Na kraju se pravi mini tabela klubova koji ispadaju ili se bore za Evropu, i prvo se gledaju međusobni susreti, a tek onda gol razlika. Takvo je pravilo kod nas već godinama.barca_87 je napisao/la:buni me sad na ss.ba tabela ova sto je gosk ispred slobode sa istim brojem bodova ak se gleda medjusobni skor ,po njima gol razlika se gledaHeller je napisao/la:međusobni npr ako remiziramo u Ist. Sarajevu i imamo isto Bodova mi ostajemo u ligi, ako oni pobijede 2:0 i imamo isto bodova gleda se gol razlika, ako je ista igra se majstorica
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- marseille_unique
- Kontakt:
srce mi je veliko i drago mi je sto smo pobijedili, ali me boli sto vjerovatno ako ostanemo nece se navijaci organizovati nece se ljudi organizovati koji vole nas klub da se ovo sve promjeni da budemo tamo gdje zasluzujemo, nece doci niko u upravu da radi za navijace, boli me srce i dusa sto znam da nas vjerovatno opet ceka isto iz godine u godinu i dokle tako, ciji je nas klub cija je sloboda ko nju drzi ko vodi glavnu rijec ovo je sve nesto zbunjujuce ja nista ovdje ne razumijem , sloboda treba da pripada Tuzlacima i da je vodi jedan od Tuzlaka koji osjeca kao jedan navijac Slobode, ciji smo mi cije je vlasnistvo FK Sloboda
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
@marseille_unique
Kako kada niko Slobodu od tuzlaka nece da vodi,kada bjeze od nje kao djavo od krsta..dodje Zahirovic koji nije tuzlak i vise joj je pomogao nego bilo koji tuzlak u ovom periodu
Srecom dovede Ibrakovica pred kraj prvenstva,pitaj Boga dal bi mi sad ovako slavili pobjedu da je Vojvoda ostao tu
otisao je kad je najvise zagustilo,razocarao me je kao covjek..
Kako kada niko Slobodu od tuzlaka nece da vodi,kada bjeze od nje kao djavo od krsta..dodje Zahirovic koji nije tuzlak i vise joj je pomogao nego bilo koji tuzlak u ovom periodu

Srecom dovede Ibrakovica pred kraj prvenstva,pitaj Boga dal bi mi sad ovako slavili pobjedu da je Vojvoda ostao tu

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
gleda se sad gol razlika jer tako su tabele napravljene, ali u praivlnik saveza sotji da medjusobni susret se gleda samo ako se dvije ekipe bore za opstanak ili titulu..znaci na kraju ako ovako ostane mi smo ispred njih..ne trebas se sikirat ebigabarca_87 je napisao/la:buni me sad na ss.ba tabela ova sto je gosk ispred slobode sa istim brojem bodova ak se gleda medjusobni skor ,po njima gol razlika se gledaHeller je napisao/la:međusobni npr ako remiziramo u Ist. Sarajevu i imamo isto Bodova mi ostajemo u ligi, ako oni pobijede 2:0 i imamo isto bodova gleda se gol razlika, ako je ista igra se majstorica

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Abdulah Ibraković je tuzlanski Roberto Di Matteo. 

Drago mi je što ste pobjedili ali je ova pobjeda sumnjiva.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nevjerovatno!!!
Čuo sam da Sloboda gubi 1:0 i nisam više pratio...kad šok!
Sa ovom pobjedom protiv izravnog konkurenta ste zaslužili opstanak.
Svaka čast i sretno protiv nas

Čuo sam da Sloboda gubi 1:0 i nisam više pratio...kad šok!
Sa ovom pobjedom protiv izravnog konkurenta ste zaslužili opstanak.
Svaka čast i sretno protiv nas

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ovo je bila jedna od presudnih utakmica za opstanak , sad velez dobiti i onda opusteno zadnje kolo odigrati .......

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
ma nema sta da bude sumnjiva ,ovom izgubljenom utakmicom gosk je sad najozbiljnini kandidat da ispadne , velez ce zadnje kolo igrat za slobodu i bice im tesko i bod uzet u mostaru a bez tog boda oni su druga liga a i taj bod im ne bi znacio nish ak slavija i sloboda odigraju nerijesenoSemper je napisao/la:Drago mi je što ste pobjedili ali je ova pobjeda sumnjiva.
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 12 maj 2012, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Možeš li iznijeti svoj razlog zašto je sumnjiva??? Pitam, jer sam se na ovom forumu načitao takvih teorija zavjera da bi se moga neki naučno-fantastični film snimiti. Pa da i tu tvoju čujemo, ako ti nije mrsko napisati.Semper je napisao/la:Drago mi je što ste pobjedili ali je ova pobjeda sumnjiva.
ovo me podsjeća na 1987. kada VELEŽ opet mora spašavati slobodu, ma šta smo to mi bogu zgriješili....barca_87 je napisao/la:ma nema sta da bude sumnjiva ,ovom izgubljenom utakmicom gosk je sad najozbiljnini kandidat da ispadne , velez ce zadnje kolo igrat za slobodu i bice im tesko i bod uzet u mostaru a bez tog boda oni su druga ligaSemper je napisao/la:Drago mi je što ste pobjedili ali je ova pobjeda sumnjiva.

ŠALA NARAVNO..................
Ah vjerujte da sam se obradovao kao malo dijete kad sam cuo da je Sloboda dobila, nadam se da cete obezbjediti opstanak i u novu sezonu krenuti jaci
Gledao sam Gošk par puta baš kao i Slobodu i stekao sam dojam da je Gošk kvalitetnija ekipa.voltron30 je napisao/la:Možeš li iznijeti svoj razlog zašto je sumnjiva??? Pitam, jer sam se na ovom forumu načitao takvih teorija zavjera da bi se moga neki naučno-fantastični film snimiti. Pa da i tu tvoju čujemo, ako ti nije mrsko napisati.Semper je napisao/la:Drago mi je što ste pobjedili ali je ova pobjeda sumnjiva.
Ma Sloboda koga god pobijedi nekima je to sumnjivo,al inace svaka cast momcima na pobijedi to stvarno nisam ocekivo,ja se vec bio pomirio sa ispadanjem,al izgleda da ce mo ostat
-
- Kontakt:
ova 3 boda su nas kostala 40 000 km pouzdan izvor ja igro x2 a ti saltu mislis da znas sve ja sam i moji u drustvu preko 40god i ti ces mene smradu prozivat sjecas li se utakmice u Lukavcu i kad onaj brko nas yeba
Ljudi, da vam iskreno kažem ..
Boli me ku*ac da li je tekma namještena ili ne, Sloboda je dobila i zdravo đaci.
Boli me ku*ac da li je tekma namještena ili ne, Sloboda je dobila i zdravo đaci.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Blagoje Bratić
[youtube][/youtube]
Sve ekipe u PL su u pet deka(osim Zelje) pobjedu donosi trenutna formaSemper je napisao/la:Gledao sam Gošk par puta baš kao i Slobodu i stekao sam dojam da je Gošk kvalitetnija ekipa.voltron30 je napisao/la:Možeš li iznijeti svoj razlog zašto je sumnjiva??? Pitam, jer sam se na ovom forumu načitao takvih teorija zavjera da bi se moga neki naučno-fantastični film snimiti. Pa da i tu tvoju čujemo, ako ti nije mrsko napisati.Semper je napisao/la:Drago mi je što ste pobjedili ali je ova pobjeda sumnjiva.
pa dobro medjedu kad si tako informisan sto bolan nisi odigro cistu 2, jel to da se ne ofiras pa si stavio xmedjed_orijas je napisao/la:ova 3 boda su nas kostala 40 000 km pouzdan izvor ja igro x2 a ti saltu mislis da znas sve ja sam i moji u drustvu preko 40god i ti ces mene smradu prozivat sjecas li se utakmice u Lukavcu i kad onaj brko nas yeba

Hvala u ime navijača FK Sloboda fanovima i simpatizerima drugih klubova na lijepim željama i podršci u ovoj žestokoj borbi za opstanak. Srce mi je ispunjeno i nebrojeno puta mi je draže kada navijači Čelika, Zvijezde, Budućnosti, Željezničara, Sarajeva, Veleža... daju support i izražavaju saosjećanje i lijepe riječi, negoli bilo kakav opstanak i sve drugo.
Btw, ovi što govore o namještanju utakmica, ne znam je li vrijedno da se i komentira. Ljudi moji, GOŠK-u gori pod nogama, sada su izjednačeni sa Slobodom, ne vjerujem da bi pustili pobjedu direktnom konkurentu za opstanak. A, kad smo već kod štela, pogledajte malo šta radi Slavija pa onda nešto pišite.
Btw, ovi što govore o namještanju utakmica, ne znam je li vrijedno da se i komentira. Ljudi moji, GOŠK-u gori pod nogama, sada su izjednačeni sa Slobodom, ne vjerujem da bi pustili pobjedu direktnom konkurentu za opstanak. A, kad smo već kod štela, pogledajte malo šta radi Slavija pa onda nešto pišite.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.