RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 11 maj 2012, 22:30

*p!p!t@* je napisao/la:
Iskren je napisao/la:Ja koliko znam Zeljo je sampion drzave i na najvecem je mogucem nivou u ovoj drzavi pa vidjecemo...Samo opusteno buraz !A tu ligu federacije ostavi sebi pa se igraj,skautiraj sta vec ..
:lol: :lol: :lol:

Ti si lud ako misliš da će Osim ove kvazi igrače dovesti da mu igraju, možda jedino ako oni budu plaćali da igraju...

:roll:
Pa bas Zelji fali ovakav tip igraca ko Pehlic,a ako ode Adilovic,Handzic bi ga mogo dosdlovno zamjeniti(iste su visine)Vidit ce te vi kad ovaj dvojac zavrsi u Zelji,dobro Iskren kaze.Ovi nasi u klubu nemaju pojma,Amar zna prepoznati kvalitet
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

hpolovina
Kontakt:

Post Postao/la hpolovina » 11 maj 2012, 22:35

astra je napisao/la:
hpolovina je napisao/la:de ba astra ne rise vise svega ti... sjasi malo s Durakovica.. kako ti znas odskace li ili ne u Kaknju? To ti isao muhajam da ga gledas? raspitaj se malo... Momka na sva usta hvale sto sam ja dosad cuo. Samo ti i jos ovaj "Ameriaknos" blebecete nesto...
ja se nebi vrijeđao,dovoljno je ovde glupana kao ti što misle da je duraković maradona,fino proćitaš izvještaje novinara sa utakmica rudara i vidiš da ni jednu utakmicu nije dobio ocjenu više od 6 ili 6,5,pa ako te interesuje fino zovneš neke ljude što idu na svaku utakmicu rudara pa se raspitaš,glavni igrači rudara su ipak,duro,čulov i kapiten gafurović,da se razumjemo nemam ja protiv momka ništa,ali ako si igrač dokaži se u drugoj ligi,zabi 10 golova,pa ti velež i neče trebat(na ovaj naćin je višča iz budučnosti došao u želju,i završio u turskoj),nema ništa od priče ja sam najbolji ali me nevole,i još jednom polovina možemo razgovart argumentima bez tvojih glupih upadica.pozdrav.
Ja imam skroz drugacije informacije. Da je ekipa rinaka bez njega samo taka. Jedina tekma sto on nije igrao je Rudar izgubio. Malo se raspitaj bolje, ocito ne znas ni da igra sad zadnjeg veznog tamo ;) Gledao sam ga protiv Branitelja, najjaci igrac na terenu bio, namjesti gol za pobjedu, a ocjene u novinama daj bolan jesi ti dobar majke ti??? U nas najbolju ocjenu samo dobiju oni sto daju gol. A eto usput da ti kazem da je Djanke dosad 3 gola zabio, a zadnji vezni. Dobro citas novine.

astra
Kontakt:

Post Postao/la astra » 11 maj 2012, 22:45

hpolovina je napisao/la:
astra je napisao/la:
hpolovina je napisao/la:de ba astra ne rise vise svega ti... sjasi malo s Durakovica.. kako ti znas odskace li ili ne u Kaknju? To ti isao muhajam da ga gledas? raspitaj se malo... Momka na sva usta hvale sto sam ja dosad cuo. Samo ti i jos ovaj "Ameriaknos" blebecete nesto...
ja se nebi vrijeđao,dovoljno je ovde glupana kao ti što misle da je duraković maradona,fino proćitaš izvještaje novinara sa utakmica rudara i vidiš da ni jednu utakmicu nije dobio ocjenu više od 6 ili 6,5,pa ako te interesuje fino zovneš neke ljude što idu na svaku utakmicu rudara pa se raspitaš,glavni igrači rudara su ipak,duro,čulov i kapiten gafurović,da se razumjemo nemam ja protiv momka ništa,ali ako si igrač dokaži se u drugoj ligi,zabi 10 golova,pa ti velež i neče trebat(na ovaj naćin je višča iz budučnosti došao u želju,i završio u turskoj),nema ništa od priče ja sam najbolji ali me nevole,i još jednom polovina možemo razgovart argumentima bez tvojih glupih upadica.pozdrav.
Ja imam skroz drugacije informacije. Da je ekipa rinaka bez njega samo taka. Jedina tekma sto on nije igrao je Rudar izgubio. Malo se raspitaj bolje, ocito ne znas ni da igra sad zadnjeg veznog tamo ;) Gledao sam ga protiv Branitelja, najjaci igrac na terenu bio, namjesti gol za pobjedu, a ocjene u novinama daj bolan jesi ti dobar majke ti??? U nas najbolju ocjenu samo dobiju oni sto daju gol. A eto usput da ti kazem da je Djanke dosad 3 gola zabio, a zadnji vezni. Dobro citas novine.
dobro u pravu si vratit čamo ga u velež i biti prvaci.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 maj 2012, 23:00

Slazem se sa iskrenim " Pravdu za Hiroca, Handzica i Pehlica" NOW :lol: :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

astra
Kontakt:

Post Postao/la astra » 11 maj 2012, 23:18

kimbo je napisao/la:Slazem se sa iskrenim " Pravdu za Hiroca, Handzica i Pehlica" NOW :lol: :lol:
biče nama pravda kad odluče tužit velež zbog več tri neisplačene plate,pehli svaka čast jer je u odžaku u karanteni nazvo ženu da mu pošalje para iz sarajeva i posudio ih nekolicini igrača,jer su momci bili bez prebijene pare.danas se neko napokon sjetio i obečao igračima da če plata biti do ponedeljka,možda uprava nateže da se nedaj bože borac nadobije pa da mogu reći e sad nema ni plate.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 maj 2012, 23:21

astra je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Slazem se sa iskrenim " Pravdu za Hiroca, Handzica i Pehlica" NOW :lol: :lol:
biče nama pravda kad odluče tužit velež zbog več tri neisplačene plate,pehli svaka čast jer je u odžaku u karanteni nazvo ženu da mu pošalje para iz sarajeva i posudio ih nekolicini igrača,jer su momci bili bez prebijene pare.danas se neko napokon sjetio i obečao igračima da če plata biti do ponedeljka,možda uprava nateže da se nedaj bože borac nadobije pa da mogu reći e sad nema ni plate.
Vidim curi iz svlacionice i neka curi , dosta je supljaka i manipulacije a ti samo objavljuj !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

astra
Kontakt:

Post Postao/la astra » 11 maj 2012, 23:32

kimbo je napisao/la:
astra je napisao/la:
Vidim curi iz svlacionice i neka curi , dosta je supljaka i manipulacije a ti samo objavljuj !!!!
ma nije to moj kimbo nego čitamo o nekakvim novim sponzorima,a igrači nam ko zadnji klošari nemaju za kafe,nisu to astronomske plate pa da primiš jedni pa možeš tri mjeseca živit,uljepšava se slika za javnost kao teče med i mljeko,i onda sa tribina počne igrajte ****,sve vam je redovno...sreča nije ih erno izbacio iz arta pa imaju šta jest.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 maj 2012, 23:56

Iskren je napisao/la:
Znas sta buraz Ja najgori ispadam ovdje,SAMO ZATO sto ganjam neku PRAVDU i ISTINU a to danas nigdje neprolazi i nepali.Sto si bolji samo si gori znas to i ti sam al hajd..Meni se ne isplati raspravljati i gubiti zivce ..Ima ljeto prelazni rokovi su tu i nije nase da brinemo za sudbinu nekih igraca... A u Zelji se neplaca da igras dobro Zapamti, u Zelji igraju najbolji i to dobro zapamti !!!Toliko od mene pozz !
Druze, da ja tebi nesto iskreno kazem u vezi pravde i istine za te igrace koje spominjes - zaista, ruku na srce, uz najduznije postovanje ni jedan ni drugi ni treci nisu AMA BAS NISTA pokazali. Nije da su oni nesto uzasno ispod prosjeka nisu - ali stvarno nisu ni iznad prosjeka nikako. Velez takve igrace vec ima.

Stvarno ti ovo govorim - bez ikakve hinle i zle namjere. Skroz iskreno. Nisu to igraci koji ti mislis da jesu - a Velez ima dovoljno mladjih igraca i sada je vrijeme da se oni oprobaju. To je to. Za tu 3 nema vise mjesta - i mislim da je to ispravna odluka u ovom momentu.

U stvari, sta god Dzafa kaze - to je ispravna odluka - i tu ide tacka. Da se dalje ne raspravljamo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

astra
Kontakt:

Post Postao/la astra » 12 maj 2012, 00:17

MostaracVelezovac je napisao/la:
Iskren je napisao/la:
Znas sta buraz Ja najgori ispadam ovdje,SAMO ZATO sto ganjam neku PRAVDU i ISTINU a to danas nigdje neprolazi i nepali.Sto si bolji samo si gori znas to i ti sam al hajd..Meni se ne isplati raspravljati i gubiti zivce ..Ima ljeto prelazni rokovi su tu i nije nase da brinemo za sudbinu nekih igraca... A u Zelji se neplaca da igras dobro Zapamti, u Zelji igraju najbolji i to dobro zapamti !!!Toliko od mene pozz !
Druze, da ja tebi nesto iskreno kazem u vezi pravde i istine za te igrace koje spominjes - zaista, ruku na srce, uz najduznije postovanje ni jedan ni drugi ni treci nisu AMA BAS NISTA pokazali. Nije da su oni nesto uzasno ispod prosjeka nisu - ali stvarno nisu ni iznad prosjeka nikako. Velez takve igrace vec ima.

Stvarno ti ovo govorim - bez ikakve hinle i zle namjere. Skroz iskreno. Nisu to igraci koji ti mislis da jesu - a Velez ima dovoljno mladjih igraca i sada je vrijeme da se oni oprobaju. To je to. Za tu 3 nema vise mjesta - i mislim da je to ispravna odluka u ovom momentu.

U stvari, sta god Dzafa kaze - to je ispravna odluka - i tu ide tacka. Da se dalje ne raspravljamo.
ma to je več završena priča momci idu iz veleža i to je to,hiroš je več otišao,seljački je da se pehliča i hanđiča tjera na način da nisu ni među 20 igrača,da ih se šikanira i ignoriše,umjesto da direktor fino sjedne i iskreno porazgovara sa njima i proba nač rješenje za rastanak na obostrano zadovoljstvo,ovako samo budi revolt u momcima i iskreno sad bi i ja fino izdržao još deset dana ,dugove( znamo da ih ima,ne samo prema njima)predo na arbitražu i naplatio,opet če sve to iči na štetu veleža,a evropsko rukovodstvo neče odgovarat,vjerovatno če krivicu svaliti na njih dvojicu,onda se čudimo što nam igrači odlaze,jer znaš kako kruži priča među igračima"velež nije nikom osto dužan ko nije igro u veležu".

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 12 maj 2012, 12:27

astra je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:
Iskren je napisao/la:

ma to je več završena priča momci idu iz veleža i to je to,hiroš je več otišao,seljački je da se pehliča i hanđiča tjera na način da nisu ni među 20 igrača,da ih se šikanira i ignoriše,umjesto da direktor fino sjedne i iskreno porazgovara sa njima i proba nač rješenje za rastanak na obostrano zadovoljstvo,ovako samo budi revolt u momcima i iskreno sad bi i ja fino izdržao još deset dana ,dugove( znamo da ih ima,ne samo prema njima)predo na arbitražu i naplatio,opet če sve to iči na štetu veleža,a evropsko rukovodstvo neče odgovarat,vjerovatno če krivicu svaliti na njih dvojicu,onda se čudimo što nam igrači odlaze,jer znaš kako kruži priča među igračima"velež nije nikom osto dužan ko nije igro u veležu".
seljacki ili ti ga vise neprofesionalno je isto i sto je varesanovic forsirao hirosa i pehlica u svakoj utakmici da da nijedan ni drugi nista ama bas nista nisu pokazali ni u jednoj tekmi! ja sam uvijek za da igra covjek iz velezove skole umjesto igrac sa strane ako su jednakog kvaliteta! okic, bandovic,lakicevic i knezevic zasluzuju svoje mjesto u ekipi ali nema tog covjeka koji moze tvrdit da su pehlic i hiros dokazali ista na terenu i stim je bolje gurat svoju mladost da igra! nema veze sto je sarajlija, nema veze sto je sa strane ima veze da trenutno nemaju kvaliteta za ekipu! mali handzic je druga stvar, njega se jos nebi odrekao, prvo bi mu dao priliku jer istu nije ni imao ni sa varesanovicem ni sa dzaficem sad! treba ga prvo vidit na djelu pa onda procjenit dali valja ili nevalja! cemalovicu su dali priliku sad u zadnjoj tekmi pa bi stim i handzicu trebali pruzit istu da se dokaze ako posjeduje kvalitet! neznam sta se vise dize hampa oko hirosa i pehlica kad su i jedan i drugi dobili hrpu prilika i nijedan od njih nije nisa pokazo na terenu!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 12 maj 2012, 12:33

da jos nadodam da se danas igra abnormalno vazna tekma, nedobijemo li danas, u zadnjem kolu igramo tekmu sa goskom za goli opstanak! leotar isto bodova kao mi, gosk i celik bod manje, slavija i sloboda 4 manje! dobiju slavija i sloboda danas i eto ga na bod od mjesta ispadanja ako nas borac dobije a sljedece kolo idemo u tuzlu gdje slobodi gori pod nogama! danas se mora dobit!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 12 maj 2012, 12:51

S pobjedom iz ovog meča, rahat smo što se tiče opstanka i teoretski.
Who dares, wins !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 12 maj 2012, 12:53

Moze li mi neko napisati kad ide autobus da ne listam sad stare stranice ?

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 12 maj 2012, 13:31

danas slusam da je kao juce izbio neki belaj/svadja na treningu,kao igraci se pobunili sto nemaju plate vec 2-3 mjeseca, nemaju za germe,nemaju za goriva da dodju na trening!! Pomalo se pribojavam danasnje utakmice,jer ako nedo Bog izgubimo opstanak je pod velikim upitnikom! sretno danas Velezu i da to izdobri, Forza Velez
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 12 maj 2012, 14:01

demamo je napisao/la:danas slusam da je kao juce izbio neki belaj/svadja na treningu,kao igraci se pobunili sto nemaju plate vec 2-3 mjeseca, nemaju za germe,nemaju za goriva da dodju na trening!! Pomalo se pribojavam danasnje utakmice,jer ako nedo Bog izgubimo opstanak je pod velikim upitnikom! sretno danas Velezu i da to izdobri, Forza Velez
prije nego sto udjes na ovaj forum treba obavezno lexilium popit,pa jbt ovo nije normalno,nedajboze da je rat koji ste vi demoralisti ,panicari,pa mostar bi pao za dan ,neadj boze opet kazem.....

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 12 maj 2012, 14:45

Pobjedu Rođeni !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 12 maj 2012, 16:11

Pun mi je ku......... ovih pametnjakovića. :twisted:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 12 maj 2012, 17:13

bravo brkovicu!!!! 4 min 1-0!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 12 maj 2012, 18:35

kakvo igramo u drugom poluvremenu ?????

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 12 maj 2012, 19:00

:o :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.