ako sliku/e imaš na kompjuteru, odeš na http://imageshack.us/" onclick="window.open(this.href);return false; i registruješ se, kratko je to, onda odeš na browse, uploaduješ sliku i odeš na "direct link", kopiraš ga ovdje i staviš ga između img (označiš link i klikneš img iznad ovoga gdje pišeš post) ...VELEZDOGROBA je napisao/la:ne znam kako se slike postavljaju sad bi je postavio
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
ok hvala drug
Čestitke Rođeni!
Al' se oznojih i ispsovah danas brate dragi.
Rano smo postigli gol i onda se zatvorili, pokušali iz kontra doći u povoljne prilike, međutim Borac je bio mnogo bolji u nastavku utakmice. I srećom nismo primili pogodak zahvaljujući itekako raspoloženom Bandoviću, koji nas je kao i do sada tako i danas isčupao i spasio katastrofe.
Da napomenem: "Posjeta na tribinama očajna!"

Rano smo postigli gol i onda se zatvorili, pokušali iz kontra doći u povoljne prilike, međutim Borac je bio mnogo bolji u nastavku utakmice. I srećom nismo primili pogodak zahvaljujući itekako raspoloženom Bandoviću, koji nas je kao i do sada tako i danas isčupao i spasio katastrofe.
Da napomenem: "Posjeta na tribinama očajna!"
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Fina utakmica. Mi ofanzivno krenuli od pocetka, brzo dali gol, jos malo napadali i onda stali. Kasnije nas je Bandovic spasio 2-3 puta, a i Sevko je mogao odluciti utakmicu, isao 1 na 1 i imao je dovoljno vremena mogo je raditi sta je htio, a on pravo u golmana. Tako je i protiv Zelje u 90 minuti fulio zicer za 2-2
Uglavnom zadovoljan sam, sad protiv Slobode malo kombinovati i onda kuci GOSK-a dobiti i da to mirno zavrsimo.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Okic je napadac koji bi zelio da je lopta bilo gdje drugo sem njemu u nogama kad je sam pred golom.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Nemojte da mi budemo ti koji stele ovu ligu i pustaju. Posteno odigrati do kraja ko zasluzi nek ostane u ligi, manite se vise tih ciganlukaaa ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Dobra utakmica , zabili smo rano gol ispostavilo se na kraju da je dovoljno za pobjedu 
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
MostaracVelezovac je napisao/la:Okic je napadac koji bi zelio da je lopta bilo gdje drugo sem njemu u nogama kad je sam pred golom.
drug to ti je taj strah sto momak ima neki dan je to priznao javno....valjda ce pritisak s njegovih ledja past i da ce sevko to rutinski pospremat u mrezu iduce sezone ....sjetite se samo prosle god i njegovih golova
momak zna igrat lopte
...i ja se slazem da zna lopte.Bio je jedno vrijeme " nidje veze"(valjda u to vrijeme puno ziguVELEZDOGROBA je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Okic je napadac koji bi zelio da je lopta bilo gdje drugo sem njemu u nogama kad je sam pred golom.
drug to ti je taj strah sto momak ima neki dan je to priznao javno....valjda ce pritisak s njegovih ledja past i da ce sevko to rutinski pospremat u mrezu iduce sezone ....sjetite se samo prosle god i njegovih golova
momak zna igrat lopte
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
tacno. vidi se na njemu da ima strah kad ide 1 na 1, nadam se da ce da ce ga proci taj strah.VELEZDOGROBA je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Okic je napadac koji bi zelio da je lopta bilo gdje drugo sem njemu u nogama kad je sam pred golom.
momak zna igrat lopte
Usput, ugovor mu istice na kraju sezone....
- Titova-Juga
- Kontakt:
Eh, evo stigošmo i do 1000 str. na ovom forumu na temu "RŠD Velež Mostar".
Doduše, barem 10% od toga je "Kerzen-ovo" izjavljivanje ljubavi prema Tani, te svršavanje iskrenog na Pehlića, Hiroša itd . . .
Doduše, barem 10% od toga je "Kerzen-ovo" izjavljivanje ljubavi prema Tani, te svršavanje iskrenog na Pehlića, Hiroša itd . . .
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!

Pozdrav za sve tifusare koji su nezadovoljni igrama Veleža pa ne posjećuju utakmice istog', i također za one koji su ovaj dan iskoristili za mazlumanje po Blagaju, a ne u slavlju sa svojim klubom.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Svaka cast za post*p!p!t@* je napisao/la:
Pozdrav za sve tifusare koji su nezadovoljni igrama Veleža pa ne posjećuju utakmice istog', i također za one koji su ovaj dan iskoristili za mazlumanje po Blagaju, a ne u slavlju sa svojim klubom.
Svega i svacega smo se nacitali u ovih 1000 stranaTitova-Juga je napisao/la:Eh, evo stigošmo i do 1000 str. na ovom forumu na temu "RŠD Velež Mostar".
Imamo najludju temu na cijelom forumu.
zaboravili ste mene.........

a ti si posebna prica,da te nema trebalo bi te izmislitAlemC85 je napisao/la:zaboravili ste mene.........![]()
![]()
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
A ko je otvorio 1000. stranicu ??

ja i ja karaiskakis... ako puste ibrakoviću sve ih na transfer listu treba!Titova-Juga je napisao/la:Eh, evo stigošmo i do 1000 str. na ovom forumu na temu "RŠD Velež Mostar".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.