pa da si pratio znao bi da imamo dosta prilika a manje srece protiv borca toliko prilika ali nema gola i oni jednu kontru i go..mozda jesi slobodu pratio ali s prijasnim trenerima s ovim trenerom nisi bas mogao dobro protumaciti igru jer je novi i svaki trener ima drugaciju taktiku...tako da nije samo do ekipe vec i do trenera...Semper je napisao/la:Gledao sam Gošk par puta baš kao i Slobodu i stekao sam dojam da je Gošk kvalitetnija ekipa.voltron30 je napisao/la:Možeš li iznijeti svoj razlog zašto je sumnjiva??? Pitam, jer sam se na ovom forumu načitao takvih teorija zavjera da bi se moga neki naučno-fantastični film snimiti. Pa da i tu tvoju čujemo, ako ti nije mrsko napisati.Semper je napisao/la:Drago mi je što ste pobjedili ali je ova pobjeda sumnjiva.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: FKR_ajla_TZ, dana/u 12 maj 2012, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
footballFan
- Kontakt:
ljudi ovo je nevjerovatan osjecaj....osjecaj razocarenja kod 1:0 za GOSK,kod 1:1 vec govorim ajd dobro je-moze i bod
.......kod 2:1 vec ne mogu da vjerujem.....SVAKA VAM CAST OD SRCA...mislim da slijedecom pobjedom sloboda dolazi na svoje,jer tesko da ce leotar zelji uzeti tri boda u zadnjem kolu,gosk takodje ima tezak raspored,o slaviji ne treba trositi rijeci...abd slijedece subote dolazim na proslavu u tz....CESTITAM jos jednom....
Claus:ima nas i u lukavcu koji gotivimo slobodu,i sve sto je vezano za taj klub!!!!

Claus:ima nas i u lukavcu koji gotivimo slobodu,i sve sto je vezano za taj klub!!!!
- L'Avvocato
- Kontakt:
kakva seljačina jbtBlagoje Bratić je napisao/la:[youtube][/youtube]
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ti da si 40 godina u drustvu nebi pisao gluposti...ti si pisao i protiv Zvijezde da ce ovako da bude, pa si pisao ovdje i u jos par utkamica, pa cak i protiv Zelje....to sto spominjes brku Mackica u Lukavcu nigdje veze , jer mi to nista ne govori da si ti neko ko je navijac 40 godina ...da si 40 godina u drustvu uozbilji bi se, a ne ponasao kao djete ...u ostalom boli me qurac i da jesi, jer mozes trazit ispisnicu da ti urucim slobodnomedjed_orijas je napisao/la:ova 3 boda su nas kostala 40 000 km pouzdan izvor ja igro x2 a ti saltu mislis da znas sve ja sam i moji u drustvu preko 40god i ti ces mene smradu prozivat sjecas li se utakmice u Lukavcu i kad onaj brko nas yeba
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
medjed_orijas
- Kontakt:
zato sto je otislo juce 30k a za danas se skupljalo jos 10k scuuutedoscudetto je napisao/la:pa dobro medjedu kad si tako informisan sto bolan nisi odigro cistu 2, jel to da se ne ofiras pa si stavio xmedjed_orijas je napisao/la:ova 3 boda su nas kostala 40 000 km pouzdan izvor ja igro x2 a ti saltu mislis da znas sve ja sam i moji u drustvu preko 40god i ti ces mene smradu prozivat sjecas li se utakmice u Lukavcu i kad onaj brko nas yeba![]()
![]()
pravi se medjed...
gle teferica dabogda ispali i nevratili se nikadBlagoje Bratić je napisao/la:[youtube][/youtube]
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ode GOŠK "poderanih gaća", valja otpustiti krojača.
Ne mogu da vjerujem koji primitivizam!
Ne mogu da vjerujem koji primitivizam!
Zadnja izmjena: SamoTZ, dana/u 12 maj 2012, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Jao mi napolju igramo fudbala i lik slusa preko radija utakmicu i govori nam rezultat na kraju. Malo je rec slavlje
Druga liga dugo će još čekati na naaas !
Druga liga dugo će još čekati na naaas !
-
medjed_orijas
- Kontakt:
dijasporo nabijem te na a posebno tkz navijace sa neta
Prvo, pozdrav lukavcanima...znam ih bruku, nema fula s njima
Drugo, kako stvari stoje Gosk ispada i svako ko kaze da je ovdje nesto montirano nije pri zdravoj svijesti.
Trece, Gosk uopce nije kvalitetna ekipa...Zvijezda ih je nadigrala prije 2 kola, primaju svako malo po 5-6 golova...gdje je tu kvalitet???
Cestitke onim golobradim mladicima koji ovo proljece brane nase boje!!!!
Drugo, kako stvari stoje Gosk ispada i svako ko kaze da je ovdje nesto montirano nije pri zdravoj svijesti.
Trece, Gosk uopce nije kvalitetna ekipa...Zvijezda ih je nadigrala prije 2 kola, primaju svako malo po 5-6 golova...gdje je tu kvalitet???
Cestitke onim golobradim mladicima koji ovo proljece brane nase boje!!!!
- Blagoje Bratić
Ste vidli koji krkanluk i takav Gošk igra PL pa ovo je cirkus ovo treba sankcionisati ovakvu najavu i sprdačinu. 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:kakva seljačina jbtBlagoje Bratić je napisao/la:[youtube][/youtube]
boze dragi skim se mi borimo za opstanak
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nabijemo i mi tebe, usput napusis nam se kuycamedjed_orijas je napisao/la:dijasporo nabijem te na a posebno tkz navijace sa neta
Ja sam s dijasporom isao na tekme jos prije 15 godina. Dado druze moj
-
medjed_orijas
- Kontakt:
a josh njesta a koji mackhich
Čestitke igračima i ljudima u klubu koji su zaslužni za ovaj p(re)okret! Abdulah je spasilac Slobode. 
Idemo dalje!
Idemo dalje!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
t. 18turbo1 je napisao/la:Nabijemo i mi tebe, usput napusis nam se kuycamedjed_orijas je napisao/la:dijasporo nabijem te na a posebno tkz navijace sa neta![]()
Ja sam s dijasporom isao na tekme jos prije 15 godina. Dado druze moj
Eh mladosti
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa ti si sa neta covjece...care ja da sam u tuzli ja nebi znao ukucat WWW, a ne uci na forum i pisao gluposti kakve ti pises covjece....ako si ti navijac sto nisi bio sa ovim momcima koji su otisli danas u Gabelu?.. vidis pravi si ti ljubitelj naseg kluba, koji svako kolo palamudi po forumu...meni iskrneo ne smetas, ali hocu da ti kazem da si balavac i da gubis vrijeme ...trazi posla sinko pusti se glupostimedjed_orijas je napisao/la:dijasporo nabijem te na a posebno tkz navijace sa neta
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 12 maj 2012, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
medjed_orijas je napisao/la:X ko kuca provjereno 100% 0:0 da se nastavi Gusin niz
medjed_orijas je napisao/la:0:0 a ako slucajno GUSO primi gol onda 1:1
Druže medjede, šta bi s ovim?
Vraća se vrijeme kada je cijela sjeveroistočna Bosna (od toga kompletan Tuzlanski kanton) navijala za nezaboravne Santose sa Tušnja.
Izvinjavam se ako smaram koga, al' euforija me dobro ponijela.
Ah, što se tiče primitivizma i amaterizma spikera u Gabeli, mogu samo konstatovati da su mu komentari jadni i za svako žaljenje. Čovjek, koliko god bio nabrijan, isprovociran i ponesen atmosferom (mada ovaj ni to nije biJo), neće izvaljivati ovakve gluposti i pokušati zastrašiti igrače gostiju. Umjesto toga, vidjeli smo ko je kako napustio Podavalu i kome su gaće bile spuštene.
Izvinjavam se ako smaram koga, al' euforija me dobro ponijela.
Ah, što se tiče primitivizma i amaterizma spikera u Gabeli, mogu samo konstatovati da su mu komentari jadni i za svako žaljenje. Čovjek, koliko god bio nabrijan, isprovociran i ponesen atmosferom (mada ovaj ni to nije biJo), neće izvaljivati ovakve gluposti i pokušati zastrašiti igrače gostiju. Umjesto toga, vidjeli smo ko je kako napustio Podavalu i kome su gaće bile spuštene.
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 12 maj 2012, 19:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovog ko sa neke KORIDE da su doveliBlagoje Bratić je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.