamo vise sponzora, bolje ugovore sa njima, pa mozda i na kraju uspije ona saradnja sa T...Com, koje se nazalost na polusezoni nije uspjela realizovati upotpunosti. Po meni, jednostavno na ovakve stvari treba gledati realno. Ne treba sada ocekivati basne i bajke, jbg, stanje je takvo, kakvo je. Treba to znati prihvatiti na pravi nacin, pa krenuti ka poboljsanju istog. Koliko ja vidim, Amar i ekipa rade to perfektno. Misljenja sam takoder, da je ova sezona prekretnica za nas. Treba osvojiti sve sto se nudi, tacnije sto si u mogucnosti. Postaviti nove standarde, i onda kad stabilizujemo klub, mozemo se nadati izgradnji ili nadogradnji stadiona iz svog dzepa.kloc86 je napisao/la:nove tribinee 0 bodovakako stvari stoje umrijet cu a necu dozivit Grbavicu koja se dize iz pepela
covjeka dusa boli
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 12 maj 2012, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!