LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: LA Lakers
ebiga kad ide ide ih sve...ne mogu profulat nista ljudi u pm...ebeni su oni i da samo malo igraju odbranu bolje bili bi oni ebena ekipa...samo mislim da ce ovo Lakersi kuci zavrsiti ebiga ovo je vec gotovo haman skoro pa 30 razlike
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Neznam zadnje 2 tekme Pau kao da ne postoji kao da je Murphy
, dobro oni jesu pucali 51% za 2 i 50 % za 3 , ali slab efort u odbrani , ali sta je ovo niko nemoze nista pogoditi osim Kobe-a 
Jos da priznas da taj Pau ne moze Dirku ni WC solju cistit i ok smo.neno#4 je napisao/la:E Kobe svaka ti cast sto imas snage i pod takvim zdravstvenim stanjem da se boris i gines dok Endi i Pau kuliraju. Hajd' sto ne pogadjaju nista u napadu, nego su u odbrani promaha. Ljudi imaju prestrasan procenat za tri poena, i opet je samo 9 razlike, iako su im priznali krajnje sumnjiv kos na kraju.
Mislim da je doslo vrijeme da se rastanemo sa Pau - om, koliko god ja njega gotivio, ono sto pruza je presmijesno za novce koje prima.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nista novo na zapadu. Pic.kice predvodjene pic.ketinom na klupi jos su jednom obrukali najuspjesniji klub u historiji kosarke svih vremena. Naravno cast izuzetcima.
Kao sto sam i rekao od sutra smo najvjerovatnije na zasluzenom odmoru, i onda treba krenuti u remont ekipe. Prvo nogirati Browna, zatim dovesti trenera koji ima plan i program, zatim nekome uvaliti Gasola i za njega dobiti igrace koji odgovaraju sistemu novog trenera, amnesitirati MWP-a, pustiti Barnesa da ode kao FA, zatim vidjeti sta Sessions zeli - navodno nece iskoristiti PO u svom ugovoru i zeli pregovarati o novom, a njegov agent trazi 10 miliona $ po sezoni, a ukoliko je ovo istina SRETAN mu put.
Kako god covjek okrene sutrasnjom pobjedom bi vise izgubili nego sto bi dobili. Kao prvo nastavila bi se agonija i naredne sezone sa istim sastavom - uz mozda jednu promjenu, kao drugo OKC bi nas pomela u toj seriji i to sa ubjedljivom razlikom i kao trece onaj Clown bi imao cijelu sezonu na raspolaganju da sroza ugled Lakersa, koji je od pocetka ove sezone bitno uzdrman.
Kao sto sam i rekao od sutra smo najvjerovatnije na zasluzenom odmoru, i onda treba krenuti u remont ekipe. Prvo nogirati Browna, zatim dovesti trenera koji ima plan i program, zatim nekome uvaliti Gasola i za njega dobiti igrace koji odgovaraju sistemu novog trenera, amnesitirati MWP-a, pustiti Barnesa da ode kao FA, zatim vidjeti sta Sessions zeli - navodno nece iskoristiti PO u svom ugovoru i zeli pregovarati o novom, a njegov agent trazi 10 miliona $ po sezoni, a ukoliko je ovo istina SRETAN mu put.
Kako god covjek okrene sutrasnjom pobjedom bi vise izgubili nego sto bi dobili. Kao prvo nastavila bi se agonija i naredne sezone sa istim sastavom - uz mozda jednu promjenu, kao drugo OKC bi nas pomela u toj seriji i to sa ubjedljivom razlikom i kao trece onaj Clown bi imao cijelu sezonu na raspolaganju da sroza ugled Lakersa, koji je od pocetka ove sezone bitno uzdrman.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nabrajali smo vec sta je doticni osvojio, tako da me mrzi ponavljati. Kad su Lakersi dvije titule osvojili, gdje si tada bio da kazes kako igraBIHfan je napisao/la:Jos da priznas da taj Pau ne moze Dirku ni WC solju cistit i ok smo.neno#4 je napisao/la:E Kobe svaka ti cast sto imas snage i pod takvim zdravstvenim stanjem da se boris i gines dok Endi i Pau kuliraju. Hajd' sto ne pogadjaju nista u napadu, nego su u odbrani promaha. Ljudi imaju prestrasan procenat za tri poena, i opet je samo 9 razlike, iako su im priznali krajnje sumnjiv kos na kraju.
Mislim da je doslo vrijeme da se rastanemo sa Pau - om, koliko god ja njega gotivio, ono sto pruza je presmijesno za novce koje prima.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Kobe ne moze sve sam,ondje gdje bi trebali da budete najjaci vi ste sinoc bili ocajni,dvojac Pau-Bynam vas je porazio.U Los Angelesu moze biti svasta,mislim da prolazite,ali ce biti krvi do zadnje minute 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- bear grylls
- Kontakt:
Mozda sam i dobro predvidio ispadanje lakersa u prvoj rundi 
- delpiero20
- Kontakt:
Prolaze radi marketinga i popularnosti NBAL-Train je napisao/la:Kobe ne moze sve sam,ondje gdje bi trebali da budete najjaci vi ste sinoc bili ocajni,dvojac Pau-Bynam vas je porazio.U Los Angelesu moze biti svasta,mislim da prolazite,ali ce biti krvi do zadnje minute
Najsmijesnije je kada pocne prica o protivnicima kako sve pogadjaju ili slicno,ima i toga naravno.
ali kada ti NBA igrac sam stoji ocekuj da ce te kazniti,a vecini situacija je tako bilo.
Andy nema dovoljno lopti u napadu i odma je nezainteresovan da igra odbranu.
Pau je gotov,vec 2 godine je gotov i tesko da se moze ocekivati nesto vise od njega.
Kenet fucking ruki Faried je bolji od njega tokom serije.
i ako prodju( a opet mislim da hoce) nemaju sta traziti..
ovako kako brane pick and roll samo mogu zamislit sta bi Rusell i Parker radili.
Denver igra (poslije nas
) najljepsu kosarku trenutno,s puno kretanja..bez sebicnosti,mnogo USL cutova i ekspaltisu sve slabosti jazerase.
udvoje Kobia,na Baynuma stave sirovinu Mozgovo protiv koga je tesko sta zidati i nek kompanija predvodjena Barnsom to rijesava a ne ide,islo bi da Gasoft nesto moze ali ne.
ali kada ti NBA igrac sam stoji ocekuj da ce te kazniti,a vecini situacija je tako bilo.
Andy nema dovoljno lopti u napadu i odma je nezainteresovan da igra odbranu.
Pau je gotov,vec 2 godine je gotov i tesko da se moze ocekivati nesto vise od njega.
Kenet fucking ruki Faried je bolji od njega tokom serije.
i ako prodju( a opet mislim da hoce) nemaju sta traziti..
ovako kako brane pick and roll samo mogu zamislit sta bi Rusell i Parker radili.
Denver igra (poslije nas
udvoje Kobia,na Baynuma stave sirovinu Mozgovo protiv koga je tesko sta zidati i nek kompanija predvodjena Barnsom to rijesava a ne ide,islo bi da Gasoft nesto moze ali ne.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Izgleda da im je Bryant hebao sve po spisku pri povratku u LA, a posebno je bio kritican prema Bynumu.
Ne znam ali ja se ne mogu oteti utisku da je najvece zlo na klupi Lakersa i da bi iole kvalitetniji trener ovu seriju sa ovom ekipom davnih dana zatvorio.
Nakon sto ispadnemo ocekujem kao slag na tortu Clowna sa konstatacijom da je i Jackson ispao nakon vodstva od 3:1 u seriji i da mu je potrebno jos par sezona da klub odvede u provaliju.
Ne znam ali ja se ne mogu oteti utisku da je najvece zlo na klupi Lakersa i da bi iole kvalitetniji trener ovu seriju sa ovom ekipom davnih dana zatvorio.
Nakon sto ispadnemo ocekujem kao slag na tortu Clowna sa konstatacijom da je i Jackson ispao nakon vodstva od 3:1 u seriji i da mu je potrebno jos par sezona da klub odvede u provaliju.
Je l' moguce da nije kriv Kobe
Ne bi ja ni Browna toliko krivio za ovu situaciju(bez obzira na sve greske koje pravi)...jednostavno mi nije jasno kako ekipa igra preko ku... kao da je ljetna liga u pitanju.Da u neku ruku i razumijem Gasola ali Bynum koji igra svoju prvu pravu sezonu(bez povreda) na ovaj nacin
sramota

Ne bi ja ni Browna toliko krivio za ovu situaciju(bez obzira na sve greske koje pravi)...jednostavno mi nije jasno kako ekipa igra preko ku... kao da je ljetna liga u pitanju.Da u neku ruku i razumijem Gasola ali Bynum koji igra svoju prvu pravu sezonu(bez povreda) na ovaj nacin
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Shaq ga je sinoc pravo kritikovao..kaze ako zeli da skine mene ili Jabara mora pomoci Kobeu u ovakvim utkamicama ... nekako nezainteresovani su izgledali sinoc..gledam ih na klupi niko nisakim haman i ne prica ..nevalja ono Baynumu nikako poceo se furat i odmah glumi neku facu u ekipi, pa cak i preko legende Kobea nigdje veze...gledam mu interviju isto kao da se napusio u pm
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prijatelju,davno sam ja rekao da on ima problem u glavi(Bynum) i da je vec umislio da je superstar sirokih razmjera... Ovo se i desava,zato sto ne dobija dovoljno lopti i onda kao da ne zeli ucestvovati u ostalim segmentima igre...Tako meni djeluje...SaltCityAttack je napisao/la:Shaq ga je sinoc pravo kritikovao..kaze ako zeli da skine mene ili Jabara mora pomoci Kobeu u ovakvim utkamicama ... nekako nezainteresovani su izgledali sinoc..gledam ih na klupi niko nisakim haman i ne prica ..nevalja ono Baynumu nikako poceo se furat i odmah glumi neku facu u ekipi, pa cak i preko legende Kobea nigdje veze...gledam mu interviju isto kao da se napusio u pm
Slabo slabo, skroz slabo. Sa sedmoplasiranom ekipom se patimo i igramo sedmi mec. Ovakvu predstavu zaista nisam ocekivao, neznam ali nesto se izgleda desava sa ovom ekipom. Ja uprkos svemu i dalje vjerujem u ovaj tim, ocekujem eksploziju u sedmom mecu i rasturanje Denvera.
Kriticari Browna se netrebaju brinuti, ionako mu je noga ako ispadnemo, pa ovo ce po meni biti jos veca bruka nego prosle godine protiv Dallasa, tad smo barem ispali od buduceg sampiona.
Kriticari Browna se netrebaju brinuti, ionako mu je noga ako ispadnemo, pa ovo ce po meni biti jos veca bruka nego prosle godine protiv Dallasa, tad smo barem ispali od buduceg sampiona.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
evo jedna info za amerosom-a
i Gasol 
i jos je rekao ako izgube 7-mu lete jos i ByanumMagic Johnson says Mike Brown will be fired if the Lakers lose Game 7 against the Nuggets.
Veceras sam nazalost sprijecen da gledam utakmicu, ali bit cu u mislima u Los Angelesu
Nadati se da mozemo do pobjede.
Nadati se da mozemo do pobjede.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ocekujem veceras pobjedu i prolaz dalje...nisam ni ocekivao da Lakersi lagano prodju neugodan je ovaj Denver, ali bolji su Lakersi imaju vise igraca sa iskustvom u ekipi...nebi trebalo nocas biti iznenadjenja..u prosloj tekmi je nekako izgledalo kao da su svi zasiceni igre i nezainteresovani, ali nocas ce to biti druga prica
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:ocekujem veceras pobjedu i prolaz dalje...nisam ni ocekivao da Lakersi lagano prodju neugodan je ovaj Denver, ali bolji su Lakersi imaju vise igraca sa iskustvom u ekipi...nebi trebalo nocas biti iznenadjenja..u prosloj tekmi je nekako izgledalo kao da su svi zasiceni igre i nezainteresovani, ali nocas ce to biti druga prica
Sve zavisi od toga kako ce Lakersi pristupiti ovom duelu...ako budu svi na 100% vjerujem da nece biti problema ali ako opet bude igrao samo Kobe bez Bynuma i Gasola Denver ce to sigurno iskoristiti.Iako ne znam kad ce biti motivisani ako ne veceras
Ako nista volio bi' zbog @Nene da ovo dobijemo...previse je patio covjek veceras...jos da Lakersi izgube ne bi valjalo
Samo cu reci sljedece:
Bolje imati uzasan kraj, nego uzase bez kraja !
Budite sigurni da nas je Clown doveo rub provalije i ukoliko bi vecerasji poraz znacio njegov odlazak ja prvi pristajem na isti - iako ce mi kao istinskom navijacu biti tesko, no za buducnost kluba to je najbolje.
@ adnan24
ukoliko Brown bude smjenjen ja cu @neno#4 poslati paket piva pa nek onda lijeci svoje rane zbog Lakersa i Bayerna.

Bolje imati uzasan kraj, nego uzase bez kraja !
Budite sigurni da nas je Clown doveo rub provalije i ukoliko bi vecerasji poraz znacio njegov odlazak ja prvi pristajem na isti - iako ce mi kao istinskom navijacu biti tesko, no za buducnost kluba to je najbolje.
@ adnan24
ukoliko Brown bude smjenjen ja cu @neno#4 poslati paket piva pa nek onda lijeci svoje rane zbog Lakersa i Bayerna.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
zasad slabo, malo bolje u odbrani , ali opet 42% suta iz igre, samo 6 p prednosti , mi da smo ozbiljni kandidat za titulu moralo bi da bude na kraju +20 , vidjet ce mo zasad se Kobe stavio ekipi na raspologanje , ali puno promaseni otvorenih suteva osim Blake-a koji je svoje dao 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.