AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 11 maj 2012, 17:32

Evo cini se i Gatusso odlazi znaci odose iskusni:Nesta,Gatusso,Seedorf, i Inzaghi a za Flaminija se jos ne zna dok ce Bommel vjerovatno produziti jos godinu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 11 maj 2012, 17:36

Warrick je napisao/la: Neka njega u Juvenutusu,hvala mu za sve sto je uradio za Milan,a cinjenica je da je zadnjih 3-4 godine bio isto prebijena macka,u Juventusu je eto dobio motivaciju drugaciji sistem igre,sto se mene tice nek mu je sretno i grazie per tutti Andrea, prosle sezone smo bez njega osvojili scudetto,a ove smo ga sami izgubili imali sve u svojim rukama i bez njega,ali eto......
čovjek objasnio ;)

MaGiCa je napisao/la:
Pirlo je mogao da igra samo u trkackom veznom redu koji bi radio za njega. Milan to nema, niti je hteo to da pravi.
Juventus mu je to omogucio i zato su njegovi kvaliteti opet dosli do izrazaja.
U Milanu bi Pirlo izgledao nemocno, jer nema vise starog Gattusa, ni Seedorfa, ni Ambrosinija, a ni Kake/Rui Coste.
Dodaj tome lose bekove i eto ti razloga zasto se Milan "otarasio" Pirla. I Montolivo i Aquilani su dovedeni da igraju ofanzivnije od Pirla, tako da ti je los primer za porediti ih.
tako je. pirlo je bez gattusa u pola igrač koji jeste. isto vrijedi sad i za vidala i marchisia. nije on trkač već trequartista koji igra ispred odbrane.

nego da se vratimo istinskim legendama milana. sad je oficijelno, gattuso, inzaghi i nesta napuštaju milan.
OFFICIAL: Filippo Inzaghi and Gennaro Gattuso will leave Milan after this season.
slika

ne mogu da vjerujem. mislio sam da će gattuso ipak ostati da odigra poneku utakmicu. ali možda je i najbolje što ovi igrači napuštaju milan...
Gattuso: "Milan have done a lot more for me than I've done for them. And now the moment has come for us to part ways."
Gattuso: "I will meet with the Milan board one year from now to talk about working together again, but not as a player."
yepes je produžio još godinu...

milan bez ovih igrača nikada neće biti isti. pogotovo što sam cijelu karijeru ovih igrača pratio dok su igrali u milanu. zaista čudan osjećaj :(
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 11 maj 2012, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 11 maj 2012, 17:40

Definitivan kraj dinastije i jedne velike ere Milana....koliko mi je drago sto krece jedan novi ciklus toliko sam i tuzan zbog odlaska ovih nasih istinskih legendi kluba.....
Eh navodno Flamini je dogovorio 2 godisnji ugovor od 1.9 miliona godisnje,a Van Bommel ce sutra objaviti svoju odluku da li ostaje ili ide...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 maj 2012, 17:44

Warrick je napisao/la:Definitivan kraj dinastije i jedne velike ere Milana....koliko mi je drago sto krece jedan novi ciklus toliko sam i tuzan zbog odlaska ovih nasih istinskih legendi kluba.....
Eh navodno Flamini je dogovorio 2 godisnji ugovor od 1.9 miliona godisnje,a Van Bommel ce sutra objaviti svoju odluku da li ostaje ili ide...
Kakve ere i koje dinastije ? :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 11 maj 2012, 17:46

one koja je redovno tlačila bavarce kad god su se susreli. pa čak i u reprezentativnom dresu su mlatili švabe gdje su god stigli. i nije im trebalo 30g da osvoje 2 lige prvaka ko nekima.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 11 maj 2012, 17:48

Saurman je napisao/la:
Warrick je napisao/la:Definitivan kraj dinastije i jedne velike ere Milana....koliko mi je drago sto krece jedan novi ciklus toliko sam i tuzan zbog odlaska ovih nasih istinskih legendi kluba.....
Pa dobro decko pogledaj kad su dosli ovi igraci koji su otisli i sta su sve osvojili,Nesta,Seedorf,Gattuso,Pippo to su oni koji su redovno kantali Bayerna izmedju ostalih,a uspjeli su samo dvije lige prvaka osvojiti...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 maj 2012, 17:50

Warrick je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Pa dobro decko pogledaj kad su dosli ovi igraci koji su otisli i sta su sve osvojili,Nesta,Seedorf,Gattuso,Pippo to su oni koji su redovno kantali Bayerna izmedju ostalih,a uspjeli su samo dvije lige prvaka osvojiti...
Jesu li to oni koje je Werder kantao mislim da jesu. ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 11 maj 2012, 17:53

Werder?!!!! :lol: :lol:
Ne ovo su oni sto nabiju 4-1 Bayerna ili 0-2 usred Munchena u ligi prvaka da to su ti momci,
A dobar si ti momak,slobodan si ne bih te vise zadrzvao na ovoj temi ;)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 maj 2012, 18:07

Dakle završava se Gattusova avantura koja je trajala od 1999. godine kada je Rhino stigao u Milan. Za "Rossonere" je odigrao 334 meča i postigao 9 golova! HVALA RHINO ♥

Ja još ne mogu da vjerujem da je u preko 300 utakmica dao samo 9 golova :shock: :lol:

-Abate nije ni jedan :P

-Legenda leti u MLS :cry:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 11 maj 2012, 18:35

ako je iko bio rednova mustraija Milanova onda je to Bayern :)
sad citam Allegri je izmedju Gatta i Flaminia izabrao ovoga drugog.... ne znam samo da nosioci tima iduce godine ne budu Muntari, Princ, Montolivo, Traore, Aqvilani, jer realno gledajuci osim Princa nema tu neke svjetske klase...a gdje su bekovi i centarhalf

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 11 maj 2012, 18:37

meskalin je napisao/la:ako je iko bio rednova mustraija Milanova onda je to Bayern :)
sad citam Allegri je izmedju Gatta i Flaminia izabrao ovoga drugog.... ne znam samo da nosioci tima iduce godine ne budu Muntari, Princ, Montolivo, Traore, Aqvilani, jer realno gledajuci osim Princa nema tu neke svjetske klase...a gdje su bekovi i centarhalf
Polako,polako burazere dok se zavrsi sa ovim ostalim oko ugovora,pa onda ide najavljivanje cijelo ljeto hahahahahaahah,samo sto ce sad biti mister y hahaha
Ne znam ja sam nesta siguran da ce Silvio uloziti para..a Aquaman se vraca u Liverpool

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 11 maj 2012, 18:39

Juve, Del Piero salutes Milan fans: "opponents but never enemies"

slika

Beautiful gesture of the captain of Juventus, Alessandro Del Piero on his facebook page that greets AC Milan players who are leaving the football and the Rossoneri: "Sandro, Rino, Goofy, Clarence companions and / or opponents but never enemies. Happy to have played with and against you. I respect you, guys. Ale ".
bio i ostao gospodin.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 maj 2012, 19:00

e **** rino :cry:

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 11 maj 2012, 19:47

E jeb+te žživot, pa tačno mi neke stvari NIKAKO ne idu u glavu i užasno me NERVIRAJU!

Čuj produžili sa Yepesom i VanBomelom, a hišnuli Nestu i Rhina... aaaaj koji de bi li !!! Mrzim našu upravu i stručni štab! Dabogda ništa ne osvojili sa takvom politikom glupom. Ma ja neka nama starudije, dobri su nam, mogu osvojiti koji pehar svake godine... NAMA TREBAJU MEGA GIGA MLADI; PERSPEKTIVNI I KVALITETNI IGRAČI A NE NEKAKVO PRODUŽENJE SA VETERANIMA! Ako je iko od ovih zaslužio da mu se produži to su Seedorf, Gattuso i Nesta ! Čuj Ambrosini ostaje... A ja gluposti majko moja.
Osim - drugo ime za Želju !

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 11 maj 2012, 20:42

HAZARD:"REKAO SAM NE INTERU, MILAN MI JE OBEĆAO DA ČEMO SE SASTATI NA KRAJU SEZONE!" :)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 11 maj 2012, 21:28

slika

[youtube][/youtube]

:(
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 11 maj 2012, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Godot
Kontakt:

Post Postao/la Godot » 11 maj 2012, 21:37

Odlaze istinski velikani fudbalske igre. Iako sam navijač Juventusa, nedostajat će Calciu i uvijek ću se rado sjećati ove velike četvorke.

Fkt su obilježili jedno vrijeme u Milanu i u evropskom fudbalu... 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
★ ★ ★

Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 12 maj 2012, 00:43

slika

:cry:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 maj 2012, 00:44

Forza Rhino, Clarence, Pippo, Alessandro...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 12 maj 2012, 00:46

ramiral je napisao/la:Forza Rhino, Clarence, Pippo, Alessandro...
AdP ..

slika

"Dragi navijači Milana, kada sam stigao u klub vi to niste ni znali. Sedeo sam u hotelskoj sobi i nisam mogao da izađem kako ne bih ugrozio pregovore Juventusa i Milana. Prvih nedelja i meseci proučavali ste me i gledali se. Onda smo se zaljubili. Te večeri protiv Torina, bili ste ljuti, stvari na terenu nisu se odvijale dobro i ćutali ste. Počeo sam da se zagrevam i podrška koju ste mi dali dovela nas je do pobede i ugurala nas u Ligu šampiona, a povrh toga u finale u Mančesteru. Te uspomene, kao i one koje su mi pomogle da sredim misli tokom teških perioda 2005. i 2008. godine, uz jezu koju sam osetio duž kičme 9. na svoj rođendan protiv Crvene zvezde zauvek ću čuvati kraj srca" - napisao je Inzaghi.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.