Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Man.City - Q.P.R. 1
Paris SG - Rennes 1
Betis - Barcelona 2
Real M. - Mallorca 1
Čelik - Rudar 1
Dortmund - Bayern ps1
Fenerbahce - Galatasaray 1x
Federer - Tipsarević 1
Del Potro - Berdych (22,5) Više
Vrijedi proučiti i ovo što @spiel reče za Češku ligu, Plzen je ipak ekipa koja niti malo ne izgleda bezazleno, a titula je u pitanju. Gleda se međusobni omjer, a Viktorija treba bilo kakvu pobjedu protiv Libereca. Dakako, ide na male pare 2 (pobjeda gostiju). Također, za Formulu 1 me privuče visoka kvota za trijumf Kimija u kvalifikacijama, tako da stavim 1 KM na Finca. Ipak isti drži najbrži krug odvezen u Barceloni. Oni koji tu ganjaju siguricu možda bi bilo najbolje tipovati na Vettela, al' 3.50 je malo za single.
Paris SG - Rennes 1
Betis - Barcelona 2
Real M. - Mallorca 1
Čelik - Rudar 1
Dortmund - Bayern ps1
Fenerbahce - Galatasaray 1x
Federer - Tipsarević 1
Del Potro - Berdych (22,5) Više
Vrijedi proučiti i ovo što @spiel reče za Češku ligu, Plzen je ipak ekipa koja niti malo ne izgleda bezazleno, a titula je u pitanju. Gleda se međusobni omjer, a Viktorija treba bilo kakvu pobjedu protiv Libereca. Dakako, ide na male pare 2 (pobjeda gostiju). Također, za Formulu 1 me privuče visoka kvota za trijumf Kimija u kvalifikacijama, tako da stavim 1 KM na Finca. Ipak isti drži najbrži krug odvezen u Barceloni. Oni koji tu ganjaju siguricu možda bi bilo najbolje tipovati na Vettela, al' 3.50 je malo za single.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Goppingen - Lemgo -2,5 h2 1,75
Goppingenu nedostaju:
Oprea
Horak
Schone
Haas
Schubert
Zbog problema sa izostancima Goppingen je u zadnjih 6 ut. samo jedanput pobijedio.
U sredini su tabele ne mogu napraviti nikakav pomak, ni gore ni dole.
Lemgo se bori za Europu.
Lemgo je na prethodnih 10 utakmica izgubio jedino od Kiela sa preko 2 gola razlike, pa sam vjerujem da nece ni danas protiv dosta oslabljenog domacina.
Omonia Nicosia-AEL Limassol 3+ 2,00
AEL je obezbijedio titulu prosle sedmice kada su pobijedili Apoel, tako da ova ut. nema neki bitan takmicarski znacaj.
Omonia je drugoplasirani tim ispred Apoela su ali imaju isti broj bodova.
Danas ce kod kuce igrati otvoreno kao i do sada, a gosti su najavili da ce zaigrati rastereceno sa nesto izimijenjenim sastavom.
Sansu ce dobiti nekoliko mladjih i talentovanih igraca.
Utakmica bi trebala da bude otorena, relaksirajuca i bez ikakvog pritiska za obje ekipe.
U takvim okolnostima cesto bude golova na utakmicama, posebno u zadnjem kolu prvenstva.
Goppingenu nedostaju:
Oprea
Horak
Schone
Haas
Schubert
Zbog problema sa izostancima Goppingen je u zadnjih 6 ut. samo jedanput pobijedio.
U sredini su tabele ne mogu napraviti nikakav pomak, ni gore ni dole.
Lemgo se bori za Europu.
Lemgo je na prethodnih 10 utakmica izgubio jedino od Kiela sa preko 2 gola razlike, pa sam vjerujem da nece ni danas protiv dosta oslabljenog domacina.
Omonia Nicosia-AEL Limassol 3+ 2,00
AEL je obezbijedio titulu prosle sedmice kada su pobijedili Apoel, tako da ova ut. nema neki bitan takmicarski znacaj.
Omonia je drugoplasirani tim ispred Apoela su ali imaju isti broj bodova.
Danas ce kod kuce igrati otvoreno kao i do sada, a gosti su najavili da ce zaigrati rastereceno sa nesto izimijenjenim sastavom.
Sansu ce dobiti nekoliko mladjih i talentovanih igraca.
Utakmica bi trebala da bude otorena, relaksirajuca i bez ikakvog pritiska za obje ekipe.
U takvim okolnostima cesto bude golova na utakmicama, posebno u zadnjem kolu prvenstva.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
del potro - berdych 1.set više od 9,5 1.6
capdeville 1 1.35
bugarska - njemačka 1 35
heksinki - kuopio 1 1.3
scafati - brescia 1 1.3
pro recco - primorje 1 1.15
koeficijent: 5,66

capdeville 1 1.35
bugarska - njemačka 1 35
heksinki - kuopio 1 1.3
scafati - brescia 1 1.3
pro recco - primorje 1 1.15
koeficijent: 5,66

naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Opet isto, Memphis vodio skoro citavu tekmu, ovi stigli, al' ovaj put nedovoljo da uzmu...Edin TM87 je napisao/la:Dvica na Memphis k'o kuca, pa ljudi kakvi Clippersi, ovi ih deru svaku tekmu, al' nevjerovatna 3 comebacka i 3 pobjede tj. 2 promasaja Gaya za pobjedu Grizlija... Ovi moraju uzet...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Mislim da bi danas Berdych mogao dobiti Del Potra, kvota 2.30. Na ovom turniru igra sjajno.
Ma kakvi, raspitaj se malo u kakvoj je formi DelpoWilly je napisao/la:Mislim da bi danas Berdych mogao dobiti Del Potra, kvota 2.30. Na ovom turniru igra sjajno.

Tu mi je nekako konacan rezultat 2:1 za Delpa najrealniji... Kv. je sigurno oko 4,00

Vrlo tesko... Delpo odlicno igra ovaj turnir i ja ocekujem da on, ako nista dostigne finale. Samo jednom je otisao "over" gemova do sada u Madridu. U odlicnoj je formu vec duze vrijeme, mogao bi on i osvojiti Madrid.Willy je napisao/la:Mislim da bi danas Berdych mogao dobiti Del Potra, kvota 2.30. Na ovom turniru igra sjajno.
jbt poludio sam koliko citam i prevodim hahah xD to je to ..ovaj robert to je moja greska nekaVirtu4l je napisao/la:vecaveca je napisao/la:Gmunden-Klostenburg x2 ili neki hendikep kontra
Domacicnu fali Poiger,i najbolji igrac Robert..Njihove utakmice su uvijek tijesne..
pa cu probati i ovo..U svim prije utakmicama igrao je Robert i zabijao najvise poena.
Bez njega koliko vidim..bice gustopa cemo da ispratimo i ovo
)
ko hoce nek nadje i provjeri jos jednomdvije glave bolje znaju nego jedna
Za ovog Roberta još nisam ništa pronašao.There are also injury worries for both teams, Richard Poiger, Reggie Arnold and Christopher Greimeister fall out safely, it is still questionable Luke Sallomon in Klosterneuburg, a definitive diagnosis is still pending.

A šta mislite hoće li biti over ili under? Isto pitanje važi za Federera. Oba meča igrao sam over.
Willy je napisao/la:A šta mislite hoće li biti over ili under? Isto pitanje važi za Federera. Oba meča igrao sam over.

Sto Federera over?

Del Potro ide over, a Fedex tesko. Ocekujem potop Tipsarevica, nesto slicno kao sto se i Verdascu desilo protiv Berdycha... 6-1 6-2Willy je napisao/la:A šta mislite hoće li biti over ili under? Isto pitanje važi za Federera. Oba meča igrao sam over.

Nogomet Svedska
SUb,16:00 Djurgårdens IF - Åtvidabergs FF oba daju gol @ 1.75 expekt
*Djurgårdens sam analizirao u proslom kolu kada su igrali gradski derbi.Nije se nista puno promjenilo od te utakmice.Sada zauzimaju 12 mjesto tabele sa 9 bodova iz 8 utakmica.Imaju skor 2-3-3 uz gol razliku 11:12.Kao domacini u 4 utakmice osvojili su 7 bodova.Imaju skor 2-1-1 uz gol razliku 6:5.Vodili su oni protiv AIK-a u proslom kolu sve do 89 minute kada je Marc **** postigao auto gol.
Trener ekipe Magnus Pehrsson za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Joona Toivio,Marc ****,Yussif Chibsah,Petter Gustafsson,Peter Nymann,Martin Broberg,James Keene,Ricardo Santos,Christer Youssef,Emil Bergström,Kebba Ceesay,Brian Span,Kasper Hämäläinen,Nahir Oyal,Andreas Dahlén,Kasper Jensen,Philip Hellquist,Tommi Vaiho,Sebastian Rajalakso,Christoffer Matwiejew i Simon Tibbling.
U momcadi nece biti Daniel Sjolund(sredina,7 utakmica,2 asistencije),dok su Kasper Jensen(golman,5 utakmica) i Ricardo Santos(napadac,7 utakmica) upitni,iako su pozvani za ovaj mec.
*Åtvidabergs FF je odlicno usao u ovu novu sezonu sa 3 pobjede,ali onda su uslijedili porazi.Nakon 8 kola imaju 9 bodova uz skor 3-0-5 i gol razliku 15:16.Kao gosti u 4 utakmice osvojili su 3 boda,imaju skor 1-0-3 uz gol razliku 6:9.Orebro 4:3,GAIS 2:1 i Gefle 6:1,dobili su na samom pocetku,a sada su u nizu od 5 uzastopnih poraza.U proslom kolu protiv Malmoa izgubili su u gostima sa 2:1,a gol za izjednacenje dali su u 88 minutu preko Mollera,da bi Ranegie postigao gol u 92 minutu i donio pobjedu domacinu.
Trener Andreas Thomsson za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Allan Olesen, Daniel Hallingström, Kristian Bergström, Petrit Zhubi,Tobias Nilsson, Viktor Prodell, Bruno Marinho, Alberis da Silva,Oscar Möller, Mattias Mete, Alain Junior Ollé Ollé, Jesper Arvidsson,Amir Suljic, Gustav Jansson, Magnus Eriksson, Anton Tinnerholm,Tom Pettersson, Linus Oskarsson.
U momcadi i dalje nema Henrika Gustavssona(golman,7 utakmica) i Christoffera Karlssona(sredina,1 utakmica).
*Obje ekipe nisu bas nesto pretjerano dobre u odbrani.U 8 dosadasnjih utakmica Djurgårdens je primio gol u njih 6,dok je Åtvidabergs primio gol u svakoj utakmici.Ipak oni i daju golove pa je tako Djurgårdens u 6 utakmica igrao oba daju gol bas kao i njegov danasnji protivnik.Ocekujem jedan napadacki fudbal,cisto sumnjam da ce se previse braniti u ovom duelu stoga mi je opcija oba daju gol nekako najprihvatljivija.
SUb,16:00 Djurgårdens IF - Åtvidabergs FF oba daju gol @ 1.75 expekt
*Djurgårdens sam analizirao u proslom kolu kada su igrali gradski derbi.Nije se nista puno promjenilo od te utakmice.Sada zauzimaju 12 mjesto tabele sa 9 bodova iz 8 utakmica.Imaju skor 2-3-3 uz gol razliku 11:12.Kao domacini u 4 utakmice osvojili su 7 bodova.Imaju skor 2-1-1 uz gol razliku 6:5.Vodili su oni protiv AIK-a u proslom kolu sve do 89 minute kada je Marc **** postigao auto gol.
Trener ekipe Magnus Pehrsson za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Joona Toivio,Marc ****,Yussif Chibsah,Petter Gustafsson,Peter Nymann,Martin Broberg,James Keene,Ricardo Santos,Christer Youssef,Emil Bergström,Kebba Ceesay,Brian Span,Kasper Hämäläinen,Nahir Oyal,Andreas Dahlén,Kasper Jensen,Philip Hellquist,Tommi Vaiho,Sebastian Rajalakso,Christoffer Matwiejew i Simon Tibbling.
U momcadi nece biti Daniel Sjolund(sredina,7 utakmica,2 asistencije),dok su Kasper Jensen(golman,5 utakmica) i Ricardo Santos(napadac,7 utakmica) upitni,iako su pozvani za ovaj mec.
*Åtvidabergs FF je odlicno usao u ovu novu sezonu sa 3 pobjede,ali onda su uslijedili porazi.Nakon 8 kola imaju 9 bodova uz skor 3-0-5 i gol razliku 15:16.Kao gosti u 4 utakmice osvojili su 3 boda,imaju skor 1-0-3 uz gol razliku 6:9.Orebro 4:3,GAIS 2:1 i Gefle 6:1,dobili su na samom pocetku,a sada su u nizu od 5 uzastopnih poraza.U proslom kolu protiv Malmoa izgubili su u gostima sa 2:1,a gol za izjednacenje dali su u 88 minutu preko Mollera,da bi Ranegie postigao gol u 92 minutu i donio pobjedu domacinu.
Trener Andreas Thomsson za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Allan Olesen, Daniel Hallingström, Kristian Bergström, Petrit Zhubi,Tobias Nilsson, Viktor Prodell, Bruno Marinho, Alberis da Silva,Oscar Möller, Mattias Mete, Alain Junior Ollé Ollé, Jesper Arvidsson,Amir Suljic, Gustav Jansson, Magnus Eriksson, Anton Tinnerholm,Tom Pettersson, Linus Oskarsson.
U momcadi i dalje nema Henrika Gustavssona(golman,7 utakmica) i Christoffera Karlssona(sredina,1 utakmica).
*Obje ekipe nisu bas nesto pretjerano dobre u odbrani.U 8 dosadasnjih utakmica Djurgårdens je primio gol u njih 6,dok je Åtvidabergs primio gol u svakoj utakmici.Ipak oni i daju golove pa je tako Djurgårdens u 6 utakmica igrao oba daju gol bas kao i njegov danasnji protivnik.Ocekujem jedan napadacki fudbal,cisto sumnjam da ce se previse braniti u ovom duelu stoga mi je opcija oba daju gol nekako najprihvatljivija.

Sa srećom.
Prvo, hvala za link. Holston je dobio jednu utakmicu kazne i 2500 eurića iz džepa, dok Peavy moze igrati.
Ovaj info ne umanjuje mogućnost igranja na Bayern, mada bez Holstona napadi Artlanda će ići dosta sporije pa mozda i opcije UNDER dobija na značaju
Wie werden sehn[/quote][/quote]
Poluvrijeme za sad prikazuje upravo ono što sam i očekivao, doduše Bayern ne može gore igrati!
Ovaj info ne umanjuje mogućnost igranja na Bayern, mada bez Holstona napadi Artlanda će ići dosta sporije pa mozda i opcije UNDER dobija na značaju

Poluvrijeme za sad prikazuje upravo ono što sam i očekivao, doduše Bayern ne može gore igrati!
MIA SAN MIA!!!
Fenerbahce - Galatasaray GG
Djurgården - Atvidabergs 3+
HJK - KuPS 3+
Crvena Zvezda - Rad 1
na 5 km
Nitra - Senica 2
Celta Vigo - Alcorcon 1
Djurgården - Atvidabergs 1
T. Moscow - N. Novgorod 2
na 4 km
Betis-Barcelona GG
MyPa-Haka 1
Queen's Park-Stranraer 1
Djurgarden-Atvidaberg 1
4 km
Inter Turku-JJK 1
AS Varese-Ascoli 1
Moravce-Spartak Trnava 2
Barcelona - At.madrid (rukomet) 1
Luzern - Laussane 1
3 km
Inter T. - JJK 1
Crotone - Nocerina GG
Modena - Grosseto GG
Velenje - Koper 2
Djurgarden - Atvidabergs GG
2 km
MyPa - Haka 1X
Livorno - Sassuolo X2
Karlovac - Rijeka X2
Crvena Zvezda - Rad 1
Basel - Grasshoppers 1
Numancia - La Coruna X2
na 5 km
Double :
Padova - Gubbio 1
Lugano - Wohlen 1
Prijedlozi:
Arka - Plock X , X/X
Sarajevo - ZeljeznicarX , X/X (1:1)
FC MInsk - Belshina 2 , 2/2
Arbroath - Dumbarton 1 , 2/1
Basel - Grashoppers X/1 ili 2/1
MyPa - Haka X/1
Padova - Gubbio 2/1
Lieria - Nacional 1/2
Djurgården - Atvidabergs 3+
HJK - KuPS 3+
Crvena Zvezda - Rad 1
na 5 km
Nitra - Senica 2
Celta Vigo - Alcorcon 1
Djurgården - Atvidabergs 1
T. Moscow - N. Novgorod 2
na 4 km
Betis-Barcelona GG
MyPa-Haka 1
Queen's Park-Stranraer 1
Djurgarden-Atvidaberg 1
4 km
Inter Turku-JJK 1
AS Varese-Ascoli 1
Moravce-Spartak Trnava 2
Barcelona - At.madrid (rukomet) 1
Luzern - Laussane 1
3 km
Inter T. - JJK 1
Crotone - Nocerina GG
Modena - Grosseto GG
Velenje - Koper 2
Djurgarden - Atvidabergs GG
2 km
MyPa - Haka 1X
Livorno - Sassuolo X2
Karlovac - Rijeka X2
Crvena Zvezda - Rad 1
Basel - Grasshoppers 1
Numancia - La Coruna X2
na 5 km
Double :
Padova - Gubbio 1
Lugano - Wohlen 1
Prijedlozi:
Arka - Plock X , X/X
Sarajevo - ZeljeznicarX , X/X (1:1)
FC MInsk - Belshina 2 , 2/2
Arbroath - Dumbarton 1 , 2/1
Basel - Grashoppers X/1 ili 2/1
MyPa - Haka X/1
Padova - Gubbio 2/1
Lieria - Nacional 1/2
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 12 maj 2012, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
[/quote]MMarcos je napisao/la:Prvo, hvala za link. Holston je dobio jednu utakmicu kazne i 2500 eurića iz džepa, dok Peavy moze igrati.
Ovaj info ne umanjuje mogućnost igranja na Bayern, mada bez Holstona napadi Artlanda će ići dosta sporije pa mozda i opcije UNDER dobija na značajuWie werden sehn
Poluvrijeme za sad prikazuje upravo ono što sam i očekivao, doduše Bayern ne može gore igrati![/quote]
igrao sam na jedan 2 katastrofa na jedan sam ispratio tebe under i za sada ide i bice..ne znam ovu igru bajerna gledo sam do poluvremena gubljenje lopti,kos ne mogu pogoditi bruka... idemo dalje
Poluvrijeme za sad prikazuje upravo ono što sam i očekivao, doduše Bayern ne može gore igrati![/quote]vecaveca je napisao/la:MMarcos je napisao/la:Prvo, hvala za link. Holston je dobio jednu utakmicu kazne i 2500 eurića iz džepa, dok Peavy moze igrati.
Ovaj info ne umanjuje mogućnost igranja na Bayern, mada bez Holstona napadi Artlanda će ići dosta sporije pa mozda i opcije UNDER dobija na značajuWie werden sehn
igrao sam na jedan 2 katastrofa na jedan sam ispratio tebe under i za sada ide i bice..ne znam ovu igru bajerna gledo sam do poluvremena gubljenje lopti,kos ne mogu pogoditi bruka... idemo dalje[/quote]
Iskreno druze ova ekipa Bayerna je nesto sto mi zovemo mutant, jednostavno napravljena veoma brzo, ne kazem da godinama nece izrasti u nesto vece (imaju para) ali sad za sad to je jedna prosječna ekipica.
P.S. Ako danas Brose ne otkine ove majmune iz Bonna ne znam kad ce!!
MIA SAN MIA!!!
odigrao gubi bayern 25 razlike trenutnovecaveca je napisao/la:Sutra njemacka kosarka:
Artland-Bajern 2 mislim da je kvota 2.10
Domacinama fale Holston i Peavy koji su diskvalificirani zbog tuce u prosloj utakmici.
Bitni su igraci.Holston glavni igrac zabija 20 tak poena.Peavy 10tak..Bez njih ocekujem pobijedu gostiju.

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Vi bas gadjate, cast izuzetcima, k'o prstom u ...
Ovdje treba svakodnevno dolazit, vidjeti oko cega se forum slozio, pa kontru odigrat.
Kobe, Svjetlost, Bayern, Istanbul...
Ovdje treba svakodnevno dolazit, vidjeti oko cega se forum slozio, pa kontru odigrat.
Hvala na komentaru.Nastavi i dalje da pratis nas rad i radujemo se zajednickim dobicima a smijemo se promasaijama.Pa ako si odigrao kontre ti si sigurno u plusu sto je lijepo.Cestitam ti a i sigurno ce i ostali forumasi.Sretno i dalje citaj sve nase postovePoo je napisao/la:Vi bas gadjate, cast izuzetcima, k'o prstom u ...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.