FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
dobar Husejinović 
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 12 maj 2012, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- harebianconero
- Kontakt:
- edo_malesak
...i to pravo ga zavuce.harebianconero je napisao/la:Zabi ga Said ..
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
losa predstava od strane oba kluba tesko ce ista uraditi u evropi
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
zakapaj kapi za oci neznam sta gledas ovo je do sada el clasico za nasu ligu .tempo na visokom nivou dosta prilika neznam sta tebi ovdje nevaljaIVICA OSIM je napisao/la:losa predstava od strane oba kluba tesko ce ista uraditi u evropi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sarajevo zasluzeno dalo 2 regularna gola, Zeljo izjednacio. Sto je najvaznije derbi je odlican igra se super na obje strane.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Sarajevo zasluzeno dalo 2 regularna gola, Zeljo izjednacio. Sto je najvaznije derbi je odlican igra se super na obje strane.
Dobra utakmica, napokon pravi derbi !
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
nije zeljo izjednacio izjednacit ce u drugom poluvremenuElegant je napisao/la:Sarajevo zasluzeno dalo 2 regularna gola, Zeljo izjednacio. Sto je najvaznije derbi je odlican igra se super na obje strane.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
dobra utakmica,pravi debi
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
ma jes za nasu ligu dobra tekma al ja govorim za evropu da smo potankiastra1922 je napisao/la:zakapaj kapi za oci neznam sta gledas ovo je do sada el clasico za nasu ligu .tempo na visokom nivou dosta prilika neznam sta tebi ovdje nevaljaIVICA OSIM je napisao/la:losa predstava od strane oba kluba tesko ce ista uraditi u evropi
:edit: Zeljo smanjioastra1922 je napisao/la:nije zeljo izjednacio izjednacit ce u drugom poluvremenuElegant je napisao/la:Sarajevo zasluzeno dalo 2 regularna gola, Zeljo izjednacio. Sto je najvaznije derbi je odlican igra se super na obje strane.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
i pobjediti primjetii se da je zeljo kvalitetnijiastra1922 je napisao/la:nije zeljo izjednacio izjednacit ce u drugom poluvremenuElegant je napisao/la:Sarajevo zasluzeno dalo 2 regularna gola, Zeljo izjednacio. Sto je najvaznije derbi je odlican igra se super na obje strane.
IVICA OSIM je napisao/la:losa predstava od strane oba kluba tesko ce ista uraditi u evropi
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sarkazam ti fejla stariIVICA OSIM je napisao/la: i pobjediti primjetii se da je zeljo kvalitetniji
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
samo je pitanja s kojom razlikom ce zeljo slavitiQUARESMA 18<<< je napisao/la:sarkazam ti fejla stariIVICA OSIM je napisao/la: i pobjediti primjetii se da je zeljo kvalitetniji
sto dobise na kartama para ode na kaznu za ovo
Željo je danas očigledno bio široke ruke pa je darovao remi bordo timu. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
odavno bolji derbi nismo gledali, dobra igra i sa jedne i sa druge strane, navijanje na nivou sa obje strane. realan rezultat 
Odlazi Safete.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
utakmica dobra sarajevo ispustilu znacajnu prednost , pokazalo se da je željo bolji ... incijativa na strani želje
mnogo tecnija igra kod želje.. navijanje je tu u pet deka sto je smijesno jer su horde trebale da razvale al eto....
dokaz nemoci pitara je ono pred kraj dobit cete batine... mislim smijesno
svaka cast jovicu bio je korektan u onoj izjavi
ocekujem veliku kaznu za 2 bakljade "domacih navijaca xD lol"
najbolji igrac kod sarajeva husejinovic
kod želje bekric i kvesic
mnogo tecnija igra kod želje.. navijanje je tu u pet deka sto je smijesno jer su horde trebale da razvale al eto....
dokaz nemoci pitara je ono pred kraj dobit cete batine... mislim smijesno
svaka cast jovicu bio je korektan u onoj izjavi
ocekujem veliku kaznu za 2 bakljade "domacih navijaca xD lol"
najbolji igrac kod sarajeva husejinovic
kod želje bekric i kvesic
Dobra utakmica,ali ostaje zal da nakon vodstvo od dva gola nasa odbrana pada na ispitu gdje kod oba gola zeljeznicara lopta ne smetano se salje u peterac.To se ne smije i ne bi trebalo dozvoljavati.Al hajde vrijeme je bilo uzasno(sunce nas je ubilo).I ne smije se svoj igrac ostavljati sam ni trenutka u pet metara pred golom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.