Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
kažu ljudi na tv Novoj sutra negdje snijeg ,kiša , led .... 10 stupnjeva jaooo vrremena!!!! 
NIsam znao da su ove trke kerova ovako zanimljive, oigram one poretke najnizeu kvotu stalno dobijam 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Harry na kakvim su drogama ovi igrači Slobode pa onako natrpaše GOŠK u sred Gabele ? 
DRUG NEBI TI PUNCA
Zar si nesto drugo i ocekivao u ovom mecubagrcavi je napisao/la:Harry na kakvim su drogama ovi igrači Slobode pa onako natrpaše GOŠK u sred Gabele ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma ocam' konto sam da će biti neriješeno il' neka tanka pobjeda Slobode, al' buraz ono je baš deranje
da hoće ispasti ovaj GOŠK i Kozara, mjera bi to bilo
da hoće ispasti ovaj GOŠK i Kozara, mjera bi to bilo
DRUG NEBI TI PUNCA
Saraj'vo, ole, ole, ole 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ima ba u ovim momcim potencijala samo ih zajedno drzati i bice to pun pogodak,ali tesko ce se to odrzati kada odose momci za vecim parama i boljim uslovima treniranja.. nas je Ibrakovic spasio da je ostao Vojvodic pitaj Boga kako bi sad to sve izgledalo,lik nas napusti kada nam je najteze bilo,razocarao mee.. steta samo sto je kraj prvenstva,da se ovako igralo na startu bilo bi skroz drugacije 
- legenda reala
- Kontakt:
I dalje imaš moje saučešće, ja znam nešto više, zato sam ti predao saučešće 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- spielführer_21
- Kontakt:
'ta ti znaš, svega ti? jesi se to opet s Acom došaptavao? ne vjeruj mu, on samo šuplje baca da forum bude čitanijilegenda reala je napisao/la:I dalje imaš moje saučešće, ja znam nešto više, zato sam ti predao saučešće
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
u sred maja kiša i snijeg 
Pita me jaran danas hoćemol sutra na zenbabambina je napisao/la:kažu ljudi na tv Novoj sutra negdje snijeg ,kiša , led .... 10 stupnjeva jaooo vrremena!!!!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Samo ce djaba polomit zube u tom pokusajubagrcavi je napisao/la:legenda mason će izbaciti slobodu iz lige![]()
![]()
![]()
ipak, masonska loža u Goraždu se bacila na organizaciju festivala prijateljstva, kažu pustiće Slobodu.
Legendo znaš li ko će pjevati ove godine na festivalu ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Ma jok baspielführer_21 je napisao/la:'ta ti znaš, svega ti? jesi se to opet s Acom došaptavao? ne vjeruj mu, on samo šuplje baca da forum bude čitanijilegenda reala je napisao/la:I dalje imaš moje saučešće, ja znam nešto više, zato sam ti predao saučešće
Imam svoje ljude u savezu tako da Sloboda ispada
Nemam ja ništa protiv Slobode ba, sasvim mi je svejedno, ali ove godine se nećete izvućiharry_90 je napisao/la:Samo ce djaba polomit zube u tom pokusajubagrcavi je napisao/la:legenda mason će izbaciti slobodu iz lige![]()
![]()
![]()
Ovo danas je samo slučajnost
Nema od tog ništa, zbog nacionalnog ključa mora ispasti Sloboda, jbgbagrcavi je napisao/la:ipak, masonska loža u Goraždu se bacila na organizaciju festivala prijateljstva, kažu pustiće Slobodu.
Koga bi ti želio??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Z raja,jeste mi dobro? 
- legenda reala
- Kontakt:
Merlin pjeva u subotu, tako da za ovaj festival otpadahodža je napisao/la:Dina Merlina![]()
![]()
![]()
Al ko zna šta će biti slijedeće godine
Kako sam čuo neće više biti kod dvorane tamo, nego se seli na onaj "stadion". Koji će im qrac tamo festival nije mi jasno nikako
ako možeš dovesti ovaj duo na festival, je.bo merlina, kakav je ovo dernek
[youtube][/youtube]
ako možeš dovesti ovaj duo na festival, je.bo merlina, kakav je ovo dernek
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, nerkolfc i 5 gostiju.