FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

čamac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la čamac » 12 maj 2012, 21:06

Šteta. Ovu mahalsku ekipu je trebalo nakantat' 2-3 razlike. Pitari su ekipa ništa ni s čim i sramota je primiti od njih dva gola.
Nažalost, Željo je odigrao najlošiju utakmicu u sezoni. Ako je već izašao najjači sastav onda ih je trebalo odrati. Nikad se manje nije pretrčalo, previše indolentnih pojedinaca, suđenje užasno, jest doduše sparina bila, ali i njima je ... Međutim, Željo je pokazao da je daleko ispred sviju jer ikad najlošije odigra ne izgubi. Merhamet na nemjestu.
Adilović, sve ste vidjeli. Ne može meda ni u revijalnoj utakmici. Da je koga prevariti pa ga tuhnut' za šta bilo. Mi praktično igramo utakmicu sa igračem manje. Hvala njemu na 19 golova, ali bilo koji igrač Želje iz prve postave (i ne samo Želje) bi do sada dao makar 30 da igra centarfora pored onakvog veznog reda. Tamam on izađe, uđe opet igrač manje, Čolić stariji :roll: Ovakvi kadrovski hendikepi neće proći protiv imalo jačih ekipa u Evropi jer sve te ekipe imaju igrača poput Husejinovića sa normalnom kilažom i spremom dovoljno da te rasture.
Ako hoćemo u Širokom da šta uradimo ovo mora 100% bolje. Nadam se da nas ovaj rezultat neće zavarati i da će Amar to pripremiti maksimalno.

Evo evo titule
ali strah me Evrope
....
....
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 12 maj 2012, 21:09

Ono sto raduje je pozitivan rezultat iako igra i nije bila spektakularna. Veceras se odmoriti i vec sutra arhivirati ovu utakmicu, okrenuti se srijedi i revansu u Sirokom Brijegu. Imamo dobar rezultat iz prve utakmice. Trebamo skupiti svaki atom snage i trijumfalno zavrsiti jednu skoro perfektnu sezonu
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 12 maj 2012, 21:16

Derby is back! Po meni odlična utakmica za naše prilike, a pogotovo za derbije. Na kraju možemo biti sretni s bodom jer nije se lako vratiti s 0:2. Golove smo primili naivno, prvi je greška na relaciji čini mi se Jamak-Čolić, ja bih rekao da je ipak Jamak kriv za loše dodavanje. I taj gol Beloševića je više plod sreće, naime on u kontri 4 na 2 bira najnelogičnije rješenje da šuta s 20 metara, takav šut ulazi jednom od 10 puta. Kod drugog gola, ispala komplet odbrana, nigdje ni Čolića ni Vasilića, ostao sam Bogi koji se baš i nije proslavio u dvoboju s Husejinovićem. Slično je napravio i Bekrić njihovoj odbrani kod našeg gola, postigli smo ga baš na vrijeme. U drugom smo možda trebali odigrati i hrabrije, jer smo fizički nadmoćni, no nekako smo se zadovoljili bodom.

Po prvi put odbrana je loše odigrala, na nesreću baš u derbiju, a na sreću nije bila bitna utakmica rezultatski. Plus što je to lijepa opomena pred Široki.
Svaka čast Selimoviću, odlično je odradio sezonu, ne treba zaboraviti njegov gol protiv Olimpica u najtežim trenucima za nas, te ova dva na derbiju.

Za kraj, Aldina bi trebali svi na ignore staviti tako da piše sam sebi. Sramota da je on navijač Želje!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 12 maj 2012, 21:18

imam pitanje, da li se i gdje mogu nabaviti ove majice koje su igrači nosili s natpisom željezničar šampion 2011/12 jer vidim da su te majice imali i neki navijači???

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 12 maj 2012, 21:18

Gledam ove golove, pa onog Kristica je sevap namlatiti. Koji smecar sjeme mu se zatrovalo.
NO PYRO NO PARTY

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 12 maj 2012, 21:21

madridista je napisao/la:imam pitanje, da li se i gdje mogu nabaviti ove majice koje su igrači nosili s natpisom željezničar šampion 2011/12 jer vidim da su te majice imali i neki navijači???
bacili im igraci prije pocetka tekme te majice..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 maj 2012, 21:23

scootyTM87 je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Dobra tekma pravo.Mislim da smo mi bili bolji za nijansu ali vi ste fizicki spremniji i imate taj mentalitet da ne odustajete sto mi nemamo.Realan rezultat mada ostaje zal za prokockanim 2:0. Mi prvo poluvrjeme grizli teren, borili se kolko smo mogli a u drugom smo totalno pali, sto fizicki sto psihicki zbog gola u 46 minuti.
Zeljo me osim kondicije i tog mentaliteta nije impresionirao i mislim da je Sarajevo bilo blize pobjedi.Imali smo veci posjed, jos par suteva, glavom dobru sansu, stativu iz slobodnog.Kako god zasluzen rezultat jer smo pali.
Na terenu sto se Sarajeva tice najbolji Husejinovic i Sesar.Said je majstor svoje vrste, prosao vas je sve i golmana i zabio gol.Na tom mu morate cestitati.Sesar igrac koji je u 90 minuti imao isti trk kao u 10 minuti.A pored toga zna lopte, i u ofanzivi i defanzivi.Da njega i Saida nema nasa igra nebi licila ni na sta.
Zeljinu ekipu nisam upratio jer ih ne znam sve ali mescini da je Bekric uz Selimovica bio najbolji.Zeba podbacio mescini.

I nije se pobilo 300 ljudi vec 3 momka a ostali su smirivali i razdvajali.Sto se tice prvog belaja to je bilo sa redarima i murijom.
Za momka sto spomenu "dobicete batine" igracima. Mi imamo strpljenje sto niko nema.Halalili smo 2 poraza od listice, Gosk i jos mnostvo stvari kroz prethodnih par godina i nikad nismo psovali igracima i vrjedjali ih nako "organizovano" kako vi znate pjevajuci "igrajte picke".Mi tad pjevamo "igraj bordo bjeli" i "svi u napad jedan je hase", razlika ogromna.To je u toku igre, poslje poraza pjevamo "i kada tesko je", par pojedinaca psuje ali stav grupe je nema psovanja.Danas je kap prekipila casu i to je to. ;)

LP
To ti samo kazes da se nije bilo 300 ljudi, sve se vidlo, + drama pitara sam pito sta je ono bilo na sjeveru, sutale se neke podgrupe i HZ ;)
haha cuj on pito, ja bio 3 metra od toga.
3 osobe se pobile ostali razdvajali.jbg, prokocan rezultat,sparina, svasta se sastavilo, malo koskanja i to je to.
Nista se nebojte, Horde su jace nego ikad ;)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 12 maj 2012, 21:26

samosarajvo je napisao/la:Dobra tekma pravo.Mislim da smo mi bili bolji za nijansu ali vi ste fizicki spremniji i imate taj mentalitet da ne odustajete sto mi nemamo.Realan rezultat mada ostaje zal za prokockanim 2:0. Mi prvo poluvrjeme grizli teren, borili se kolko smo mogli a u drugom smo totalno pali, sto fizicki sto psihicki zbog gola u 46 minuti.
Zeljo me osim kondicije i tog mentaliteta nije impresionirao i mislim da je Sarajevo bilo blize pobjedi.Imali smo veci posjed, jos par suteva, glavom dobru sansu, stativu iz slobodnog.Kako god zasluzen rezultat jer smo pali.
Na terenu sto se Sarajeva tice najbolji Husejinovic i Sesar.Said je majstor svoje vrste, prosao vas je sve i golmana i zabio gol.Na tom mu morate cestitati.Sesar igrac koji je u 90 minuti imao isti trk kao u 10 minuti.A pored toga zna lopte, i u ofanzivi i defanzivi.Da njega i Saida nema nasa igra nebi licila ni na sta.
Zeljinu ekipu nisam upratio jer ih ne znam sve ali mescini da je Bekric uz Selimovica bio najbolji.Zeba podbacio mescini.

I nije se pobilo 300 ljudi vec 3 momka a ostali su smirivali i razdvajali.Sto se tice prvog belaja to je bilo sa redarima i murijom.
Za momka sto spomenu "dobicete batine" igracima. Mi imamo strpljenje sto niko nema.Halalili smo 2 poraza od listice, Gosk i jos mnostvo stvari kroz prethodnih par godina i nikad nismo psovali igracima i vrjedjali ih nako "organizovano" kako vi znate pjevajuci "igrajte picke".Mi tad pjevamo "igraj bordo bjeli" i "svi u napad jedan je hase", razlika ogromna.To je u toku igre, poslje poraza pjevamo "i kada tesko je", par pojedinaca psuje ali stav grupe je nema psovanja.Danas je kap prekipila casu i to je to. ;)

LP
a bogi je kod nas SVE fino si to rekao :)
a koji ti je taj sesar? jel on uso?
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 12 maj 2012, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 maj 2012, 21:27

Ovako je najrealnije ;) Svaka vam cast na mentalitetu kod igraca.

Inace onaj Adilovic je odlican igrac al za protivincke ekipe , rijesite se njega ja veceg kloca nisam vidio, realno. ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 12 maj 2012, 21:28

šta reći, kad zabismo za izjednačenje mislio sam da ćemo im i treći utrpat, al ništa..
samo mi je drago što su se ponadali bili, a onda počeli plakat..
ZNAO SAM DA NE MOŽEMO IZGUBIT i nakon 2-0, imali smo igru i šanse, al nama treba neki napadač dobar, Adilović je slab realno! Selimović je car iz tog drugog plana.
Potez utakmice ulazak Bekrića. Još je on spor i trom, al je tehnički potkovaniji nego ranije.

Prvi put me ove sezone iznervirao Gušo, morao je bolje reagovat kod drugog gola. (znam da ćete me napast zbog ovog, al i danas mu se raje dosta nagovorilo na zapadu..)

dobar derbi za razliku od prethodnih!
Zadnja izmjena: inacefindecko, dana/u 12 maj 2012, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 12 maj 2012, 21:36

Odličan derbi, konačno...

Odbrana kiksala par puta, neočekivano pravio probleme Suljić, a ima 20 kila... Bekrić odličan danas, Zeba zatajio, ali opet je bilo to sve fino, Adil loš skroz, nafulo se ko niko... Selimoviću svaka čast, bitno je da nismo zijanili, najrealnije je ovako na kraju, a mi idemo sada na KUP.

Svaka nam čast na brojnosti na zapadu 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 maj 2012, 21:36

Napokon jedan odlican derbi !

Odlicna igra nasih u drugom poluvremenu, u pocetku su se malo izgubili, ali je Amar to riješio odličnim izmjenama. Bekrić najbolji, ni Zeba nije bio loš, što se tice Adila svi znamo da on ne zna igrati lopte, ali ne treba mu odma psovati jer je čovjek zabio 20-ak golova u ligi. Mi smo i primili dva gola jer su se nasi u pocetku pogubili, kao i na vecini uatkmica, ali vec oko 35 minute ulaskom Bekrića smo uspostavili svoju igru i upotpunosti razvalili pitare. Pitari, standardno, doksu vodili 2:0 sve se valjali, kad je bilo 2:2 samo noge lomili, trebali su dobiti bar jedan crveni. Sto se tice sudija, svi smo vidili da su ih sudije podržavali, onaj tamo na istoku svira neviđenje ofsajde, onaj glavni svira nepostojece faulove itd. Prednost pitara je sto su oni ginuli na terenu, ali eto nisu uspjeli protiv šampiona. Malo je falilo za treci go. Gušo se previše zajebavo, ne znam da li je mogo odbraniti prvi go, koliko sam ja vidio mogo je. Svraka se u pocetku pogubio, ali se i on kasnije popravio. Nyema, odličan, borben kao i uvijek ma da je imao nekoliko ispada, ali ne zamjeram mu. Ostali su svi uglavnom bili u nekom prosjeku. Jos jednom smo dokazali da smo institucija i pri rezultatu od 2:0 za kone stisnuli ih i umalo pobjedili. Sve cestitke nasim igracima, a posebno Amaru !

ZA SVE TI HVALA AMARE !
FKŽ !

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 12 maj 2012, 21:37

inacefindecko je napisao/la:šta reći, kad zabismo za izjednačenje mislio sam da ćemo im i treći utrpat, al ništa..
ZNAO SAM DA NE MOŽEMO IZGUBIT i nakon 2-0, imali smo igru i šanse, al nama treba neki napadač dobar, Adilović je slab realno! Selimović je car iz tog drugog plana.
Potez utakmice ulazak Bekrića. Još je on spor i trom, al je tehnički potkovaniji nego ranije.

Prvi put me ove sezone iznervirao Gušo, morao je bolje reagovat kod drugog gola. (znam da ćete me napast zbog ovog, al i danas mu se raje dosta nagovorilo na zapadu..)

VOLIM TE ZELJO

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 12 maj 2012, 21:38

Plavu boju nosi najbolji trener Osim, napravio formaciju pa imamo dominaciju 8-)

AMAR AMAR OSIM OSIM

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 12 maj 2012, 21:39

neno je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:šta reći, kad zabismo za izjednačenje mislio sam da ćemo im i treći utrpat, al ništa..

POTPIS
VOLIM TE ZELJO

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 maj 2012, 21:44

[youtube][/youtube]

eto, ako nije bilo
FKŽ !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 12 maj 2012, 21:45

Sad kad su se strasti smirile malo, zna li neko u koliko je snimak na Vogošći i hoće li bit večeras ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 12 maj 2012, 21:45

exbabilon je napisao/la:Sad kad su se strasti smirile malo, zna li neko u koliko je snimak na Vogošći i hoće li bit večeras ?
Nema snimka na Vogošći kad prenos radi BHT.

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 12 maj 2012, 21:49

'ta cemo sa ovim nasim igracima... Ovo sve ludo u pm..
Stanic i Zeba na kraju 8-) 8-) :lol: :lol: :lol:

Ma trebali smo im jos 1 utrpat..Ovi nasi su skroz neozbiljno usli u tekmu.. Bekric (Y)..
Nego... Kakve su ono podjele izmedju Hz? Jedni na sjeveru, jedni na zapadu.. Sta je ono ba ? :lol:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 12 maj 2012, 21:53

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Sad kad su se strasti smirile malo, zna li neko u koliko je snimak na Vogošći i hoće li bit večeras ?
Nema snimka na Vogošći kad prenos radi BHT.
Hvala :(
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.