FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Danas cemo razmontirat tepsijase.I ja bi volio da igra Kerla pa da Suljica baci tamo prema hordama mislim da mu ni horde nebi mogle pomoc.
Lijep i suncan dan. Zeljo vec obezbjedio titulu, igra u finalu kupa - u kojem ima povoljan rezultat iz prve utakmice - i jos samo nedostaje da ovu uspjesnu sezonu danas krunisemo jos jednom pobjedom.
Nadam se da ce Amar Osim izvesti na teren najaci sastav i da ce momci pokazati zasto su tako bili dominatni i zasto su prvaci.
Nadam se da ce Amar Osim izvesti na teren najaci sastav i da ce momci pokazati zasto su tako bili dominatni i zasto su prvaci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ubjedljivo najjaca nadam se konacno dobroj utakmici i 0 2 za zelju
svraka i adilovic
[youtube][/youtube]
Hrabro plavi sravnite sve
nek' se zna ko prvi je
šampiona slavu brani
Grbavicu slavite
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
kako ne biragazzidelsud1987 je napisao/la:Kako bi bilo lijepo da se Cocalić vrati u ŽELJU !
Odlazi Safete.
A ima price da ce Guso branit i iducu godinu pa ti vidi...AeGon099 je napisao/la:kako ne biragazzidelsud1987 je napisao/la:Kako bi bilo lijepo da se Cocalić vrati u ŽELJU !ima priče da nam dođe Antolović, nekadašnji golman Borca, Cibalije, a sada Legije
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
nanek
Pa stani sta je bilo sa onim Antolovicem ? Nisam u toku ? Zar nije vise u Borcu,dobar je golman, al fkt
Mislim nije bolji od Guse al je dobar golman, meni bolji od Avdukica 
Ljudi necu nista da pisem dok ne prodje tekma, jer derbi je derbi. Tu se nikad ne zna, kada si najjaci izgubis. Samo kad se sjetim 1998. kako smo ih dobili, prema tome... sacekajmo tekmu tj. kraj utakmice pa onda mozemo pricati. Opet ponavljam derbi je derbi. Iz nekog dosadasnjeg iskustva mogu reci da u vecini slucajeva favorit nije pobjedio, tako da... Strpite se do 19h pa onda opletite po temi.
P.S. Svi mi zelimo tu pobjedu da se ne lazemo, ja pogotovo!!!
P.S. Svi mi zelimo tu pobjedu da se ne lazemo, ja pogotovo!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ne budite smiješni, pa otjeran je iz Borca zato što je bio glavni krivac za nekoliko golova. Protiv nas postavio zid na sredinu gola. Avdukić je za njega Enver Marić.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Što se mene tiče, važnija mi je 5x utakmica u srijedu. Danas se treba paziti provokacija, ne nasjedati na njih, kako bi protiv Širokog bili kompletni. ne do Bog da ko dobije crveni ili se povrijedi.... I još nešto, danas trebaju otići lagano na Koševo i poigrat lopte...
Antolovica su otjerali nakon poraza od Zvijezde, cuo sam tu informaciju neki dan pred utakmicu sa Slavijom da Osim hoce njega, e sad koliko je istine vidjecemo.nanek je napisao/la:Pa stani sta je bilo sa onim Antolovicem ? Nisam u toku ? Zar nije vise u Borcu,dobar je golman, al fktMislim nije bolji od Guse al je dobar golman, meni bolji od Avdukica
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
ljudi je li neko zna kakav kafic a da ce sigurno biti prenos danas, moze i na pp
Mislim da jedan tim u odnosu na drugi nije bio dominantan ovoliko jos od 95' godine kad su nas razbili 5-0.
Tako da je ocekujem minimalno 3- 0 i da ih malo vrate u realnost, pa kod njih dva najbolja igraca su Asterix i Obelix.
Tako da je ocekujem minimalno 3- 0 i da ih malo vrate u realnost, pa kod njih dva najbolja igraca su Asterix i Obelix.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
nanek
SC, kafe u BBI ali ti je to Bahin kafic , bit ce ti u Osimovom kaficu , ma bit ce drug gdje god ima TV, svak ima BHTBaltazar je napisao/la:ljudi je li neko zna kakav kafic a da ce sigurno biti prenos danas, moze i na pp
- scootyTM87
- Kontakt:
**** te kafic, pravac hadison !Baltazar je napisao/la:ljudi je li neko zna kakav kafic a da ce sigurno biti prenos danas, moze i na pp
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nema mi nsita mrze nego gledat tekmu u lavoruscootyTM87 je napisao/la:**** te kafic, pravac hadison !Baltazar je napisao/la:ljudi je li neko zna kakav kafic a da ce sigurno biti prenos danas, moze i na pp
Za zivot cijeli!
- BolanBolan
- Kontakt:
Pa zar ima prenosa na TVu, ja nisam ni znao, zar nisu htjeli neke druge prenositi...

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Jel se može trolejbusima do gore,zbog ovih radova?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- SarajlijaTM
pa zamisli da u onoj sugavoj emisiji sa tarpicicem igorom prenose neku drugu utakmicu,a zovu se derbi kola...BolanBolan je napisao/la:Pa zar ima prenosa na TVu, ja nisam ni znao, zar nisu htjeli neke druge prenositi...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja mislim da moze, normalno sve funkcioniseipetm je napisao/la:Jel se može trolejbusima do gore,zbog ovih radova?
Za zivot cijeli!
Da se osjećaju kao pravi šampioni na Grbavicu su stigle i nove majice-šampionske. Naime, izabranici Amara Osima će danas na zagrijavanje na Koševo istrčati u novim majicama na kojim piše ko je novi prvak naše države za sezonu 2011/2012.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.