FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Nema bolje uvertire pred finale CL, od sutrašnje pobjede nad BvB, neka moja prognoza je 3:1.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma nije meni tolko za DFB pokal, koliko mene ovo muci

četri vezana poraza od njih....čir na zelucu imam zbog toga
Samo pobjeda dakle dolazi u obzir.

četri vezana poraza od njih....čir na zelucu imam zbog toga
Samo pobjeda dakle dolazi u obzir.
Ma taj Dortmund vas handri zadnje dvije godine, prava krkačina, taslačina & tarabljenje. Kad ste ih ono zadnji put dobili? Prije dvije godine?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
naravno da mislim. jbg, yebe me ono ´mia san mia´ koje kaze da bayo mora osvajati trofeje.geronimo je napisao/la:Dortmund? Zar jos neko misli na njih?
istina, igrali smo po sistemu toplo-hladno, ali samo zbog nedovoljno siroke klupe tj. preiscrpljenosti glavnih igraca koji su se borili na dva fronta dok je domuz ´ladio jajca.geronimo je napisao/la:Secko, ako cemo nastaviti po sistemu toplo-hladno, trebalo bi prizeljkivati poraz.
pa, prepustili smo im prvo pv u dortmundu jer igraci nisu imali dovoljno kuveta da svih 90 min. odigraju u onom tempu u kojem su odigrali drugo pv.
e, veceras ce to biti malo drugacije
ono, moze se desit´ da domuz dobije, al´ se takodje moze desiti da gladbah osvoji lp, zar ne?
eto, ako ima neki domuzovac koji vjeruje da ce klocc-eva krntija i halaprdika uzeti finale i koji je spreman da se opkladi u jednomjesecni ban, nek´ se slobodno javi
a sad, na put po prvu ovogodisnju titulu,
aaaaaaaaaaaaajjjjjmmmmmmmmmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Apsolutno ste u pravu. Ponavljam, loše ponašanje koje ne zaslužuje vaše pozdrave svaki put kad nešto napišem. Jednostavno ne zaslužujem.secer je napisao/la:jedino ti zamjeram(o) sto nisi redovniji.
Vraćamo se na temu FC Bayern Munchen.
Slažem se da je to definitivno nerealno razmišljanje ali ja bih tog igrača stvarno želio vidjeti u Bayernu. Pokušao bih sve napraviti da ga potpišemo. Jednostavno bi se tako dobro uklopio u igru da bi to bio melem za oči gledati njega sa našim igračima. No dobro, nerealno je pa taj transfer mogu samo sanjati.secer je napisao/la:jao, sto spomenu lavezzijataj bi nam sjeo k´o budali samar. problem je sto ta top klasa nece pristati da sjedi na klupi.
Iker Muniain???secer je napisao/la:bayernu na poziciji lijevog krila treba mladi top zalenat kojeg bi postepeno uvodili u tim i koji bi za nekih 4-5 godina naslijedio riberija.
Ne znam da li si vidio da sam napisao da bih i ja bržeg igrača? Dakle, itekako se slažemo samo je caka u tome da bih ja bio zadovoljan i sa jednim Sahinom ili Montolivom. Zašto? Zbog toga jer su i jedan i drugi jaki u glavi i imaju znanje ( kao i tehniku ) i zbog toga nije loše imati takve igrače. E sad, da bi nam još bolje došao mali, brzi, okretni i eksplozivniji igrač to je jasno kao dan.secer je napisao/la:sto se tice sahina, trba reci da se radi o kvalitetnom igracu, ali nedovoljno kvalitetnom da bi izbacio jednog svajnija ili kroosa. osim toga, bayernu nije potreban jos jedn dizelas, tako da bi moja malenkost bila sretnija ako bi bayern doveo princa boatenga ili nekoga njemu slicnog.
dakle, ne slazem se s tobom
Naravno da danas očekujem pobjedu rezultatom 2-1.....
Ej ljudi, jel moze neko napisati ovdje na kojim će sve kanalima biti večerašnja utakmica? Hoće možda prenositi zdf ili ard? 
care tekmu bayerna i domuza prenosi arena sport 1 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sprema se spektakl!
Nadam se da je vrijeme da se prekine taj niz Dortmundske nepobjedivosti, da ce napokon pasti u jednoj vaznoj utakmici. Donedavno su svi bili slozni da BvB uzme ligu a Bayern kup, pa kad smo se vec slozili neka tako i bude.
Po izjavama igraca se ocekuje da ce biti nabrijani do maximuma, da ce iskoristiti svaki atom snage, u sto ne sumnjam niti jednog trenutka, ipak se radi o jednom trofeju koji je vrlo vazan i do kojeg nije bilo uopste lako doci.

Nadam se da je vrijeme da se prekine taj niz Dortmundske nepobjedivosti, da ce napokon pasti u jednoj vaznoj utakmici. Donedavno su svi bili slozni da BvB uzme ligu a Bayern kup, pa kad smo se vec slozili neka tako i bude.
Po izjavama igraca se ocekuje da ce biti nabrijani do maximuma, da ce iskoristiti svaki atom snage, u sto ne sumnjam niti jednog trenutka, ipak se radi o jednom trofeju koji je vrlo vazan i do kojeg nije bilo uopste lako doci.
Ovaj prvi.Alucard je napisao/la: zdf ili ard?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- pasha_the_one
- Kontakt:
Pozz ljudi,
Na forumu Bayern-a ( bayernforum.com ) naisao sam na zanimljivu promotivnu ponudu.
Naime, mozete naruciti originalni dres tako sto cete donirati 40€ za rad foruma, inace vec 5-6 godina ovaj forum radi bez prestanka.
Sve sto je potrebno jeste da uplatite 40€, posaljete svoje podatke i dres stize na vasu adresu. Postarina uracunata u cijenu od 40€.
U ponudi su tri vrste dresa, domaci dres iz sezone 2011/2012, gostujuci dres iz sezone 2012/2013 (naredna sezona) i dres njemacke reprezentacije za domae utakmice iz sezone 2011/2012.
Vise o tome na linku:
http://www.bayernforum.com/site-announc ... t8134.html
Ja licno planiram naruciti ovaj za gostujuce utakmice za narednu sezonu, isplati se naruciti ovako
Na forumu Bayern-a ( bayernforum.com ) naisao sam na zanimljivu promotivnu ponudu.
Naime, mozete naruciti originalni dres tako sto cete donirati 40€ za rad foruma, inace vec 5-6 godina ovaj forum radi bez prestanka.
Sve sto je potrebno jeste da uplatite 40€, posaljete svoje podatke i dres stize na vasu adresu. Postarina uracunata u cijenu od 40€.
U ponudi su tri vrste dresa, domaci dres iz sezone 2011/2012, gostujuci dres iz sezone 2012/2013 (naredna sezona) i dres njemacke reprezentacije za domae utakmice iz sezone 2011/2012.
Vise o tome na linku:
http://www.bayernforum.com/site-announc ... t8134.html
Ja licno planiram naruciti ovaj za gostujuce utakmice za narednu sezonu, isplati se naruciti ovako
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Hvala, nisam znao da i Arena prenosiGAL je napisao/la:care tekmu bayerna i domuza prenosi arena sport 1
Hvala na odgovoruOmerbavarac je napisao/la:Ovaj prvi.Alucard je napisao/la: zdf ili ard?
I u skidanje gaća kad si već toliko glasan!secer je napisao/la:eto, ako ima neki domuzovac koji vjeruje da ce klocc-eva krntija i halaprdika uzeti finale i koji je spreman da se opkladi u jednomjesecni ban, nek´ se slobodno javi![]()
Kako sam vec dio jedne (jos uvijek aktivne) opklade s nasim moderatorom, red bi bio da i njega konsultujemo.
Novo satiranje bavarskih haduma je neminovnost!!
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Moze li neko postaviti stream za vecerasnju tekmu, za nas koje nemamo arenu, zdf i sl.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
opa, nisam se nadao da ce se javiti njihov ceribasa. ali, nebitno.
prihvatam opkladu hareta dortmundovskog
dakle, jednomjesecni ban za onoga ko izgubi.
geronimo ce biti egzekutor.
ccrrrrvvvveeennniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
aaaajjjjmmmmmmoooooooooooooooooooooooooo
prihvatam opkladu hareta dortmundovskog
dakle, jednomjesecni ban za onoga ko izgubi.
geronimo ce biti egzekutor.
ccrrrrvvvveeennniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
aaaajjjjmmmmmmoooooooooooooooooooooooooo
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=S ... 7704Mh5u1A" onclick="window.open(this.href);return false; EVO CARE PA UZIVAJ 
Hvala kumeGAL je napisao/la:http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=S ... 7704Mh5u1A EVO CARE PA UZIVAJ
Da cestitam odmah Dortmundu na poluvremenu osvajanje kupa ,svaki put kad Dortmund predje centar to je ili 100 % sansa ili gol za Dortmund .Odbrana je kriticna ,ispadaju stalno ,ne mogu da dobiju duel ,nista .Ostaje je nam jos liga pravaka ,a nakon ovako odigranih 45 minuta u odbrani sta ocekivati tamo .Jedino sto me raduje jest sto igraju kuci tu utakmicu .Sramota !!!!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Prijatelju još nije gotovo!!!
Kakav si navijač kad se predaješ već na poluvremenu??
Budimo realni, ako su oni nama zabili iz 3 pokušaja 3 gola daj mi samo jedan razlog zašto im mi ne bi zabili još barem 3 gola???????????
Nema predaje. Bolji smo samo to treba zabiti. Alaba van, Rafinha unutra, Luiz Gustavo van a Muller unutra.
Auf gehts Bayernnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakav si navijač kad se predaješ već na poluvremenu??
Budimo realni, ako su oni nama zabili iz 3 pokušaja 3 gola daj mi samo jedan razlog zašto im mi ne bi zabili još barem 3 gola???????????
Nema predaje. Bolji smo samo to treba zabiti. Alaba van, Rafinha unutra, Luiz Gustavo van a Muller unutra.
Auf gehts Bayernnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne predajem se ja skroz ,nadam se potajno i dalje ,ali jesi li vidio kakva 3 glupa gola mi primamo ? Sad se valja jos otvoriti i napasti sto ce ostaviti vise prostora za Dortmund ,tako da znam da ce odigrati duplo bolje poluvrijeme i da je sve otvoreno ali tesko boga mi mogu do preokreta .
Ne znam samo u kojem segmentu fudbalske igre ste bolji.Stefan Effenberg je napisao/la:Bolji smo samo to treba zabiti.
To će biti mnogo opasno. Otvoriti se protiv ovakvog kontra napada, gdje se sve zna u milimetar. Teška situacija.Papilon20 je napisao/la:Sad se valja jos otvoriti i napasti sto ce ostaviti vise prostora za Dortmund ,
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Izvini znalacVirtu4l je napisao/la:Ne znam samo u kojem segmentu fudbalske igre ste bolji.Stefan Effenberg je napisao/la:Bolji smo samo to treba zabiti.
To će biti mnogo opasno. Otvoriti se protiv ovakvog kontra napada, gdje se sve zna u milimetar. Teška situacija.Papilon20 je napisao/la:Sad se valja jos otvoriti i napasti sto ce ostaviti vise prostora za Dortmund ,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.