evo i za tebe nesto hehehCRNI_SA je napisao/la:hoces rocka ?? evo ti na JV nacin !!![youtube][/youtube]
Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
volim rock ,posebno pjesme iz 80 -tih ali ovo je prezestoko za mene 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
zato i ja od narodnog volim samo tomu zdravkovica i nikog viseCRNI_SA je napisao/la:volim rock ,posebno pjesme iz 80 -tih ali ovo je prezestoko za mene
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
koja psihodelijaCRNI_SA je napisao/la:hoces rocka ?? evo ti na JV nacin !!![youtube][/youtube]
Urban - Ruke i Mala truba
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
daj te Moooooooooooooooooooooooolim vas nadjite mi pjesmu Ivan Mikulic e da si moja
unaprijed hvala drugovi

unaprijed hvala drugovi
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
[youtube][/youtube]

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
[youtube][/youtube]
evo ako neko slusa hiphop,vidite kako su ovi likovi razvalili frenkia,picka nije smio odgovoriti
evo ako neko slusa hiphop,vidite kako su ovi likovi razvalili frenkia,picka nije smio odgovoriti
[youtube][/youtube] some good shit 
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
-
Phill Jackson
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
valjda znate
[youtube][/youtube]
valjda znate
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Phill Jackson
- Kontakt:
@High
Ovu prvu ko ne zna nek se ubije..mozda i najjaca balada uz onu od Celine Dion My heart will go on..btw. cini mi se da ce u areni uskoro on gostovat pa eto ti sanse da ga vidis
Ovu prvu ko ne zna nek se ubije..mozda i najjaca balada uz onu od Celine Dion My heart will go on..btw. cini mi se da ce u areni uskoro on gostovat pa eto ti sanse da ga vidis
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Da,kad uzmes u obzir da je pjesma nastala 91,slusa se i danas.Ovakve pjesme jednostavno se moraju znati.A ovaj ih ima,tekstovi prejaki.Ova druga,je bar meni mozda i bolja,pjesme uzivo otpjeva na nivou.Je li znas vise o nastupu u zenici ?
edit:nasao sam nesto o navedenom
http://****/page.php?id=2756
iskren da budem,ne vjerujem da ce ovo i biti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Phill Jackson
- Kontakt:
E to je to..samo nesto sumnjam u to..pitanje je kolko bi raje doslo..i ja samo znam onu Everything i do ko i vecina pretpostavljam..glupo bi bilo radi jedne pjesme docHigh je napisao/la:Da,kad uzmes u obzir da je pjesma nastala 91,slusa se i danas.Ovakve pjesme jednostavno se moraju znati.A ovaj ih ima,tekstovi prejaki.Ova druga,je bar meni mozda i bolja,pjesme uzivo otpjeva na nivou.Je li znas vise o nastupu u zenici ?
http://liverpool.bosnianforum.com/
Pa sad...Kod nas je malo ko gostovao,a da je ''malo'' poznatiji od seka,dara,polumenti i ostalih ''umjetnika'',koje slusaju uveliko,bosanci i hercegovci,i da je to neka vrsta zaraze.Kod nas,ovdje,(nazalost) se slusaju pjesme od navedenih,koji napisu refren i jednu strofu za taj neki ''hit'' koji ce biti veoma dugo prisutan.Svako zna,da su spotovi od istih bukvalno uradjeni u jednoj kuci,sa istim fazonima,akterima i efektima,sto vise lici na neki crtani.Zato,ovom narodu fali nekakav ''zvucni'' koncert koji bi nas sve mozda digao iz ovoga,jer je ovo jadno.Nevezano za recimo ovaj zanr,moze to biti i druga vrsta,jer ne mislimo svi isto.
Predlazem ti da preslusas ovu drugu pjesmu : Please forgiv' me.
[youtube][/youtube]
Ne znam da li je iko slusao ovu pjesmu ali ja sam se valjao od smeha kada sam je prvi put cuo,sada mi je postala zarazna pa je po citav dan pjevam.
Ne znam da li je iko slusao ovu pjesmu ali ja sam se valjao od smeha kada sam je prvi put cuo,sada mi je postala zarazna pa je po citav dan pjevam.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- reds_forever
- Kontakt:
obje pjesme su presuperHigh je napisao/la:Pa sad...Kod nas je malo ko gostovao,a da je ''malo'' poznatiji od seka,dara,polumenti i ostalih ''umjetnika'',koje slusaju uveliko,bosanci i hercegovci,i da je to neka vrsta zaraze.Kod nas,ovdje,(nazalost) se slusaju pjesme od navedenih,koji napisu refren i jednu strofu za taj neki ''hit'' koji ce biti veoma dugo prisutan.Svako zna,da su spotovi od istih bukvalno uradjeni u jednoj kuci,sa istim fazonima,akterima i efektima,sto vise lici na neki crtani.Zato,ovom narodu fali nekakav ''zvucni'' koncert koji bi nas sve mozda digao iz ovoga,jer je ovo jadno.Nevezano za recimo ovaj zanr,moze to biti i druga vrsta,jer ne mislimo svi isto.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Prejaka pjesma, mada ova koju imam drukcije zvuci, tj. puno boljeDevil je napisao/la:[youtube][/youtube]
I valjda ne pjevas ovaj zenski dio pjesme
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ne znam jesu li isti likovi, ali razvalili su ga i ovijocker123 je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis
cuo sam i ovo,ovo su isti likovi,u ovom mom videu ima dosta tih "tvojih" dijelova
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 10 gostiju.