Šta ti laprdaš? Budi konkretan.Devil je napisao/la:+1991.insider je napisao/la:Željo sutra dobija bordo barbike i mislim da nema više potrebe raspravljati. Nekad bio derbi, danas prosječna utakmica u kojoj Plavi nastavljaju rušiti rekorde i popravljati gol-razliku.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mislio sam sa Zeljinom odbranom oni su kite a ne prvaci
Sutra ce biti ocitana jedna lekcija 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Divi mu avatara, pa ne možeš to radit čovječe. Bolje da si stavio sliku Almedina Hote ili Dženana Duraka.Henry je napisao/la:Jesi ti vecer'o duhove pa si nam tako duhovit?insider je napisao/la:Željo sutra dobija bordo barbike i mislim da nema više potrebe raspravljati. Nekad bio derbi, danas prosječna utakmica u kojoj Plavi nastavljaju rušiti rekorde i popravljati gol-razliku.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- legenda reala
- Kontakt:
Nekako mi ovi plavi djeluju previše samouvjereno 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nego legenda, šta mai kod tebe ?! Jesil se oženio ?!legenda reala je napisao/la:Nekako mi ovi plavi djeluju previše samouvjereno
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Prava kultura sa sjevera. Primjer kućnog odgoja i kulture.Sarajlijc@ je napisao/la:Mislio sam sa Zeljinom odbranom oni su kite a ne prvaciSutra ce biti ocitana jedna lekcija
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ništa, evo nešto analiziram za sutra, moram Virtua izvuć iz krize, treba mu kvota 1000GunnerS je napisao/la:Nego legenda, šta mai kod tebe ?! Jesil se oženio ?!legenda reala je napisao/la:Nekako mi ovi plavi djeluju previše samouvjereno
Haman sam se oženio
Ti ??
Imal kaki dobrih na Pendžeru?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma može i @500, uduplaću uplatulegenda reala je napisao/la: Ma ništa, evo nešto analiziram za sutra, moram Virtua izvuć iz krize, treba mu kvota 1000![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čuj ti analize bacaš, zar i ti to igraš, c c c
Tako treba, kani se ovih ovdje koji samo ganjaju a nikad uganjat
Ma ja davno ulovljen, pokušavam se koprcat a Bogam' sve manje slobodne vode mi je za plivanje
Ma nema druže, kod nas sve izumrlo
Ma ja davno ulovljen, pokušavam se koprcat a Bogam' sve manje slobodne vode mi je za plivanje
- legenda reala
- Kontakt:
Našo sam dva para, Dortmund X-1, i Željo 2 , kvota bi trebala biti oko 9, idem daljeVirtu4l je napisao/la:Ma može i @500, uduplaću uplatulegenda reala je napisao/la: Ma ništa, evo nešto analiziram za sutra, moram Virtua izvuć iz krize, treba mu kvota 1000![]()
Hej odkad ja ovo igram, ima godina i godinaGunnerS je napisao/la:Čuj ti analize bacaš, zar i ti to igraš, c c c![]()
Dobio sam danas na Bingu 20 maraka, a moj druže Virtualni
Ma ženim se ba, jbo forum
E jbg, ko te na to navrati, čupaj se kako znaš i umiješ
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Eto, još par množenja i tu smolegenda reala je napisao/la:Našo sam dva para, Dortmund X-1, i Željo 2 , kvota bi trebala biti oko 9, idem daljeVirtu4l je napisao/la:Ma može i @500, uduplaću uplatulegenda reala je napisao/la: Ma ništa, evo nešto analiziram za sutra, moram Virtua izvuć iz krize, treba mu kvota 1000![]()
![]()
Odlično. Sad tu cvaju uplati na legendinu kvotu 1000 i eto gaGunnerS je napisao/la: Dobio sam danas na Bingu 20 maraka, a moj druže Virtualni![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Dortmund-Bayern X-1,Željo 2,Valencia pm3,Barca pm3(za hrabrije ko ti kec na BetisVirtu4l je napisao/la:
Eto, još par množenja i tu smo![]()
Kvota:416
Jbg slabo parova, pa je teško naći kvotu, al u nedjelju će biti
Ja sam dobio, nije Guners, ne znaš ni citirati, jbt jesi smotanVirtu4l je napisao/la:Odlično. Sad tu cvaju uplati na legendinu kvotu 1000 i eto gaGunnerS je napisao/la: Dobio sam danas na Bingu 20 maraka, a moj druže Virtualni![]()
Hehehe
Nemoj ga ba legenda, kasno mu je 
A čupam, pokušavam al ne ide, znaš i sam
- Emir ZENICA
- Kontakt:
E buraz preporucujem ti slikanje na Karlovom mostuEdin TM87 je napisao/la: Prag
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- legenda reala
- Kontakt:
Samo nek ne uplati ovo sutra, zna šta ga čeka, sve mi se jadi, kako ga neće klada, ja mu sastavim tiket, on ne uplati i šta da ja radimGunnerS je napisao/la:HeheheNemoj ga ba legenda, kasno mu je
Ma moraš, probaj malo jače potegnuti
Joj Emira, sad ko fol, on obišo svijet, i drugima daje savjete, a maloprije nije smio u ženske sobe da ulazi
Ej, 2:02 je na mom satu. Inače sam u krevetu prije 24h
halali
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ti ko djeca, što idu u školu, pa liježeš u 23Virtu4l je napisao/la:Ej, 2:02 je na mom satu. Inače sam u krevetu prije 24hhalali
Na mom 2:06
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Moram dat savjet jbglegenda reala je napisao/la: Joj Emira, sad ko fol, on obišo svijet, i drugima daje savjete, a maloprije nije smio u ženske sobe da ulazi![]()
Al ozbiljno ovo navedeno ako nije obisao,onda stvarno ne znam
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 6 gostiju.