POD HITNO BRKOVIĆU DATI NOVI UGOVOR, MAKAR I POD CIJENU DA ODU DRUGI IGRAČI, JESI ČUO TANOVIĆU?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
kraj 1:0 za VELEŽ...............uh.................
POD HITNO BRKOVIĆU DATI NOVI UGOVOR, MAKAR I POD CIJENU DA ODU DRUGI IGRAČI, JESI ČUO TANOVIĆU?

-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
elež – Rudar 1:0
Stadion Vrapčići. Gledalaca: 400. Sudija: Elmir Pilav. Žuti kartoni: Kodro, Demić, Cerić (Velež). Strijelci: 1:0 Brković (2).
Velež: Bandović, Kodro, Jugo (od 68. Škaljić), Mahinić, Merzić, Okić, Brković, Jazvin (od 59. Demić), Knežević, Zvonić, Cerić.
Borac: Lučić, Ivetić, Marković, Stupar, Žižović, Kajkut, Bilbija, Grahovac, Raspudić, Stajić, Stakić.
SKALJIC IGRAO
ZAR NIJE PROSLO KOLO DOBIO CRVENI KARTON PROTIV ZVIJEZDE???
Stadion Vrapčići. Gledalaca: 400. Sudija: Elmir Pilav. Žuti kartoni: Kodro, Demić, Cerić (Velež). Strijelci: 1:0 Brković (2).
Velež: Bandović, Kodro, Jugo (od 68. Škaljić), Mahinić, Merzić, Okić, Brković, Jazvin (od 59. Demić), Knežević, Zvonić, Cerić.
Borac: Lučić, Ivetić, Marković, Stupar, Žižović, Kajkut, Bilbija, Grahovac, Raspudić, Stajić, Stakić.
SKALJIC IGRAO
nije bolan, dobio je samo žuti karton........VELEZDOGROBA je napisao/la:elež – Rudar 1:0
SKALJIC IGRAO
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Dosta,taman!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Pobjeda nad Borcem, koji je po meni slicne kvalitete ko Siroki.
Velika 3 boda. Lagano do kraja pa krojit ekipu za vrh do godine.
Velika 3 boda. Lagano do kraja pa krojit ekipu za vrh do godine.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
u pravu si kad se zapne sve se može.
opstanak i teoretski obezbijeđen, sad konačno slijedi čitava sedmica odmora, onda se lagano nadigravati u tuzli, pa kući gošk-a mlatnut. neka se odmore svi malo, ovo je ubitačan tempo bio zadnjih 5 utakmica.
Teoretski nije obezbjeđen opstanak- Gošk Soloboda i Slavija imaju po 29 bodova a mi 33,kajl je napisao/la:opstanak i teoretski obezbijeđen, sad konačno slijedi čitava sedmica odmora, onda se lagano nadigravati u tuzli, pa kući gošk-a mlatnut. neka se odmore svi malo, ovo je ubitačan tempo bio zadnjih 5 utakmica.
i igramo sa Slobodom i Goškom zadnja dva kola...Treba biti oprezan do kraja...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
jeste. zato što zadnju utakmicu igraju slavija - sloboda, da velež izgubi i od slobode i od goška, biće iznad slavije i/ili slobode, zavisno kako oni odigraju. ovo je ne uzimajući u obzir ostale ekipe koje nisu u zavidnoj situaciji (čelik, rudar, leotar, travnik).Borg je napisao/la:Teoretski nije obezbjeđen opstanak- Gošk Soloboda i Slavija imaju po 29 bodova a mi 33,kajl je napisao/la:opstanak i teoretski obezbijeđen, sad konačno slijedi čitava sedmica odmora, onda se lagano nadigravati u tuzli, pa kući gošk-a mlatnut. neka se odmore svi malo, ovo je ubitačan tempo bio zadnjih 5 utakmica.
U pravu si...kajl je napisao/la:jeste. zato što zadnju utakmicu igraju slavija - sloboda, da velež izgubi i od slobode i od goška, biće iznad slavije i/ili slobode, zavisno kako oni odigraju. ovo je ne uzimajući u obzir ostale ekipe koje nisu u zavidnoj situaciji (čelik, rudar, leotar, travnik).Borg je napisao/la:Teoretski nije obezbjeđen opstanak- Gošk Soloboda i Slavija imaju po 29 bodova a mi 33,kajl je napisao/la:opstanak i teoretski obezbijeđen, sad konačno slijedi čitava sedmica odmora, onda se lagano nadigravati u tuzli, pa kući gošk-a mlatnut. neka se odmore svi malo, ovo je ubitačan tempo bio zadnjih 5 utakmica.
Ipak nadam se zalaganju do kraja...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
-
samolijevo
- Kontakt:
Bravo Rodjeni. A sada nek im isplate plate u ponedjeljak. I nek im obecaju ogromne premije za Slobodu, da ih posaljemo u drugu ligu. Nismo zaboravili '87.
- Armageddon2012
- Kontakt:
po radijskom izvještaju igrali ste vrlo dobro, a nas su vile pronosale da ga ne primimo......Armageddon2012 je napisao/la:kakav je bio borac?
- Armageddon2012
- Kontakt:
slusao sam i ja to,ali nije tim reporterima uvijek ni vjerovati sve....ne volim poraze,znao sam da cemo igrati otvoreno i cvrsto,ali zanima me kako je to sve na terenu izgledalo ako je ko bio na utakmici,i ko se od nasih najbolje pokazao...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Armageddon2012 je napisao/la:kakav je bio borac?
Velez bio puno bolji u prvih pola sata,dali brzi gol(iz fine akcije)i odmah poslije toga, iz takodje fine akcije Okic izaso sam na golmana cista prilika za 2:0,imo je vremena da pita golmana u koju cu ti stranu pucati,ali dosao preblizu golmanu i ovaj odbranio cist zicer.Nakon pola sata ige Borac se potpuno otvorio i igrao puno bolje sve do samog kraja utakmice,ali bez nekih velikih sansi i sa jedne i sa druge strane.U zadnjim minutama nas vile pronosale,ja sam loptu vec vidio u golu ali je iz guzve Kajkut(cini mi se) pogodio stativu
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Armageddon2012
- Kontakt:
zadovoljan sam tvojim izvjestajem,i hvala ti na njemu,ali nisam zadovoljan rezultatom nimalo,i sad moramo pobjediti slaviju,a to nece biti nimalo lako.
necu vam cestitati opstanak,jer klubu velezovog renomea takve cestitke ne prilice.
hvala i pozdrav!
necu vam cestitati opstanak,jer klubu velezovog renomea takve cestitke ne prilice.
hvala i pozdrav!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
ma u pravu si,nisam se nimalo bojao oko opstanka ali etoArmageddon2012 je napisao/la:zadovoljan sam tvojim izvjestajem,i hvala ti na njemu,ali nisam zadovoljan rezultatom nimalo,i sad moramo pobjediti slaviju,a to nece biti nimalo lako.
hvala i pozdrav!
pozz i tebi
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
mislim da uprava treba odradit slijedecu stvar
sa goskom zadnje kolo se dogovorit ako im treba bod dat ljudima bod al pod jednim uslovom da nam dadnu mirzu dzafica (po meni jedan od boljih mladih igraca lige) i + 3 boda iduce godine u p l
nemaju izbora moraju pristat na to!
ako ne pristanu dat im 5 komada i poslat ih kuci odnosno ka stecaju jer se nikad vise nece oporaviti ako ispadnu iz lige.
ovo kazem jer moramo msiliti vec na idicu sezonu ako zelimo nesto naprviti
znaci ligu bi krenuli sa 6 bodova ( 2 pobjede nad goskom) i jednim extra dobrim mladim igracem u nasem klubu.
nadam se da nemate nista protiv ovog mog prijedloga:-p
sa goskom zadnje kolo se dogovorit ako im treba bod dat ljudima bod al pod jednim uslovom da nam dadnu mirzu dzafica (po meni jedan od boljih mladih igraca lige) i + 3 boda iduce godine u p l
ako ne pristanu dat im 5 komada i poslat ih kuci odnosno ka stecaju jer se nikad vise nece oporaviti ako ispadnu iz lige.
znaci ligu bi krenuli sa 6 bodova ( 2 pobjede nad goskom) i jednim extra dobrim mladim igracem u nasem klubu.
Nevalja ti planVELEZDOGROBA je napisao/la:mislim da uprava treba odradit slijedecu stvar
P.S.Igrali smo sa Goskom jos jednom zadnje kolo a koje je puno odlucivalo, sjecam se kad smo igrali u prvoj ligi Federacije,kad smo ih mlatnuli 5:0 i svi poceli proslavljati ponovni povratak Veleza u PL kad tamo Jedinstvo i Buducnost namjestise onu famoznu utakmicu i u zadnjoj minuti Buducnost dade gol i ode u PL mjesto nas
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
i ja sam bio na toj utakmici cak imam i sliku u onoj kuci pored semafora kako igraci placu....
ne znam kako se slike postavljaju sad bi je postavio
ne znam kako se slike postavljaju sad bi je postavio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.