FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 maj 2012, 13:28

nime_tm87 je napisao/la:Da se osjećaju kao pravi šampioni na Grbavicu su stigle i nove majice-šampionske. Naime, izabranici Amara Osima će danas na zagrijavanje na Koševo istrčati u novim majicama na kojim piše ko je novi prvak naše države za sezonu 2011/2012.
Ima da crknu od muke na hadisonu :lol: :lol: :lol:

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 12 maj 2012, 13:30

De mi recite samo onaj Drakul sta bi sa njim? Bio najavljen kao veliko pojacanje sad ga nigdje nema sta je u pitanju... ocigledno da je napustio Zelju ,al nigdje to nisam procitao....
>>No body likes us but we dont care<<

Clarence
Kontakt:

Post Postao/la Clarence » 12 maj 2012, 13:38

D€LUX je napisao/la:De mi recite samo onaj Drakul sta bi sa njim? Bio najavljen kao veliko pojacanje sad ga nigdje nema sta je u pitanju... ocigledno da je napustio Zelju ,al nigdje to nisam procitao....
Pisalo je pred pocetak ove polusezone da je Drakul posudjen Leotaru, koliko se ja sjecam. Poslije toga nisam cuo nikakvu informaciju o njemu.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 12 maj 2012, 13:42

Clarence je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:De mi recite samo onaj Drakul sta bi sa njim? Bio najavljen kao veliko pojacanje sad ga nigdje nema sta je u pitanju... ocigledno da je napustio Zelju ,al nigdje to nisam procitao....
Pisalo je pred pocetak ove polusezone da je Drakul posudjen Leotaru, koliko se ja sjecam. Poslije toga nisam cuo nikakvu informaciju o njemu.
Posuđen Sutjesci iz Foče.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 maj 2012, 13:45

Derbi ko derbi ali sa ogromnom razlikom kada je u pitanju atmosfera u odnosu na one stare derbije,sada sve nesto mimo pravila,mrznja medju navijacima(mislim na ove mladje generacije) sto je posve neprirodno za ovaj grad,raznorazna prepucavanja,tuce i slicno.Valjda je in neka furka na delije,grobare ili neke druge grupe,sve fol mangupi i sila kada su u grupi a kada su sami sakrili bi se u misiju rupu.Umjesto da se nastavio jacati imidz derbija prije rata po cemu je bio jedinstven i primjer svim ostalim po svom sarmu,mangupluku Sarajevske raje i odnosu medju navijacima postao je obicna tekma gdje se jedva skupi desetetak hiljada upravo radi tih prokletih navijackih desavanja a ne radi kvaliteta ekipa ili lige kao sto mnogi govore ali to nije tacno,i Grbavica i Kosevo bi bili puni to garantujem da obadvije ekipe nastupe sa juniorima samo da je onaj stari rahatkluk.I za kraj svim normalnim i pravim navijacima dva najveca BH-a kluba puno pozdrava i da derbi protekne bez problema.Nadam se nasoj pobjedi jer objektivno imamo u ovom trenutku bolji tim a ako i ne pobjedimo nema veze,fudbal je samo sport ciji su sastavni dio pobjede ili porazi i uvjek treba sacuvati dostojanstvo kako god zavrsilo.Izvinjam se na duzem postu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 maj 2012, 13:58

adoni je napisao/la:
Sta koji vrag postavljas ovo ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 12 maj 2012, 13:59

Jel mozda zabranjeno
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 12 maj 2012, 13:59

dino lj je napisao/la:Derbi ko derbi ali sa ogromnom razlikom kada je u pitanju atmosfera u odnosu na one stare derbije,sada sve nesto mimo pravila,mrznja medju navijacima(mislim na ove mladje generacije) sto je posve neprirodno za ovaj grad,raznorazna prepucavanja,tuce i slicno.Valjda je in neka furka na delije,grobare ili neke druge grupe,sve fol mangupi i sila kada su u grupi a kada su sami sakrili bi se u misiju rupu.Umjesto da se nastavio jacati imidz derbija prije rata po cemu je bio jedinstven i primjer svim ostalim po svom sarmu,mangupluku Sarajevske raje i odnosu medju navijacima postao je obicna tekma gdje se jedva skupi desetetak hiljada upravo radi tih prokletih navijackih desavanja a ne radi kvaliteta ekipa ili lige kao sto mnogi govore ali to nije tacno,i Grbavica i Kosevo bi bili puni to garantujem da obadvije ekipe nastupe sa juniorima samo da je onaj stari rahatkluk.I za kraj svim normalnim i pravim navijacima dva najveca BH-a kluba puno pozdrava i da derbi protekne bez problema.Nadam se nasoj pobjedi jer objektivno imamo u ovom trenutku bolji tim a ako i ne pobjedimo nema veze,fudbal je samo sport ciji su sastavni dio pobjede ili porazi i uvjek treba sacuvati dostojanstvo kako god zavrsilo.Izvinjam se na duzem postu.
ti jbt ko da nisi iz sarajeva, nema ba vise sarajlija ovdje, danas je ovo sve boze sacuvaj, ne mozes u grad otici normalno a ne na utakmicu, eto sta nam je demokratija donijela, siptari, sandzaklije, istocnjaci... kazes sarajevska raja, ljudi te gledaju, nije im jasno sta pricas

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 maj 2012, 14:00

Koliko su karte za zapad?
Don't hate what you don't understand.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 maj 2012, 14:02

xaviesta je napisao/la:Koliko su karte za zapad?
15
Za zivot cijeli!

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 12 maj 2012, 14:17

ima li neko da ga je euforija spucala :P imam neki osjecaj da cemo danas lagano dobiti iako je derby

po vratniku se cuju pitari vec poceli :P

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 maj 2012, 14:23

theprodigy je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Derbi ko derbi ali sa ogromnom razlikom kada je u pitanju atmosfera u odnosu na one stare derbije,sada sve nesto mimo pravila,mrznja medju navijacima(mislim na ove mladje generacije) sto je posve neprirodno za ovaj grad,raznorazna prepucavanja,tuce i slicno.Valjda je in neka furka na delije,grobare ili neke druge grupe,sve fol mangupi i sila kada su u grupi a kada su sami sakrili bi se u misiju rupu.Umjesto da se nastavio jacati imidz derbija prije rata po cemu je bio jedinstven i primjer svim ostalim po svom sarmu,mangupluku Sarajevske raje i odnosu medju navijacima postao je obicna tekma gdje se jedva skupi desetetak hiljada upravo radi tih prokletih navijackih desavanja a ne radi kvaliteta ekipa ili lige kao sto mnogi govore ali to nije tacno,i Grbavica i Kosevo bi bili puni to garantujem da obadvije ekipe nastupe sa juniorima samo da je onaj stari rahatkluk.I za kraj svim normalnim i pravim navijacima dva najveca BH-a kluba puno pozdrava i da derbi protekne bez problema.Nadam se nasoj pobjedi jer objektivno imamo u ovom trenutku bolji tim a ako i ne pobjedimo nema veze,fudbal je samo sport ciji su sastavni dio pobjede ili porazi i uvjek treba sacuvati dostojanstvo kako god zavrsilo.Izvinjam se na duzem postu.
ti jbt ko da nisi iz sarajeva, nema ba vise sarajlija ovdje, danas je ovo sve boze sacuvaj, ne mozes u grad otici normalno a ne na utakmicu, eto sta nam je demokratija donijela, siptari, sandzaklije, istocnjaci... kazes sarajevska raja, ljudi te gledaju, nije im jasno sta pricas
Pa zato i govorim da je od derbija ostalo samo ime,shvatam ja da se u nas grad moraju doseljavati ljudi iz manjih mjesta radi posla ili skolovanja jer sasvim je normalna migracija u vece gradove svugdje u svijetu ali brate neka se prilagode zivotu u gradu i postuju pravila ponasanja.
življenja i ponašanja.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 12 maj 2012, 14:26

Aldinn1 je napisao/la:Evo maloprije sam dobio inf. da ćemo pustiti pitare nažalost.

:lol: :lol: :lol:

ovo samo da ne obrises post da ti se mogu smijat nakon tekme

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 12 maj 2012, 14:28

samir_tm87 je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:Evo maloprije sam dobio inf. da ćemo pustiti pitare nažalost.

:lol: :lol: :lol:

ovo samo da ne obrises post da ti se mogu smijat nakon tekme
HAHAHAHA sto me nasmija :D ZIVJELA MASKOTA FORUMA :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 12 maj 2012, 14:46

Bivši kapiten naše mlade fudbalske reprezentacije, Adin Džafić, svoju bi karijeru mogao nastaviti u redovima novog prvaka BiH, Željezničara. Naime, kako piše Sport, Džafić je sve dogovorio sa Amarom Osimom, te će prema svemu sudeći od naredne sezone biti stanovnik Grbavice.

Adin je u zimskom prijelaznom roku Sarajevo zamijenio Tuzlom. Međutim, tim sa Tušnja je napustio. Kao razlog se navodi da Džafić nije dobio platu, kada su je dobili svi ostali fudbaleri tuzlanske Slobode.

Posljednje minute ubilježio je u Gradačcu protiv Zvijezde. Niije ga bilo u konkurenciji za tim protiv Borca, Čelika, ali ni danas protiv Gošk-a.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 12 maj 2012, 14:51

inacefindecko je napisao/la:Bivši kapiten naše mlade fudbalske reprezentacije, Adin Džafić, svoju bi karijeru mogao nastaviti u redovima novog prvaka BiH, Željezničara. Naime, kako piše Sport, Džafić je sve dogovorio sa Amarom Osimom, te će prema svemu sudeći od naredne sezone biti stanovnik Grbavice.

Adin je u zimskom prijelaznom roku Sarajevo zamijenio Tuzlom. Međutim, tim sa Tušnja je napustio. Kao razlog se navodi da Džafić nije dobio platu, kada su je dobili svi ostali fudbaleri tuzlanske Slobode.

Posljednje minute ubilježio je u Gradačcu protiv Zvijezde. Niije ga bilo u konkurenciji za tim protiv Borca, Čelika, ali ni danas protiv Gošk-a.
nadat se da nije istina

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 12 maj 2012, 14:52

sretno momcima veceras da razvale njanjajevo 8-) posto nemogu ici na tekmu,bodrit cu nase svim srcem preko stream-a

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 maj 2012, 14:54

Intelektualac objasni nam zasto bi pustili,ljudima Evropa ne zavisi od rezultata,vec od odluke drugostepene komisije.Igraci su im rezultatima i igrom vec izborili mjesto koje vodi u Evropu i to mjesto do kraja ne mogu izgubiti i da danas izgube.Sad dali je prvostepena komisija postupila po pravilima ili ne nije nase da sudimo i pametujemo,na to ce odgovor dati drugostepeni organ i mani se vise nebuloza i zavjera,j...m ja onoga sa obadvije strane koji je u stanju stimati derbi to nije ni covjek ni navijac.Zato je derbi i otisao u k...c radi svakakvih glupih prica i ponasanja.Amar je dovoljno pametan i zna sta derbi znaci navijacima i nikada nebi radio takve gluposti a sad ako ljudi odigraju bolje i pobjede(ne daj mi Boze) neka se zdravo.
življenja i ponašanja.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 12 maj 2012, 14:57

dino lj je napisao/la:
Intelektualac objasni nam zasto bi pustili,ljudima Evropa ne zavisi od rezultata,vec od odluke drugostepene komisije.Igraci su im rezultatima i igrom vec izborili mjesto koje vodi u Evropu i to mjesto do kraja ne mogu izgubiti i da danas izgube.Sad dali je prvostepena komisija postupila po pravilima ili ne nije nase da sudimo i pametujemo,na to ce odgovor dati drugostepeni organ i mani se vise nebuloza i zavjera,j...m ja onoga sa obadvije strane koji je u stanju stimati derbi to nije ni covjek ni navijac.Zato je derbi i otisao u k...c radi svakakvih glupih prica i ponasanja.Amar je dovoljno pametan i zna sta derbi znaci navijacima i nikada nebi radio takve gluposti a sad ako ljudi odigraju bolje i pobjede(ne daj mi Boze) neka se zdravo.
Za ove stvari ne treba biti intelektualac, ja sam napisao šta su ljudi rekli. Da li je istina vijdet ćemo za koji sat. Oni nas ne mogu pobijediti to nema šanse, ali ako ovi ljudi kažu da Sarajevo uzima i ja to vjerujem.
Ostaje nam da vidimo ..
Potpis!

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 12 maj 2012, 15:01

ajde ne rise bgt, kako uvjek nel lev.at msili da je taj kojem bi prvo javili da je dojava, ono je neka licnost pobili se osim i jovic ko ce mu javiti da sarajevo uzima, uvjek neli kreten mi mora dan pokvariti svojim nebulozama

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.