Krenulo jee ..theprodigy je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Krenulo jee ..theprodigy je napisao/la:
like a bosstheprodigy je napisao/la:
hvala brate RođeniANTIFA ! je napisao/la:Sretno danas , zgazite Strumfove !
hvala brate, a to se podrazumijevaANTIFA ! je napisao/la:Sretno danas , zgazite Strumfove !
Pridružujem se željama!ANTIFA ! je napisao/la:Sretno danas , zgazite Strumfove !
E sad si nas isprepadao.Alipasino je napisao/la:Tepsije nema veceg meraka nego kad danas zaori sa zapada a vi u soku neznate sta se desilo,jel san ili java.Ali necemo puno radi komsijskih odnosa.Ova kenja iz Mostara nek se pozabavi sa svojim timom imali su sansu da nas zgaze pa podudlase.
Prosli derbi na gradskom stadionu kosevo ste vi imali odlicnu bakljadu,ali mi smo bolje navijali...realno...senci-071 je napisao/la:E sad si nas isprepadao.Alipasino je napisao/la:Tepsije nema veceg meraka nego kad danas zaori sa zapada a vi u soku neznate sta se desilo,jel san ili java.Ali necemo puno radi komsijskih odnosa.Ova kenja iz Mostara nek se pozabavi sa svojim timom imali su sansu da nas zgaze pa podudlase.Vi ne zaorite sa Juga,a kamoli sa zapada
Ko da su ovde raja sa neke druge planete.,pa pojma nemaju o desavanjima na BH tribinama. Mozda igracki i jeste bolji,ali sto se tice navijacki ste........
.
Nemoj sami sebe da lazete!!
mislim da radinedaTM je napisao/la:da li radi trola dobrinja-jezero ?
hahah pa na Grbavici vas ubijemo u pojam sto se tice navijanjaSarajlijaTM je napisao/la:Prosli derbi na gradskom stadionu kosevo ste vi imali odlicnu bakljadu,ali mi smo bolje navijali...realno...senci-071 je napisao/la:E sad si nas isprepadao.Alipasino je napisao/la:Tepsije nema veceg meraka nego kad danas zaori sa zapada a vi u soku neznate sta se desilo,jel san ili java.Ali necemo puno radi komsijskih odnosa.Ova kenja iz Mostara nek se pozabavi sa svojim timom imali su sansu da nas zgaze pa podudlase.Vi ne zaorite sa Juga,a kamoli sa zapada
Ko da su ovde raja sa neke druge planete.,pa pojma nemaju o desavanjima na BH tribinama. Mozda igracki i jeste bolji,ali sto se tice navijacki ste........
.
Nemoj sami sebe da lazete!!
Potvrdjeno od pitara sa zapada i istoka...
a zasto to nije slucaj na Kosevu? razmisli malo...SemPer_fi je napisao/la: hahah pa na Grbavici vas ubijemo u pojam sto se tice navijanja
MI SMO DIVOVI !!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.